• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aaa süperr ne güzell çok güzel tesadüf :)
ben hep gayri ihtiyarı yazdım askerimin adını :=)

:) :)
bişey olmaz da yarın birgün telefon sokarda burdan biri okursa diye korktum. olur olur ne biliyim. bazı yerlerdeki komutanlar o kadar sertmiş ki telefon yakalarsa 15gün hapise yolluyormuş! gerçi biz tehlikeye atmayız.

:D :D saol zeynepçim. ben kuru ekmek yesem de olur. askerler aç kalmasın,mutlu olsunlar..
ohooo ona kalsa iyice zayıflayım çok mutlu olurr :)) onu sorun etmez yani. 40 beden giyiyorum. çok şişman değilim ama erkek işte victoria's secret mankeni olsan gene başka bişey ister :D D:

Ben ekimde ayrıldığımızda 42 beden giyiyodum tatlım 2 ayda 7 kilo verdim üzüntüden 40 bedene düştüm aynıyım seninle :) Of bende moralim bozuk olunca yeme içmeden kesiliyorum çok fena bu huyum ama barıştık ya yiyorum bu aralar tabi çok dikkat ederek bide boyum 1.76 ordan kurtarıyorum birazcık :D amaaan dediğin gibi canım 36 beden olsan başka bişey derler bu sefer :)

Ben ekimde ayrıldığımızda 42 beden giyiyodum tatlım 2 ayda 7 kilo verdim üzüntüden 40 bedene düştüm aynıyım seninle :) Of bende moralim bozuk olunca yeme içmeden kesiliyorum çok fena bu huyum ama barıştık ya yiyorum bu aralar tabi çok dikkat ederek bide boyum 1.76 ordan kurtarıyorum birazcık :D amaaan dediğin gibi canım 36 beden olsan başka bişey derler bu sefer :)

evet boyun iyi senin. benim 1.65. yanyana durduğumuzda kötü gözükmüyor. azcık da topuklu giydiğimde gayet ideal çift oluyoruz. ama kilo bende daha kötü duruyo tabi.
çalışmaya başlayınca bir simit oluştu :) onu eritmek için kesin spor yapmak lazım...

benim en az 7 kilo vermem lazım gelin olcam ben :2: güzel olmam lazım :)

evet boyun iyi senin. benim 1.65. yanyana durduğumuzda kötü gözükmüyor. azcık da topuklu giydiğimde gayet ideal çift oluyoruz. ama kilo bende daha kötü duruyo tabi.
çalışmaya başlayınca bir simit oluştu :) onu eritmek için kesin spor yapmak lazım...

benimki hep eksiklerini söyledi gittikten sonra.
duşa girerken giymek için bi şort vermişler onu sevmemiş mayosunu götürdü annesi burdan.
boyunluk diye bi zımbırtı var ya o küçük gelmiş onu söylemişti annesi aldı çarşıdan daha güzel bitane onu götürdü.
zaten askeriye de bissürü şeyler vermiş. o yüzden eksiğim yok dedi. sen de arada sorarsın istediği bişey olursa götürürsün. çok yüklenmene gerek kalmaz böylece.

Sordum da canım bişeye ihtiyacım yok diyo.. ama olsa da söylemez benimkisi biliyorum sizden bilgileri alıyorum bende :)

boyun iyi gayet tatlım. benim 1.65. kilo çok hoş durmuyo sahiden. allahtan sevgilimle çok sırıtmıyoruz. biraz da topuklu giyiyorum özel günlerde,şahane oluyor :))
çalışmaya başladıktan sonra bir simit oluştu bende.oturmaktan. onun için spor yapmak şart!
ayy 2 kere yazdım aynı mesajı gitmedi diye :S

Son düzenleme:
ben hiçç topuklu giyemiyorum çünkü aynı boydayız aşkımla :)

kızlar ben çıkıyorum anneme gidiyorum kocaeline facebooka gelenlerle konuşuruz akşama gelmeyenlerle pazartesi görüşürüz

öpüldünüz kocaman yeni yılınız kutlu olsun

güzel seneler geçirelim yeni yıl bize istediğimiz herşeyi getirsin

benim en az 7 kilo vermem lazım gelin olcam ben :2: güzel olmam lazım :)

gelinlik belli mi? modeli falan?
evlenmenin son telaşlarında herkes eriyip bitiyo. sen de öyle olursun muhtemelen üzülme :))
o zamann gülçin,tuğba,fatma,zeynep ve ben! diyete kızlar diyete!! :DDD

ben hiçç topuklu giyemiyorum çünkü aynı boydayız aşkımla :)

kızlar ben çıkıyorum anneme gidiyorum kocaeline facebooka gelenlerle konuşuruz akşama gelmeyenlerle pazartesi görüşürüz

