341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Aşkım dün bana süpriz yaparak balayımızı da ayarlamış :) Geriye bi tek evimiz kaldı onu da mayıs sonu haziran başı gibi tutmayı düşünüyoruz :) Çok heyecanlıyım kızlaaar Siz de anlatın neler yaptığınızı bi anda irtibatımız kesilmesin burdaki

balayı rotası nereye canım?

tabii bu işler zor olur ama güzel dee...
yeterki huzurla ağız tadıyla olsun. her kafadan bir ses çıkıcağı için zor oluyor.
bu dönemde büyüklerimiz anlayışlı olmalılar.
tubacım ve gözdecim hayırlı olsun.

ayyy walla aynen katıılıyorum tuğçecim her kafadan ses iyi olmuyo :S ......

bizde artık hazırlıklara başladık kızlar yarn mobilyalara bakcaz off çok kararsızım ama ben :S ama güzel heycanlar pembeli hayırlı olsun cnm ne üzel halletmişsizniz çoğu şeyi :)

Canım ben de mobilya bakarken çok kararsızlık yaşadım ama dönüp dolaşıp ilk beğendiğim mobilyaları beğendim gene :) Çok kafanı karıştırma çok da gezme çünkü gezdikçe kafan inanılmaz karışıyo. Öncelikle nasl bi şey istediğine karar ver ben öyle yapıp önce bi internetten ön araştırma yaptım sonra gidip yakından gördüm ve bğendim. İnşallah her şey gönlüne göre olur canım kolay gelsin :)

Evet canım her kafadan bir ses çıkabiliyo bu konuda dikkat etmek ve eşin olcak kişiyle konuşup onunla ortak kararlar alabilmek önemli. Bu dönemimizde bize ailelerimiz çok yardımcı oldular sağolsunlar bizim beğendiğimiz hiçbi şeye yok bu olmaz demediler inşallah herkesin böyle güzel geçer ve tabi önemli olan bundan sonrasının da böyle ilerlemesi. Herkes bu güzel heyecanları sorunsuz bi şekilde yaşar ve atlatır umarım

inşallah canımm...

italyaya ben de gittim canım. neresine gidiceksiniz?

Roma, Floransa, Venedik. Turla gidicez canım. çok yorucu olur dediler ama biz zaten düğünümüzden 1 hafta sonra gidicez o yüzde yeterince dinlenmiş olcaz evimizde inşallah Çok istiyoduk ikimizde oraları görmeyi, burda antalyaya bodruma her zaman gideriz nasıl olsa dedik. Öyle işte canım :) Sen neresine gitmiştin?

anladım canım. güle güle gidin gelin.
evet çok yorucu oluyor turlar ama dinlenip gitçeğiniz için sorun olmaz.
bende venediğe ve bariye gittim canım. :)

ewet bende öyle yapıyorum cnm önce netten beğenip gidip bakıyorum. hayırlı olsun balayını da ayarlamışsınız hangi turla ne kadara gitceksiniz cnm öğrenebilir miyim bizde düşünüyoruz da..

ewet bende öyle yapıyorum cnm önce netten beğenip gidip bakıyorum. hayırlı olsun balayını da ayarlamışsınız hangi turla ne kadara gitceksiniz cnm öğrenebilir miyim bizde düşünüyoruz da..

tubacım ben de yardımcı olıyım. biz yurtdışı turlarımızı seturla yaptık bugüne kadar. kaliteli bir tur. ve çok sayıda insan olmuyor. 20 kişinin üstü almıyorlar.
ben diğer turlarıda gördüm 100-200 kişilik ama curcuna va tatsızlıkalr yaşanıyor.
tavsiye ederim. fiyatları biraz yüksektir ama kalitelidir.

saolasın cnm teşekkrler, ewet sonuçta her istediğimiz zaman gidemeyeceğiz gitmişken düzgün bişekilde gitmek en güzeli olur..

Canım biz ets tur ile gideceğiz. iki kişi 2400 tl civarı oluyo. gittiğinde illa turla gezmek zorunda değilsin zaten her yeri, serbest de bırakıyorlar o yüzden çok sorun olmaz gezmek. Bize baya uygun geldi o yüzden aldık hemen. bakalım ilk kez bir tur ile yurt dışına gideceğim merak ediyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…