341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ben de 3 tanesini çektirdim canım. uyuşturdukları için duymıcaksın zaten.
bittikten sonra ağrı oluyor biraz. ondada ağrı kesici veriyor doktor.

Ben dişçi konusunda çok ödleğim canım yaaa acayipp korkuyorum inşallah iyi geçer :18: Dünden beri annemle cihanın başının etini yedim çekerken acımıyo di mi bi şey hissetmiyosun di mi sonra çenen acıyo mu ağzın çok açık kaldığı için vs vs neler neler sordum :) Bıktılar artık benden :)

Ben dişçi konusunda çok ödleğim canım yaaa acayipp korkuyorum inşallah iyi geçer :18: Dünden beri annemle cihanın başının etini yedim çekerken acımıyo di mi bi şey hissetmiyosun di mi sonra çenen acıyo mu ağzın çok açık kaldığı için vs vs neler neler sordum :) Bıktılar artık benden :)

İnş. sağsalim bitmiştir diş işin:)

Ha bu arada düğünden önce dişlerini beyazlattırmayı unutma:16:

korkma canım bişey hissetmessin. çoğu kişi dişçiyi sevmez haklısın. :)

$428733_10150568408208938_536238937_9116149_1632308511_n.jpg

Bende Bende Bende :)))

Günaydın kızlar.......

kızlar hepinizi çoook özledim sizleri unuttum sanmayın sakın ama işler çok yoğun...
bide benimki hergün yanımda henüz iş aradığından dolayı....buraya girmemi de istemiyor maalesef...yine gizli gizli geldim :34:
hep aklımda burası sakın yaa bi burcu vardı unuttu bizi gibi kötü düşüncelere kapılmayın :20: :16:

kızlar hepinizi çoook özledim sizleri unuttum sanmayın sakın ama işler çok yoğun...
bide benimki hergün yanımda henüz iş aradığından dolayı....buraya girmemi de istemiyor maalesef...yine gizli gizli geldim :34:
hep aklımda burası sakın yaa bi burcu vardı unuttu bizi gibi kötü düşüncelere kapılmayın :20: :16:

Canım valla özledim hepinizi :16: Neden istemiyo kız seninki buraya gelmeniii :20: Neyse sen gene arada böyle kaçamaklar yap :9:

Çok şükür kavuşturana :)

Kötü düşünülür mü canım hiç şartlar bizlerde çok giremiyoruz malesef ama kalplerimiz hep birlikte:16:

Kızlar evlenince kira oturcaklar eşya konusunda ne düşünüyorsunuz?

Ben 2+1 ev düşünüyorum ve eşya fazla almıycam. Kendi evime çıkayım o zaman alıcam eşyaları evime göre.
Çünkü kira olunca taşındıkca eşyalar kırılıyor, çiziliyor.

Böyle düşünen var mı?

Günaydın kızlarrr...

Nasılsınız, neler yapıyorsunuz.
Hazırlıklar nasıl gidiyor.
Gözdecim gelinlikde son kararını verdinmi canm?

Günaydın canıımm. Bugün bikaç yere daha bakıp son kararımı vericem inşallah verebilirsem :9: Çok zormuş yaaaa :)
Sen neler yapıyosun?

Kızlar evlenince kira oturcaklar eşya konusunda ne düşünüyorsunuz?

Ben 2+1 ev düşünüyorum ve eşya fazla almıycam. Kendi evime çıkayım o zaman alıcam eşyaları evime göre.
Çünkü kira olunca taşındıkca eşyalar kırılıyor, çiziliyor.

Böyle düşünen var mı?

Canım bize gelip kalan çok olur o yüzden biz 3+1 ev tutucaz büyük ihtimal. Kalabalık bizim aileler. Geldiler mi sığdırmak zor olur yoksa :) Eşyaları da aldık zaten artık. Herkesin hakkında hayırlısı canım..

