341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bekliyorum hala aramasını Bitaneminnn acaba ne yapıyor? keşke uyusam uyusam o gelene kadar hiiiiiç uyanmasam onun biküçük öpücüğüyle uyansamm :42: :42: :42::42: :42::42: :42::42: :42:

Günaydın asker yarenleri :)

Bugüne çok güzel başladım çünkü sabah aşkımın sesiyle uyandım...Allahım sana şükürler olsun..
Rüyamda ata bindiğimi gördüm öyle güzel bişidi..onunla bütünelştiğimi hissettim , çok keyifli bir rüyaydı...Şimdi netten baktım at murat demekmiş..iyi haber mutluluk demekmiş.. askerlik kısalacak galba ;)

Şafağımıda attırıyım ağız tadıylan.. 153 :))

Son düzenleme:
Ben 339.dönem asker bekleyenlerdenim.Yazdıklarınızı okuyorum ilk zamanlar geliyor aklıma gerçekten ilk 1 ay zor geçiyor.Hele o ilk gittiği günü tarif etmek güç o 1 hafta bir bocalama devresi.Sonrasında yemin töreni heyecanıyla zaman birazcık geçiyor.Eğer dağıtımda yada yemin töreninde görebilirseniz ilaç gibi geliyor.Usta birliğinde daha rahat konuştuğunuz için ve zamanda geçtikçe alışmaya başlıyorsunuz.Ziyarete gitme şansınız olursa mutlaka gidin.Ve aranızda ufak tefek sorunlar olsada alttan almaya çalışın bazen sabrınızın tükendiği anlar gelebilir yada tahammülsüz olduğunuz anlar.ama inanın onlar orda daha sıkıntıdalar yani iş size düşüyor.Ve gereksiz şeyleri kafanıza takmayın sesleri kötü gelsede sizden kaynaklanmıyor kafanızda hiçbirşeyi kurmayın aramadığında sevmediğini sakın düşünmeyin herkesin yapısı farklı.Ve mutlaka moral verin ve hep yanında olduğunuzu hissettirin.Ben 1 kezde olsa ziyarete gittim gerçekten çok güzel oluyor.İnşallah sizde askerlerinizi 1 kezde olsa ziyaret etme imkanı bulursunuz.

Şafak 29 başka yok:)Sizinde şafağınızın azaldığı günler çabucak gelir inşallah.Kendinizi fazla üzmeyin ve dualarınızı eksik etmeyin.Allah askerlerimize sağ salim dönmeyi nasip etsin.

Günaydın asker yarenleri :)

Bugüne çok güzel başladım çünkü sabah aşkımın sesiyle uyandım...Allahım sana şükürler olsun..
Rüyamda ata bindiğimi gördüm öyle güzel bişidi..onunla bütünelştiğimi hissettim , çok keyifli bir rüyaydı...Şimdi netten baktım at murat demekmiş..iyi haber mutluluk demekmiş.. askerlik kısalacak galba ;)

Şafağımıda attırıyım ağız tadıylan.. 153 :))

günaydın canım, salı günü aramadı beni çok üzülmüştüm çünkü annesini de aramamıştı bi şey oldu sandım, çok şükür iyiymiş dün konuşabildik ama ankesörlü telefondan nefret ettim sesi çok az ve kesilerek geliyordu niye dinliyorlar ki sanki telefonlarını :63::9:
rüyanda çok güzelmiş maşallah :17: ayy keşke kısalsa

günaydın canım, salı günü aramadı beni çok üzülmüştüm çünkü annesini de aramamıştı bi şey oldu sandım, çok şükür iyiymiş dün konuşabildik ama ankesörlü telefondan nefret ettim sesi çok az ve kesilerek geliyordu niye dinliyorlar ki sanki telefonlarını :63::9:
rüyanda çok güzelmiş maşallah :17: ayy keşke kısalsa

Canım sesini duymuş olmana sevindim..Ama evet telefonlar çok sinir bozucu, ses çok az geliyo hep bir tek dün akşam aradığı telefon iyiydi..geri aranabilen bikaç ankesör keşfettik, çaldırıyo ben arıyorum böylece daha uzun konuşuyoruz :)

Yemin törenlerine az kaldı ama kimseyi almicaklarmış içeri ona üzüldüm..ailesi gidebilecekmi belli değil, annesi hasta çünkü..yalnız kalıcak diye çok korkuyorum :(

Canım sesini duymuş olmana sevindim..Ama evet telefonlar çok sinir bozucu, ses çok az geliyo hep bir tek dün akşam aradığı telefon iyiydi..geri aranabilen bikaç ankesör keşfettik, çaldırıyo ben arıyorum böylece daha uzun konuşuyoruz :)

