341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

fena değil canım.
gondola falan binmiştik adet yerini bulsun diye.
ama çok kalabalıktı.

evet herkes venedik çok kalabalık ve çok pis kokuyo diyo ama ben çook merak ediyorum özellikle de "ye dua et sev" kitabını okuduktan sonra :9::9:

Canım biz ets tur ile gideceğiz. iki kişi 2400 tl civarı oluyo. gittiğinde illa turla gezmek zorunda değilsin zaten her yeri, serbest de bırakıyorlar o yüzden çok sorun olmaz gezmek. Bize baya uygun geldi o yüzden aldık hemen. bakalım ilk kez bir tur ile yurt dışına gideceğim merak ediyorum :)

kaç gün cnm bayağı uygunmuş gerçekten

kaç gün cnm bayağı uygunmuş gerçekten

7 gece 8 gun canim.sabah kahvaltilari ve otel konaklamasi da fiyata dahil.ogle ve aksam yemekleri yok onlar bize ait.bi de ekstra gezi yerlerini istersen ona ucret oduyosun istege bagli.siz de eger gideceksenz kampanya bitmeden basvurun bence.ets turdan detaylara bakabilirsin.klasik italya turu diye geciyo 499 euro.

Canım biz ets tur ile gideceğiz. iki kişi 2400 tl civarı oluyo. gittiğinde illa turla gezmek zorunda değilsin zaten her yeri, serbest de bırakıyorlar o yüzden çok sorun olmaz gezmek. Bize baya uygun geldi o yüzden aldık hemen. bakalım ilk kez bir tur ile yurt dışına gideceğim merak ediyorum :)

canım 2.400 diyorlar ama orda ekstra turlar oluyor. onlarda ekstra ücret demek.
ama siz kendiniz gezer turlara katılmazsanız orası ayrı tabi ama biz genelde hep o turlara katılıyorduk. o zaman 10 milyara falan geliyor iki kişi.

hee arkadaşlar bi de öğle akşam yemeği falan derken o 2.400 ü epey geçiyor.
çünkü ucuz şehirler değil. venedik bi kahve içiyim dedim meydanda 15 tl ydi.
o yüzden gene epey ekstra para gidiyor.
bi müzeye bile girmek isteseniz adam başı 40-50 tl veriyorsunuz zaten.

tubacım sana bir önerim daha var. prag turuna katılmanı öneririm. çok romantik ve güzel bir şehir.
prag-budapeşte-viyanayı da düşünebilirsin.
ayrıca çok pahalı şehirler de değil. prag türkiyeyle eşitti hemen hemen. ben çok beğendim.
gezdiğim şehirler arasında en beğendiğim oldu.

canım 2.400 diyorlar ama orda ekstra turlar oluyor. onlarda ekstra ücret demek.
ama siz kendiniz gezer turlara katılmazsanız orası ayrı tabi ama biz genelde hep o turlara katılıyorduk. o zaman 10 milyara falan geliyor iki kişi.

Yok canım o kadar değil. Biz baktık ets turun sitesinden ekstra gezilerin hepsine katılırsan, 295 euro. 300 euro desen, iki kişi 600 euro 1200 tl falan o da katılırsan ekstralara. 3600 oluyo yani toplam. 1500 tl de yanında götürsen yiyip içmek için falan 5000 tl civarı oluyo. zaten antalyada bodrumda lüks bi otele gitsen 4000 tlden başlıyo 1 haftalık konaklama. o yüzden bu tur daha cazip geldi bize

Yok canım o kadar değil. Biz baktık ets turun sitesinden ekstra gezilerin hepsine katılırsan, 295 euro. 300 euro desen, iki kişi 600 euro 1200 tl falan o da katılırsan ekstralara. 3600 oluyo yani toplam. 1500 tl de yanında götürsen yiyip içmek için falan 5000 tl civarı oluyo. zaten antalyada bodrumda lüks bi otele gitsen 4000 tlden başlıyo 1 haftalık konaklama. o yüzden bu tur daha cazip geldi bize

anladım canım. belki bizim turlara pahalıydı olabilir.
antalyaya gitmektense tabi yeni yerler görmeniz daha iyi olur.

Selam canlarım..

Düğün hazırlıkları son hız devame diyor maşallah:))
Hatta balayı yerleri bilem seçilmiş Gözdecim çok sevindim.
Uzun zamandır girmiyordum izindeydim. Nişanlım geldi 4 kaldı güzeldi herşey. inş. hep böyle devam eder.
Düğün tarihi net değil ama Eylül olarak düşünüyoruz kısmet artık.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Selam canlarım..

