343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

15 ocakta gidicen dimi ben sana ayarlıyım benim evde var kötü olmadıysa onu getiririm yoksa kayınvalidemden alırım 1 kilo kadar getirsem yeter heralde sana dimi

Evet tatlım inşallah allah kısmet ederse 15 ocakta gidicem.. Kayınvalidenden isteme tatlım onlarada lazım olur çok ayıp olur ben alırım fatmacım.. 14 ocakta sabaha kadar dolma poğaça kek yapıcam anlaşıldı :) Buarada aile kart için müşteri hizmetlerini aradım siemens dışındaki ankesörlü telefonlarda çalışmıyomuş ve evet kızlar yerine göre 5 dakikakaya kadar hatta bağlanma süresi değişiyormuş ben en iyisi bir sürü normal telefon kartı alp götüriyim zaten merkezde kalırsa 2-3 haftada bi gitmeyi planlıyorum gittikçe götürürüm diye düşündüm.. Başka birşeye ihtiyaçları oluyo mu arkadaşlar yemek ve telefon kartı dışında?

canım bnm yaa ne kadar fedakarsın :)) bende yarın bir sürü şey yaparım herhalde poğaça elmelı turta gibi...:))

ben askere yapıyorum aslıcım elim değmişken sana da yaparım yolla bana adresini kargolarım sana da :))) Kendine çok dikkat et canım beslenmene de askerin zayıflamış görüp üzülmesin sonra

sakın alma tamam mı ben getiricem sana aşk olsun bizde kilolarca oluyo tokatlılar sonuçta kayınvalideme ayıp olmaz merak etme hem ben evdekini getireceğim sana sakın alma ben sana haftaya getireceğim sakın sen alma

canım benim nişanlım yurtdışı konuişma kartı alıyomuş kantinden ondan daha uzun süre konuşalabiliyor. 40 dakika konuşuyoruz tek kartla 4 liraya daha uygunmuş bu tatlım

ben askere yapıyorum aslıcım elim değmişken sana da yaparım yolla bana adresini kargolarım sana da :))) Kendine çok dikkat et canım beslenmene de askerin zayıflamış görüp üzülmesin sonra

saol zeynepçim. ben kuru ekmek yesem de olur. askerler aç kalmasın,mutlu olsunlar..
ohooo ona kalsa iyice zayıflayım çok mutlu olurr :)) onu sorun etmez yani. 40 beden giyiyorum. çok şişman değilim ama erkek işte victoria's secret mankeni olsan gene başka bişey ister D:

canım bnm yaa ne kadar fedakarsın :)) bende yarın bir sürü şey yaparım herhalde poğaça elmelı turta gibi...:))

Off gülçincim benim bu aşkım için yapmadığım şey kalmadı da durum ortada işte biliyosun :) ayy tatlı da mı yapsam ev baklavasına bayılır ama hiç yapmadım bugüne kadar off ben bi büyük bavul götürücem herhalde kendimide koysam içine çaktırmadan beni de alırlar mı askere acaba

benimki hep eksiklerini söyledi gittikten sonra.
duşa girerken giymek için bi şort vermişler onu sevmemiş mayosunu götürdü annesi burdan.
boyunluk diye bi zımbırtı var ya o küçük gelmiş onu söylemişti annesi aldı çarşıdan daha güzel bitane onu götürdü.
zaten askeriye de bissürü şeyler vermiş. o yüzden eksiğim yok dedi. sen de arada sorarsın istediği bişey olursa götürürsün. çok yüklenmene gerek kalmaz böylece.

Tmam canım benim tamam ben ayıp olmasın şimdi diye dedim çoook teşekkür ederim.. O zaman geldiğinde perdelere de bakarsın kahvemi içersin o zaman içim rahat eder :)

aa 40dk süpermiş canım ben yurtdışı kartı alıyim o zaman bol bol.. 15 ocak geeel geeel geeeel noluuuurrr geeeel :)

aaa süperr ne güzell çok güzel tesadüf :)
ben hep gayri ihtiyarı yazdım askerimin adını :=)

evet bencede 40 dakika 4 lira dur ben akşam sorarım askerime kartın adını sana sölerim. tamam canım kahve içeriz haberleşiriz haftaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…