Yemin törenlerine az kaldı ama kimseyi almicaklarmış içeri ona üzüldüm..ailesi gidebilecekmi belli değil, annesi hasta çünkü..yalnız kalıcak diye çok korkuyorum :(

daha önce periye arar seni merak etme diye akıl verirken kendi başıma gelince çaresiz kaldım, çok üzüldüm ağladım :43: ama sesini duyunca hepsi geçti gitti :77:

o ankesörlü telefonları bizde keşfedelim yaa :59: bir numarayı aramıştım çalıp çalıp cevap vermemiş yada hep meşgul çalmıştı telefonu kıracaktım neredeyse :53:

niye almıyorlar ki? dediğin gibi yalnız kalacaklar :14:

Canim benimkide butun gun surunmus yerlerde. Komutan cok sert canimizi okudu dedi.zayifladimm dedi. Sizi anlattim. Bu sayfayi anlattim. Gelince okiyim bende dedi.:17:

Off yaa, baya ağırlaştı eğitimleri..Yemin törenine kadar nasıl dayanacaklar bilmem..Biraz sürünsün yerlerde diyordum da dün sesini duyunca içim cız etti..Bende söyledim..Hatta şakasına dedim ki bir komutanının sevgilisi arkadaşım, ona göre :p

günaydın kızlar.. ben dün akşam konuştum sesi baya durgun geliyodu. şehit haberleri onlar eğitimdeyken telsizle gelmiş hepsi bi anda yıkılmış tabi, aslında bu haberleri askerlerimize duyurmamaya çalışsalar daha iyi olcak sonuçta orda moralleri iyi olması gerekiyo:( inşallah bugün konuşabilirim ve sesi iyi gelir:(

daha önce periye arar seni merak etme diye akıl verirken kendi başıma gelince çaresiz kaldım, çok üzüldüm ağladım :43: ama sesini duyunca hepsi geçti gitti :77:

o ankesörlü telefonları bizde keşfedelim yaa :59: bir numarayı aramıştım çalıp çalıp cevap vermemiş yada hep meşgul çalmıştı telefonu kıracaktım neredeyse :53:

Dün benim askerimde aradı, sonra bu numaradan ara bakalım çalacak mı dedi, aradım öyle konuştuk..Ama sesi çok kısık geliyordu..Sinir oldum.. Sırayla hepimiz merak ediyoruz, üzüntüden kendimizi yiyoruz ama sonra yüzümüz gülüyor. Artık endişe etmeyelim, her fırsatta aranacağız.

kızlar listeyi güncelledim bugun eve biraz geç geldim kusura bakmayın sultanahmete gittim hepimiz için ve askerlerimiz için dua ettim..
bugun sevgilim bana moralman çok çöktüğünü söyledi beni kesinlikle görmeye gel seni arayınca bile dağılıyorum dedi.aslında ben dün bi gariplik olduğunu anlamıştım..neyse garip hallerini asla kötüye yormayalım kızlar,ben dün gece kafamda yine kurmuştum çünkü..
bide bugun şehitler yok saldırı şu bu olunca enerjim düştü.umarım bu aldığımız son şehit haberi olur:72:

Allah razı olsun canım :) Valla özledik seni..

Sanırım özlemleri günden güne artıyor..Hepimiz bunu zamanla görüyoruz. Eğitimleri ağırlaştığından iyice moralleri bozuldu askerlerimizin..Biran önce ustabirliğine geçseneler çok iyi olacak..

Dün benim askerimde aradı, sonra bu numaradan ara bakalım çalacak mı dedi, aradım öyle konuştuk..Ama sesi çok kısık geliyordu..Sinir oldum.. Sırayla hepimiz merak ediyoruz, üzüntüden kendimizi yiyoruz ama sonra yüzümüz gülüyor. Artık endişe etmeyelim, her fırsatta aranacağız.

aranan numaraları bende bulmak istiyorum :52:
aynen canım yaa salı günü aramayınca canım çok sıkkındı günü bitirememiştim bir türlü ama neyseki sağlığı yerinde, sürekli haberleri soruyor artık orada söylemiyorlar mı ne bilemedim, bende boşver sana galatasaraydan haber vereyim diyorum kuzuum çok mutlu oluyor :54:

günaydın kızlar.. ben dün akşam konuştum sesi baya durgun geliyodu. şehit haberleri onlar eğitimdeyken telsizle gelmiş hepsi bi anda yıkılmış tabi, aslında bu haberleri askerlerimize duyurmamaya çalışsalar daha iyi olcak sonuçta orda moralleri iyi olması gerekiyo:( inşallah bugün konuşabilirim ve sesi iyi gelir:(