Günaydın canıımm. Bugün bikaç yere daha bakıp son kararımı vericem inşallah verebilirsem :9: Çok zormuş yaaaa :)
Sen neler yapıyosun?

Bildiğin gibi cnm bende benimki işe girsin bizde hızlandırıcaz inş. hayırlsıyla.
Bende bakıcam ama tarih belli deil ya içimden gelmiyor bakmak :)

Canım bize gelip kalan çok olur o yüzden biz 3+1 ev tutucaz büyük ihtimal. Kalabalık bizim aileler. Geldiler mi sığdırmak zor olur yoksa :) Eşyaları da aldık zaten artık. Herkesin hakkında hayırlısı canım..

Eşya masrafına fazla girmiycez biz. Kendi evimiz yapılana kadar sonra taşınınca kötü oluyor eşyalar.
3+1 tam ideal canım. Nerde oturcaksınız semt olarak?

Son düzenleme:
Bildiğin gibi cnm bende benimki işe girsin bizde hızlandırıcaz inş. hayırlsıyla.
Bende bakıcam ama tarih belli deil ya içimden gelmiyor bakmak :)

Eşya masrafına fazla girmiycez biz. Kendi evimiz yapılana kadar sonra taşınınca kötü oluyor eşyalar.
3+1 tam ideal canım. Nerde oturcaksınız semt olarak?

Canım daha semt olarak belli değil mayıs gibi giderim istanbula bakarız o zaman artık. Ama Anadolu tarafında olcak. Kısmet bakalım.
Bu arada eve biraz önce geldim gelinlikçiden veee gelinliğimi beğendim. Aynı model üstüme göre dikilecek :) Uzun kuyruklu ve uzun duvaklı tabiki :)) Bakalım nasıl olacak :)

Canım daha semt olarak belli değil mayıs gibi giderim istanbula bakarız o zaman artık. Ama Anadolu tarafında olcak. Kısmet bakalım.
Bu arada eve biraz önce geldim gelinlikçiden veee gelinliğimi beğendim. Aynı model üstüme göre dikilecek :) Uzun kuyruklu ve uzun duvaklı tabiki :)) Bakalım nasıl olacak :)

ooooooooooooosüper cnm.
Ev konusunda bizde Avrupa tarafında oturcaz dün kiralık evlere baktım netten ya resmen hayallerim yıkıldı:(
Hem çok pahalı hemde inan varya evi birsen bune dersin.
Orta derece evler 1000 TL den başlıyor. Tabi kısmet bakalım o zaman gelsin bakıcaz ama burda o paraya ben lüks evlerde otururum.
Allah yardımcımız olsun:31:

Gözdecim kına gecesi için ne aldın?
Bindallı tarzı giyecekmisin?

off beni şimdiden stres bastı ya bide tarih belli olsa ne yapıcam bilmiyorum artık:9:

ev,gelinlik,kına gecesi,davetiye,eşyalar ya ne kadar çok işimiz varmış meğersem
Allah yardımcımız olsun hepimizin.
:130:

ooooooooooooosüper cnm.
Ev konusunda bizde Avrupa tarafında oturcaz dün kiralık evlere baktım netten ya resmen hayallerim yıkıldı:(
Hem çok pahalı hemde inan varya evi birsen bune dersin.
Orta derece evler 1000 TL den başlıyor. Tabi kısmet bakalım o zaman gelsin bakıcaz ama burda o paraya ben lüks evlerde otururum.
Allah yardımcımız olsun:31:

Evet canım İstanbulda kiralar çok yüksek malesef. Ben yeni yerleşim yerlerini seviyorum böyle siteler falan yapılıyor ya onları. Mesela Çekmeköy'e bakmıştık netten nişanlımla, 600den başlıyo kiraları ve hepsi yeni yapılmış evler ilk sen oturuyosun yani, öyle bir şey olmasını istiyorum ben, kısmet tabi. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah canım..

Back