Tatlım ben de bilemiyorum, bütün yakınları olarak şoktayız.Teyzesi de şok olmuş durumda bu habere zaten kendi oğlu da şuan Erzincan'da.Kadın onun derdine düşmüş Ardahan'a nasıl geçecek, biz mi götürsek diye.Ondan çok ayrıntılı soramadım ama sebep ne olursa olsun yakıştıramadım ve aklım almıyor.Bugün buradan çok sevdiği bir aile hem de kendi evinin komşusu onu ziyarete gitti, demediler ki aa Ankara'dan İskenderun'a çok yol var.Atladılar gittiler, yemin törenine belki gelemeyiz ama oğlumuzu görelim diye.Nasıl mutlu olmuştu biliyor musun, sivil birilerini özellikle sevdiklerimi görmek bana güç verdi, ailem yemin törenine gelsin beni çıkarsın buradan direk döneceğim yanına o günü bekliyorum dedi!Daha kendisinin haberi bile yok, zavallım hayaller kuruyor.Çakıldı kaldı o birliğe çıkamayacak dışarı ama söyleyemiyorum dilim varmıyor benim de...Arkadaşları bile beni arayıp biz inat dinlemeyiz hazırlan biz götürcez yenge seni ayrı gayrı olmaz, adamı asker görelim diyor ailesinin yaptığına bak.Ben de boş yere alınganlık yapmışım, böyle bir ailenin beni davet etmesini, incelik göstermesini beklemem gerçekten ütopik hayallerden ibaretmiş:)