öpüldünüz kocaman yeni yılınız kutlu olsun

güzel seneler geçirelim yeni yıl bize istediğimiz herşeyi getirsin

iyi yıllar şimdidenn :) ben de izmire gitmek için saatimi bekliyorum! haftasonu gelemeyebilirim. :)))

kilo meselesi açılmış
ben çok kilo aldım kızlar
49 kg ile evlendim
şuan 69 kiloyum
su içsem ayrıyo bakalım diyete başladım inşallah işe yarar
benim hedef 60 boyumda 1,69 tam ideal kilomda olacağım eğer 60 yı yakalarsam

sende evlenebilirsin hadi bakalım bende sonra sıra senle aslıda ve zeynepte :):)

İnşallah aslı da güzel mutlu yuvasını kurar.. Benim çok umudum yok nedense bu aile nasıl kabul edicek beni nasıl aşıcaz hiç bilmiyorum :( kızkardeşi mesaj attı dün gece sakın askere ziyaret etmeye kalkma sakın senden zor ayırıyoruz zaten görürse daha zor koparıcaz ama bir şekilde başarıcaz benim babaanneme dedeme bakacak kız lazım senin gibi üniversite bitirmiş kendi ayakları üstünde duran kız bize yaramaz yazmış.. cevap bile yazmadım arkadaşlar.. Ben aşkım için hep savaştım savaşmaya da devam edicem allah izin verirse de 15 ocakta askerimin kokusunu içime çekicem..

gelinlik belli mi? modeli falan?
evlenmenin son telaşlarında herkes eriyip bitiyo. sen de öyle olursun muhtemelen üzülme :))
o zamann gülçin,tuğba,fatma,zeynep ve ben! diyete kızlar diyete!! :DDD

Eveeet yeni yılda acil diyete başlıyoruz o zaman :) Evlilik hazırlığında olanlar endişelenmesin ama o koşturmaca içinde öyle bir ericekler ki :)))

İnşallah aslı da güzel mutlu yuvasını kurar.. Benim çok umudum yok nedense bu aile nasıl kabul edicek beni nasıl aşıcaz hiç bilmiyorum :( kızkardeşi mesaj attı dün gece sakın askere ziyaret etmeye kalkma sakın senden zor ayırıyoruz zaten görürse daha zor koparıcaz ama bir şekilde başarıcaz benim babaanneme dedeme bakacak kız lazım senin gibi üniversite bitirmiş kendi ayakları üstünde duran kız bize yaramaz yazmış.. cevap bile yazmadım arkadaşlar.. Ben aşkım için hep savaştım savaşmaya da devam edicem allah izin verirse de 15 ocakta askerimin kokusunu içime çekicem..

o kızkardeşini boğmak istiyorum

o kızkardeşini boğmak istiyorum

Bende bende bendee!! :(

Ama düşünmemeye çalışıyorum artık, öyle yada böyle askerlik psikolojisi veya değil biz barıştık ya hergün sesini duyabiliyorum ya aşkım dediğinde içim titriyo ya yeter bunlar bana.. Ben aşkıma en kötü zamanlar da bile sırt çevirmedim askerde hiç yapamam.. Elimden geldiği kadar ziyaretine gidicem mutlu mutlu kekimi sarmamı poğaçamı yapıcam sizin güzel haberlerinizle mutlu olucam 138 günü sizinle aşıcaz burda.. sonra da ben inanıyorum allahımın dualarımızı kabul edeceğine herşeyimle evlenip mutlu bir yuva kurucam o yanımda olduğu için herşeye göğüs gerebilicem ve zamanla kabullenicek ailesi de sonra sağlıklı bebeğimiz olucak ve ben hepsini paylaşıcam sizinle.. Yürekten inanıyorum hepsi olucak..

