Ahhh canım sorma bn de maldivleri çook istiyordum ama onun için bikç yıl pra brktirmemiz lazım
off ewet yaaaa ben acayip çok istiyodum ama nerdeee... para biriktirirsin ama balayında gitmen kadar güzel olmaz bence
Günaydın canlarr....
Sabah sabah şehit haberi gördüm çok üzüldüm
Hakkari-Çukarca'da Allah'ım sabır versin orda askerlik yapanlara, onları bekleyenlere
günaydın canımm benimki hakkari çukurcada asker 4 günümüz kaldı tugaya çekmişlerdiii duyuncaa içim çok fena olduu kalbimm sıkıştıı bu korkuyu bir daha yaşamak istemiyorum bir kere yaşadım Allah topunun belasını versin yaaa
(( sabır cnm sabır.
inş. sağsalim gelir yanına dua et cnm.
Artık canlar yanmasın
canım amin inşallahhh benimki sabah mesaj atmış askım ben iyiym arkadadslarda iyi endişelenecek birşey yok diye ssabah uyandım okudum mesajı neden gönderdiğine anlam veremedim şimdi anladımm şooookkk oldumm iyi olduğunu biliyorum aamaaa içim sıkıştıı yaa birşey olsaydı diye düşünmeden edemiyor insann
çok şükür
Bende yaşadım bir kez nefes alamamıştım
Aradığımda ulaşamamıştım da kafyı yemiştim ama çok şükür bitti gitti o günler
Üzülme bak 4 gün kalmış gelsin doya doya sarılırsın ve o günleri hiç düşünmeyin bile
bir gelsinnn zatenn birdaha bırakmıcam diyorum avrupa yakasıdnan anadolu yakasın ageçmek bile yasak diye gözümün önünde olsunn :))
günaydın canımm benimki hakkari çukurcada asker 4 günümüz kaldı tugaya çekmişlerdiii duyuncaa içim çok fena olduu kalbimm sıkıştıı bu korkuyu bir daha yaşamak istemiyorum bir kere yaşadım Allah topunun belasını versin yaaa
Kızlar dün ve ondan önceki gün gelinlik denedimmmmmm ayyy çok güüzeldiiiiiiValla hemen hemen hemen evlenesim geldi Bir arkadaşım gelinliklerin hepsi güzel geliyo deneyince demişti de inanmamıştım valla üstüne giyince hiçbirini çıkartmak istemiyosuunnn Şimdilik 2 tane beğendim ama daha araştırmalara devaammm
Günaydın canlarımm...
Yeni bir haftaya başladık inş. bu hafta hepimiz için hayırlı haberler alarak geçer.
Düğün telaşından fazla girilmiyor ama yinede boş bırakmayalım topikciğimizi
oooo yakışr sana hepsi canım. Çok sevindim gelinlik işi de bitmiş ee artık gelsin düğün günü:)
bizde mobilyalara felan bakıcaz yavaşdan Nisan ayından sonra da gün belirliycez kesin tarih bakalım artık kısmet hepsi.
Rabbim herkesin gönlüne görr versin.
Günaydın canlarımm...
Yeni bir haftaya başladık inş. bu hafta hepimiz için hayırlı haberler alarak geçer.
Düğün telaşından fazla girilmiyor ama yinede boş bırakmayalım topikciğimizi
Canım gelinliğin öyle bir büyüsü varmış kiii anlatamam çoook değişik bir duyguymuşHemen evlenesim geldi :)) Sizin de hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım. Bu hafta da bikaç yere daha bakıcam gelinlik için, beğendiğim modeller olursa sizle paylaşırım burda:) ama şu an ennn beğendiklerim uzun kuyruklu ve uzun duvaklı olanlar tabiki de
Heycanla bekliyorum:)))
Benimde kuyruk uzun olaca duvakda aynı şekilde:)))
Bembeyazzz istiyorum. Yazarken bilem heycanlandım Allahım herkese nasip etsin inş.
Ya kızlar bu arada bu ayın 22sinde 20lik dişimi çektirmeye gidicem korkuyorum bu aralar ona takılmış durumda kafam :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?