Düğün hazırlıkları son hız devame diyor maşallah:))
Hatta balayı yerleri bilem seçilmiş Gözdecim çok sevindim.
Uzun zamandır girmiyordum izindeydim. Nişanlım geldi 4 kaldı güzeldi herşey. inş. hep böyle devam eder.
Düğün tarihi net değil ama Eylül olarak düşünüyoruz kısmet artık.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Sağol canım. evet düğün hazırlıkları tam gaz devaaam :52: Hemen hemen her şey tmm gibi bi gelinlik damatlık kaldı sanırım :)) Bi de işte ev için kullanılcak küçük eşyalar. Siz de eylül gibi düşünüyorsanız bence şimdiden yer bakın çünkü burda ekime kadar hiçbi yerde yer kalmamış zor bulduk biz temmuza. Herkesi uyarıyorum ben şimdiden :) İnşallah her şey hepimizin gönlüne göre olur canım :16:

Sağol canım. evet düğün hazırlıkları tam gaz devaaam :52: Hemen hemen her şey tmm gibi bi gelinlik damatlık kaldı sanırım :)) Bi de işte ev için kullanılcak küçük eşyalar. Siz de eylül gibi düşünüyorsanız bence şimdiden yer bakın çünkü burda ekime kadar hiçbi yerde yer kalmamış zor bulduk biz temmuza. Herkesi uyarıyorum ben şimdiden :) İnşallah her şey hepimizin gönlüne göre olur canım :16:

Bitmiş bitmiş onlar olur hepsi:)) heycanlandım bende birden:52:

Bakıyor canım İst.'dan bakalım artık kısmet tabi.

Gelinlik işini merak ettim ama nasıl bişi olacak mutlaka bilgisini ver canım hemde fikir edinmiş oluruz:16:

Amin cnm hepimizin inş.

Bitmiş bitmiş onlar olur hepsi:)) heycanlandım bende birden:52:

Bakıyor canım İst.'dan bakalım artık kısmet tabi.

Gelinlik işini merak ettim ama nasıl bişi olacak mutlaka bilgisini ver canım hemde fikir edinmiş oluruz:16:

Amin cnm hepimizin inş.

Gelinlik bilgisini veririm tabiki de canım bi o günler gelsin de :))
İnşallah hayırlısıyla gelir o günler yaa çok stres yapıyorum şimdiden, hatta bu gece bir rüya gördüm düğünümüze geç kalıyoduk ertesi güne erteleniyodu o güne de hazırlanamıyoduk falan kafayı yiycektim :9:

tubacım sana bir önerim daha var. prag turuna katılmanı öneririm. çok romantik ve güzel bir şehir.
prag-budapeşte-viyanayı da düşünebilirsin.
ayrıca çok pahalı şehirler de değil. prag türkiyeyle eşitti hemen hemen. ben çok beğendim.
gezdiğim şehirler arasında en beğendiğim oldu.

saol cnm teşekkür ederm önerilerin için. yaa bende kararsız kaldım bilemedm ki off ne zor iş ewlenmek :) :( prag turu var mı acaba bi araştırmam gerekiyor aslında ben maldivlere gitmek istiyorum ama bakmayın işte... herşey istediğiniz gibi olmayabiliyo bazen...

Gelinlik bilgisini veririm tabiki de canım bi o günler gelsin de :))
İnşallah hayırlısıyla gelir o günler yaa çok stres yapıyorum şimdiden, hatta bu gece bir rüya gördüm düğünümüze geç kalıyoduk ertesi güne erteleniyodu o güne de hazırlanamıyoduk falan kafayı yiycektim :9:

Alemsin yaa :)))

Düğün olana kadar bütün rüyalar düğünle ilgili olurr.
:9:

saol cnm teşekkür ederm önerilerin için. yaa bende kararsız kaldım bilemedm ki off ne zor iş ewlenmek :) :( prag turu var mı acaba bi araştırmam gerekiyor aslında ben maldivlere gitmek istiyorum ama bakmayın işte... herşey istediğiniz gibi olmayabiliyo bazen...

bende maldivlere isterdim canım. :)
daha dinlendirici bir balayı olurdu.

Ahhh canım sorma bn de maldivleri çook istiyordum ama onun için bikç yıl pra brktirmemiz lazım :9::9:

Back