teşekkür ederimm :))
imkanın varsa numaranı değiştir sana hiç ulaşamasınlar.ciddi söylüyorum.
iki tarafın da ailesi çok önemli bi evlilik için. eğer böyle yaparlarsa maalesef erkek arkadaşın bir süre görüşmemesi gerekebilir. arkanda durmak için de böylesi gerekir belki de.
biz 5sene hep uzaktan ilişkiyi devam ettirdik. ailesi gelmesine o kadar karışıyordu ki anlatamam. ama benim erkek arkadaşım hep kendisi çalıştı kazandı. bana aldığı toplu iğne bile onun emeğinin karşılığıydı. bir süre sonra çok gerildi herşey. onlara gittiğimde annesi bana çok ağır sözler sarf etti. senin annen nasıl salıyor böyle ben olsam hayatta izin vermem dedi onların evindeyken.bir daha da uzuun süre gitmedim. ama hiç erkek arkıma söylemedim. ta ki annemler seni eve davet etti diyene kadar. sonrasında daha çok gerildi. ama ben mutlu oldum. bir daha annesi değil anneme benimle ilgili olaylarda ağzını bile açmadı. hala öyle.

bu aileler neden bu kadar karışıyor ya hiç anlamış değilim
sonuçta hiçbiriniz çock değilsiniz yaşınuı başını almış okumuş insanlarsınız ee sevgililerinzde öyle
iyiyi kötüyü farkedebilecek yaştasınız
bu anneler neden böyle yapıyo ya
insan evladının mutluluğunu istemezmi anlayamıyorum
kızlar hiç bir şeyi kafanıza takmaya değmez
daha dün anlattım neler yaşadığımı
ama evlendikten sonra hepsinin kapımın dışında kaldı yuvamızda eşimle mutlu mesut yaşadık
o istemeyenlerde hasetinden çatır çatır çatladılar
inşallah sizde çok çok mutlu olacaksınız burdan nişan düğün bebek haberlerinizi vereceksniz inşallah

teşekkür ederimm :))
imkanın varsa numaranı değiştir sana hiç ulaşamasınlar.ciddi söylüyorum.
iki tarafın da ailesi çok önemli bi evlilik için. eğer böyle yaparlarsa maalesef erkek arkadaşın bir süre görüşmemesi gerekebilir. arkanda durmak için de böylesi gerekir belki de.
biz 5sene hep uzaktan ilişkiyi devam ettirdik. ailesi gelmesine o kadar karışıyordu ki anlatamam. ama benim erkek arkadaşım hep kendisi çalıştı kazandı. bana aldığı toplu iğne bile onun emeğinin karşılığıydı. bir süre sonra çok gerildi herşey. onlara gittiğimde annesi bana çok ağır sözler sarf etti. senin annen nasıl salıyor böyle ben olsam hayatta izin vermem dedi onların evindeyken.bir daha da uzuun süre gitmedim. ama hiç erkek arkıma söylemedim. ta ki annemler seni eve davet etti diyene kadar. sonrasında daha çok gerildi. ama ben mutlu oldum. bir daha annesi değil anneme benimle ilgili olaylarda ağzını bile açmadı. hala öyle.[/QUOT

sende çok zor zamanlardan geçmişsin canım inşallah bundan sonra yüzün hep güler.. Numaram taahhütlü olduğu için değiştiremiyorum canım ama eğer numara engelleme varsa onu yapıcam hemen. Bende sevgilimin evine 2 senedir gitmiyorum ailesi hakkında hiçbirşey söylemiyorum böyle mesaj attıklarında bile cevap vermiyorum amaçları onlarla kavga etmemi sağlamak bunu yaparsam bak bize neler diyor saygısız dicekler çünkü karşılık verirsem tutamam kendimi. Ben sadece susuyorum allah büyük biliyor görüyor.. İlahi adalete çok inanırım ben.

bu aileler neden bu kadar karışıyor ya hiç anlamış değilim
sonuçta hiçbiriniz çock değilsiniz yaşınuı başını almış okumuş insanlarsınız ee sevgililerinzde öyle
iyiyi kötüyü farkedebilecek yaştasınız
bu anneler neden böyle yapıyo ya
insan evladının mutluluğunu istemezmi anlayamıyorum
kızlar hiç bir şeyi kafanıza takmaya değmez
daha dün anlattım neler yaşadığımı
ama evlendikten sonra hepsinin kapımın dışında kaldı yuvamızda eşimle mutlu mesut yaşadık
o istemeyenlerde hasetinden çatır çatır çatladılar
inşallah sizde çok çok mutlu olacaksınız burdan nişan düğün bebek haberlerinizi vereceksniz inşallah

inşallahh inşallah tatlım hepsi olucak.. Onlar bizim aşkımızı kuvvetlendirmekten başka hiçbişey şey başaramıcaklar..

Back
X