15 ocakta gidicen dimi ben sana ayarlıyım benim evde var kötü olmadıysa onu getiririm yoksa kayınvalidemden alırım 1 kilo kadar getirsem yeter heralde sana dimi
Evet tatlım inşallah allah kısmet ederse 15 ocakta gidicem.. Kayınvalidenden isteme tatlım onlarada lazım olur çok ayıp olur ben alırım fatmacım.. 14 ocakta sabaha kadar dolma poğaça kek yapıcam anlaşıldı :) Buarada aile kart için müşteri hizmetlerini aradım siemens dışındaki ankesörlü telefonlarda çalışmıyomuş ve evet kızlar yerine göre 5 dakikakaya kadar hatta bağlanma süresi değişiyormuş ben en iyisi bir sürü normal telefon kartı alp götüriyim zaten merkezde kalırsa 2-3 haftada bi gitmeyi planlıyorum gittikçe götürürüm diye düşündüm.. Başka birşeye ihtiyaçları oluyo mu arkadaşlar yemek ve telefon kartı dışında?
oo kızlaar kim yapıyo yaprak sarması??
ben izmirli olduğum için yazın asmadan toplayıp hemencik yaparız çok güzel olur... ama sevgilim gittiğinden beri iştahım o kadar kaçtı ki akşamları kendime yemek bile yapmıyorum. süt içiyorum,çorba içiyorum o kadar
anladımm var bizim evde ondan bir tane çok güzel oluyo gerçekten çok kullanışlı:)) benmde 5 kilo fazlam var canım yaa versem o 5 kiloyu rahatlayacağım
Evet tatlım inşallah allah kısmet ederse 15 ocakta gidicem.. Kayınvalidenden isteme tatlım onlarada lazım olur çok ayıp olur ben alırım fatmacım.. 14 ocakta sabaha kadar dolma poğaça kek yapıcam anlaşıldı :) Buarada aile kart için müşteri hizmetlerini aradım siemens dışındaki ankesörlü telefonlarda çalışmıyomuş ve evet kızlar yerine göre 5 dakikakaya kadar hatta bağlanma süresi değişiyormuş ben en iyisi bir sürü normal telefon kartı alp götüriyim zaten merkezde kalırsa 2-3 haftada bi gitmeyi planlıyorum gittikçe götürürüm diye düşündüm.. Başka birşeye ihtiyaçları oluyo mu arkadaşlar yemek ve telefon kartı dışında?
kıyamam. ağlama bak ne güzel tanıştık,çeyiz öğretiyosunuz bana. :)))
böyle böyle geçecek günlerimiz.
belki bir gün oturup birer kahve içeriz beraber :)
evet ben de almıcam artık çeyiz olaraktan
o zaman her ay 1 kilo vermek lazım ki geldiğinde geri alma kilolarıı
ben askere yapıyorum aslıcım elim değmişken sana da yaparım yolla bana adresini kargolarım sana da :))) Kendine çok dikkat et canım beslenmene de askerin zayıflamış görüp üzülmesin sonra
oyy kaçırdım neymiş çeyiz 2 dakka gittim kaçırdım muhabbeti :)
canım bnm yaa ne kadar fedakarsın :)) bende yarın bir sürü şey yaparım herhalde poğaça elmelı turta gibi...:))
sizden zebra perde ne demek onu öğreniyorum ya.
bide müstakbel kayınvalidemden döküm tencereyi öğrendim
artık evlenebilirim
o zaman artık bende evlenebilirimm:)))
sizden zebra perde ne demek onu öğreniyorum ya.
bide müstakbel kayınvalidemden döküm tencereyi öğrendim
artık evlenebilirim
sakın alma tamam mı ben getiricem sana aşk olsun bizde kilolarca oluyo tokatlılar sonuçta kayınvalideme ayıp olmaz merak etme hem ben evdekini getireceğim sana sakın alma ben sana haftaya getireceğim sakın sen alma
canım benim nişanlım yurtdışı konuişma kartı alıyomuş kantinden ondan daha uzun süre konuşalabiliyor. 40 dakika konuşuyoruz tek kartla 4 liraya daha uygunmuş bu tatlım
hahaha damatlara da söyleyelim bilgileri olsun en azından dimi
kızlar size garip bi tesadüfü söyliyim mi? askerimin adını vermek istemedim ama.
benim adım aslı,onunki de keremgerçekten çok komik oldu ama şanss
tuğba arkadaşım tam ezanlar okunurken mailimi görmüş ve dua etmiş bebiş için :)
Tmam canım benim tamam ben ayıp olmasın şimdi diye dedim çoook teşekkür ederim.. O zaman geldiğinde perdelere de bakarsın kahvemi içersin o zaman içim rahat eder :)
aa 40dk süpermiş canım ben yurtdışı kartı alıyim o zaman bol bol.. 15 ocak geeel geeel geeeel noluuuurrr geeeel :)
o zaman artık bende evlenebilirimm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?