341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

off ewet yaaaa ben acayip çok istiyodum ama nerdeee... para biriktirirsin ama balayında gitmen kadar güzel olmaz bence

Haklısın canım ama zaten düğün için bi sürü masraf yapıldı bi de maldivlere gidersek iflas ederiz heralde :) Artık yıl dönümlerimizden birinde gideriz ilerde inşallah :)

Günaydın canlarr....

Sabah sabah şehit haberi gördüm çok üzüldüm

Hakkari-Çukarca'da Allah'ım sabır versin orda askerlik yapanlara, onları bekleyenlere

Günaydın canlarr....

Sabah sabah şehit haberi gördüm çok üzüldüm

Hakkari-Çukarca'da Allah'ım sabır versin orda askerlik yapanlara, onları bekleyenlere

günaydın canımm benimki hakkari çukurcada asker 4 günümüz kaldı tugaya çekmişlerdiii duyuncaa içim çok fena olduu kalbimm sıkıştıı bu korkuyu bir daha yaşamak istemiyorum bir kere yaşadım Allah topunun belasını versin yaaa

(( sabır cnm sabır.

inş. sağsalim gelir yanına dua et cnm.
Artık canlar yanmasın

(( sabır cnm sabır.

inş. sağsalim gelir yanına dua et cnm.
Artık canlar yanmasın

canım amin inşallahhh benimki sabah mesaj atmış askım ben iyiym arkadadslarda iyi endişelenecek birşey yok diye ssabah uyandım okudum mesajı neden gönderdiğine anlam veremedim şimdi anladımm şooookkk oldumm iyi olduğunu biliyorum aamaaa içim sıkıştıı yaa birşey olsaydı diye düşünmeden edemiyor insann

çok şükür

Bende yaşadım bir kez nefes alamamıştım
Aradığımda ulaşamamıştım da kafyı yemiştim ama çok şükür bitti gitti o günler

Üzülme bak 4 gün kalmış gelsin doya doya sarılırsın ve o günleri hiç düşünmeyin bile

bir gelsinnn zatenn birdaha bırakmıcam diyorum avrupa yakasıdnan anadolu yakasın ageçmek bile yasak diye gözümün önünde olsunn :))

Kızlar dün ve ondan önceki gün gelinlik denedimmmmmm ayyy çok güüzeldiiiiii Valla hemen hemen hemen evlenesim geldi Bir arkadaşım gelinliklerin hepsi güzel geliyo deneyince demişti de inanmamıştım valla üstüne giyince hiçbirini çıkartmak istemiyosuunnn Şimdilik 2 tane beğendim ama daha araştırmalara devaammm

Off canım Allah sabır versin şu son bikaç günde artık size, inşallah sağ salim gelir yanına, çok da az kalmış maşallah
İnşallah bir daha da böyle şeyler yaşamayız, artık yeter yaniiii

oooo yakışr sana hepsi canım. Çok sevindim gelinlik işi de bitmiş ee artık gelsin düğün günü:)

bizde mobilyalara felan bakıcaz yavaşdan Nisan ayından sonra da gün belirliycez kesin tarih bakalım artık kısmet hepsi.
Rabbim herkesin gönlüne görr versin.

Günaydın canlarımm...

Yeni bir haftaya başladık inş. bu hafta hepimiz için hayırlı haberler alarak geçer.
Düğün telaşından fazla girilmiyor ama yinede boş bırakmayalım topikciğimizi

Canım gelinliğin öyle bir büyüsü varmış kiii anlatamam çoook değişik bir duyguymuş Hemen evlenesim geldi :)) Sizin de hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım. Bu hafta da bikaç yere daha bakıcam gelinlik için, beğendiğim modeller olursa sizle paylaşırım burda:) ama şu an ennn beğendiklerim uzun kuyruklu ve uzun duvaklı olanlar tabiki de

Heycanla bekliyorum:)))

Benimde kuyruk uzun olaca duvakda aynı şekilde:)))
Bembeyazzz istiyorum. Yazarken bilem heycanlandım Allahım herkese nasip etsin inş.

Ya kızlar bu arada bu ayın 22sinde 20lik dişimi çektirmeye gidicem korkuyorum bu aralar ona takılmış durumda kafam :18:

Ya kızlar bu arada bu ayın 22sinde 20lik dişimi çektirmeye gidicem korkuyorum bu aralar ona takılmış durumda kafam :18:

ben de 3 tanesini çektirdim canım. uyuşturdukları için duymıcaksın zaten.
bittikten sonra ağrı oluyor biraz. ondada ağrı kesici veriyor doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…