• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bence susmak en büyük erdem. zamanını bekliyceksin.
benimki tamamen erkek annesi psikolojisindeydi. hala da var biraz. ama hiç umrumda bile değil.
aynı yerde yaşıyoruz. kalmasına karışıyolar şimdi de. zaten çok kalmaz ama insan bazen korkuyo. komşuya hırsız giriyo bişey oluyo. ama yok evine döncekmiş. sırf bu yüzden evlenmek istiyorum ben de. karışanımız kalmasın, ikimiz mutlu mesut geçinelim diye.

ayy bugün amma kaynattık kızlaar :D
ben birazdan iş yerinden çıkıcam.7'de uçağa yetişmem gerekiyor:)
hepinize şimdiden mutlu yıllar diliyorum eğer bir daha giremezsem. yaşadığımız herşey geçen yılda kalsın. yepyeni güzel bir yıl olsun! hepimize herşeyden önce sağlık diliyorum,gerisi geliyor zaten.
kocaman öpüldünüz kızlar!!! :))

ayy bugün amma kaynattık kızlaar :D
hepinize şimdiden mutlu yıllar diliyorum eğer bir daha giremezsem. yaşadığımız herşey geçen yılda kalsın. yepyeni güzel bir yıl olsun! hepimize herşeyden önce sağlık diliyorum,gerisi geliyor zaten.
kocaman öpüldünüz kızlar!!! :))

Evet bugün baya derin konulara daldık :) İyi yolculuklar canım hayırlısıyla git gel inşallah .. 2012 hepimize gönlünden geçeni getirsin ! Hepinize önce sağlık sonra huzur ve mutluluk diliyorum! Kocaman öpüldünüzz yarenler :)

ayy bugün amma kaynattık kızlaar :d
hepinize şimdiden mutlu yıllar diliyorum eğer bir daha giremezsem. Yaşadığımız herşey geçen yılda kalsın. Yepyeni güzel bir yıl olsun! Hepimize herşeyden önce sağlık diliyorum,gerisi geliyor zaten.
Kocaman öpüldünüz kızlar!!! :))

güle güle canım mutlu yıllar

İyi günler kızlar demin hayatımla skyptan konuştuk çok mutluyum ilk çarşı izinlerine çıkmışlar internet cafeye gitmiş arkdaşlarıyla ama fazla duramadı 12 de çıkmışlar 4 gibi dönmemiz lazım yemek filan yiyeceğiz kitap bakıcaz dedi çıktı sonra.:16:

İyi günler kızlar demin hayatımla skyptan konuştuk çok mutluyum ilk çarşı izinlerine çıkmışlar internet cafeye gitmiş arkdaşlarıyla ama fazla duramadı 12 de çıkmışlar 4 gibi dönmemiz lazım yemek filan yiyeceğiz kitap bakıcaz dedi çıktı sonra.:16:

bende bekliyorum bilgisayarın karşısında :( ne -mutlu sana

naber zeynep nasılsın bugün

askerin aradımı benimki aramadı çok mutsuzum :(

bende iyi değilim fatmacım.. Aradı askerim komutan son anda insafa gelmiş çarşı iznine çıkmış yılbaşı için alışveriş yapıyolarmış bir arkadaşının cebi varmış çıkınca alabiliyomuş yanına ordan aradı.. Kavga ettik ama :(( ya tatlım ben mi çok hassasım korkuyorum bilmiyorum ama hiç napıyosun yılbaşında napıcaksın nerdesin diye sormuyo benim aşkım.. Sonra aradığı numaradan ben aradım sakince derdimi anlattım o da ne biliyim aşkım sen bana hiç yanlış yapmadın ki nereye kiminle gideceğini bilirsin sen diye düşündüm dedi bende tamam dedim sonra söyle bakalım cadı prensesim akşam napıcaksın dedi öyle kapattık.. Uzaklık ve özlem çok sinir sistemi bırakmıyo sanırım yada ben normal düşünüyorum, o anormal davranıyo puff ne biliyim yaa :((( Sizde durum nasıl bu konuda ben mi abartıyorum? Arar bugün mutlaka tatlım fırsat bulamamıştır için rahat olsun

bende iyi değilim fatmacım.. Aradı askerim komutan son anda insafa gelmiş çarşı iznine çıkmış yılbaşı için alışveriş yapıyolarmış bir arkadaşının cebi varmış çıkınca alabiliyomuş yanına ordan aradı.. Kavga ettik ama :(( ya tatlım ben mi çok hassasım korkuyorum bilmiyorum ama hiç napıyosun yılbaşında napıcaksın nerdesin diye sormuyo benim aşkım.. Sonra aradığı numaradan ben aradım sakince derdimi anlattım o da ne biliyim aşkım sen bana hiç yanlış yapmadın ki nereye kiminle gideceğini bilirsin sen diye düşündüm dedi bende tamam dedim sonra söyle bakalım cadı prensesim akşam napıcaksın dedi öyle kapattık.. Uzaklık ve özlem çok sinir sistemi bırakmıyo sanırım yada ben normal düşünüyorum, o anormal davranıyo puff ne biliyim yaa :((( Sizde durum nasıl bu konuda ben mi abartıyorum? Arar bugün mutlaka tatlım fırsat bulamamıştır için rahat olsun

Alınganlık yapma sevdiğine canım ya onlar çok hassas bir dönemdeler kafasına takıp üzülebilir çocuk bizim daha anlayışlı olmamız lazım bu dönemde .Askerden gelsin sonra ne yaparsan yap. :9:

dışrı çıkmanın heyecanıyla akıl edememiştir sormayı bide erkekleri bilirsin bizim kadar hassas olmuyorlar. sen daha sakin ol bence benimde sinirlerim alt üst durumda muhtemelen dışarı çıktı ne aradı ne internete geldi bekliyorum salak gibi sabahtan beri bilgisayarın başında. çıkarken bari arasaydı :(

sen çok büyütme tatlım evet tamamen kaptırma kendini ama çokta sıkma bence

Back
X