341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

selam kızlar

uzun zamandır hiç uğrayamıyorum.malum,artık günler daha dolu geçiyor

umarım herkes iyidir,sevgiler

eşyalarımızı aldık gelinliğimi aldım nikah tarihi haalen belli dğil cünkü 6 ay önceden tarih verilmiomuşş neyse artık o hazirana kaldı hersey tamm gibi tabi şimdilik,, kızlar ne zormuş yaaa biraz heycanlı biraz can sıkıcı biraz yorucu biraz stresli ama hepsini toplayıp sonunu düşününce allahın izniyle güzel olcak deyince hersey güzell :123: rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese gönlündekini hayırlısından versin kocamannn öptüm hepinizi canlarımmm...

Son düzenleme:

canım hayırlı uğurlu olsun.
Allah gönlünüze göre versin.

vavvvvvv

İnş. cnm inş. herşey gönlüne göre olsun.

Kizllaarr o kadar yoguunm ki kac gundr internete bile giremiyorum size kisaca gelismeleri anlatiyim bu hafta boyunca askimla dugun mekanlarina baktik en uygun tarih 14 temmuz bulduk yerimizi bugun tuttuk, belediyeye de nikah basvurusunda bulunduk o da tamm yani artk :) bu arada mobilya begendk yarin ailelerimizi goturcez ve alicaz onlari da buyuk ihtimal:) simdlk boyle canlarm ben gene ugramaya calisirim salidan sonra daha musait olcam.opuyorum hepiniziii...

Ne zamandır gelemiyorum buraya, ben sevgilime gitmiştim, 1 hafta tatil yapıcaktık uzata uzata 10 gün yaptık hala da yetmedi, rüya gibiydi, ayrıca ek öğretmen ataması çıktı sevgilim atanıcak sonunda iş sorununu hallediyoruz gibi, ama hep doğu hemde en doğular 4 yıl görev yapma zorunluluğu var bi de evlensek ben oraya gidicem evlenmesek 4 yıl daha beklicez =)) planda yapamıyoruz her şey olacağına varıyo çünkü, herkesler iyidir umarım geçmişi çok okuyamadım ama. öpüyorum hepinizi

Kızlar iyi olmanıza sevindim. herkes arada uğrayıp yazarsa güzel oluyor.
ben hala askere gitçekmiş tekrar gibi hissetmeye devam ediyorum. askerlik çok koymuş bana demekki. :)
benimkide diyor aman yaptım geldim işte artık ne askerliği diye. bende yarın nişan işleriyle ilgilenmeye gidicem.
Allah herkesin gönlüne göre versin canlarım.

Gözdecim çok sevindim ne güzel telaşlar bunlar. Allah gönlüne göre versin cnm

ooooo Antalya'ya doyum olmaz:))) bence evlen 4 yıl daha beklemek mi? en güzeli eşinin yanında olmak olur oralarda. Rabbim gönlünüze göre versin.

Canmmmm nişan hazırlıkları başladı demek

Günaydın cnamlarım.

Herkes evlilik,nişan telaşında ve güzel böyle telaşlar yaşatsın Allahım hep.
İnş. bende burdan bir gün hepinize hayırlı haberler veririm.
Allah büyük, hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin.
Demek ki benm daha fazla sabıra ihtiyacım var sonu güzel olur inş.

güzel olucak inşallah canımm... görüceksin.

inşşş sedacım rabbim senine gönlündekini versin hayırlısıyla inşş sabrının karsılığını en güzel sekilde versin allahım

meraba kızlar :) bizde artık ilerletiyoruz hazırlıklarımızıı bu hafta mobilyalara bakcaz inş. hemen tamamlamak istiyoruz hazırlıkları artık insan ayrılmak istemiyor yaaa çook özlemişiz bizim ki geldiği günden beri daha bi ilgili :)) ayrldıktan sonra hemen arayıp özledmdiyo sürekli :))) napcamı bilemiyorum :))

Ben geldim kızlar. Evimizle ilgili hemen hemen bütün hazırlıkları yaptık gibi:) Beyaz eşyalarımızı da aldık kızlar :) Dün gece aşkım tekrar istanbula döndü Ama bu hafta acayip yoğun geçti bizim için hep koşturduk ama güzel telaşlar bunlar :) Balayımızı ayarlamaya çalışıyoruz şimdiden bi de:) Daha uygun oluyo şimdi rezervasyon yaptırınca. Şimdilik benden haberler böyle kızlaar :) Bi anda koşturmanın içine girdik yaa anlayamadım daha ne olduğunu

hayırlı uğurlu olsun canım.
Allah tamamını erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…