Nasıl üzülmesinler :( Allah'ım hergünde bir haber..Artık haberleri dinlemek istemiyorum. Hele geçen gün İzmir'i duydum, yıkıldım.. :( İnşallah bugün askerinin sesi iyi gelir canım.. :72:

günaydın kızlar:3: 2 gündür nişanlımdan ses çıkmıyor.o yüzden biraz moralim bozuk,keyfim olmayınca sizlerle sohbet etmeye de gelmiyorum:59: biraz önce kayınpederim aradı.kayınvalideyi hep arıyorum da onu aramaya çekiniyorum biraz,o arayınca çok utandım:26: kendi babam gibi de düşkündür bana,özlediğini söyler,belli eder sürekli:70: artık 2-3 günde bir onu da ararım:61: askerimiz evi de aramıyormuş 3-4 gündür,bugün fırsat bulur da arar inşallah:25:

günaydın kızlar:3: 2 gündür nişanlımdan ses çıkmıyor.o yüzden biraz moralim bozuk,keyfim olmayınca sizlerle sohbet etmeye de gelmiyorum:59: biraz önce kayınpederim aradı.kayınvalideyi hep arıyorum da onu aramaya çekiniyorum biraz,o arayınca çok utandım:26: kendi babam gibi de düşkündür bana,özlediğini söyler,belli eder sürekli:70: artık 2-3 günde bir onu da ararım:61: askerimiz evi de aramıyormuş 3-4 gündür,bugün fırsat bulur da arar inşallah:25:

Günaydın canım..Bizi yalnız bırakma, hepbirlikte daha rahat atlatıyoruz :7: Maşallah, Allah nazarlardan korusun, bencede ara babacığını :) Yemin törenine kadar moral bozmak yok, bütün gün yerde sürünüyorlar, bizimkinin elleri kanamış o derece..Ama ustabirliğinde rahat edeceğimiz günleri düşünelim, dayanalım bu hasrete..

Selam ülkemin güzeller güzeli yarenleri:):) Güne güzel bir şekilde sizleri selamlayarak başlayayım dedim.İncelediğimde akıllarda kalan birkaç nokta olmuş onları cevaplıym hemen;
1. Askerler çarşı iznine sivil çıkıyor tabiki ama bu sizi hemen üzmesin, onların asker olduğu her hallerinden belli olduğu için kötü şeyler getirmeyin aklınıza.
2.Pericim bu sana, İzmir'in hayatı yaşamı güzeldir, rahattır ama tabi ki İstanbul kadar değil.Aklına sakın kötü şeyler getirme, ypacak olan adam senle aynı masada otururken bile yapar.Hep sağ tarafı melekleri dinliyoruz:34:
3.Kısa dönem denizcilerin usta birlikleri göründüğü halde yeniden dağıtıma girecekler, ben de hayatımda ilk defa böyle bir şey duruyorum sülüsünde usta birliği de İskenderun görünmesine rağmen dağıtımı olacak ve öncelikli şehirler Samsun,Çanakkale, İzmir görünüyor.
4.Askerliğin uzaması ya da kısalması zaten dün haberlerde de okumuşsunuz ama olsa bile bizimkilere söz konusu olamaz olmamalı.Biz kendimizi boş hayallere bağlayıp daha sonra tekrar üzülmeyelim, şafağımız saydığımız hesapla devam etsin.
5.Bu Ankara zırhlı birliklerde askerleri olanlara özel:) Dün yolum oraya düştü ve birsürü asker sanrıım izinden dönüyordu ya da herhangi bir şeyden.Ben de şaşırdım hafta içi ne izni diye ama.Oldukça iyi görünüyorlardı, büyük bi kalabalık grup vardı birlikleirne doğru gidiyorlardı:) Hiç öyle bitkin halleri yoktu, sadece hepsi saçlarıyla oynuyordu belli ki alışamamışlar:) Bir de eğitimlerine tanık oldum, sızlanırlarsa üzülmeyin dün pek bir şey yapmadılar:66::66:

Son düzenleme:

Ben bizimkinden kaç numaralı ankesörlü geri aranıyo öğrenim sölerim sana,onlardan arasın seni :)

Kızlar ben yien size bir şey danışacağım:(Dün duyduklarımdan sonra şok geçirdim, konu yine sevgilimin ailesi...
Yemin törenine ben zaten inat ettim gitmiyorum, gitmeye kalksam onun için ömrümde bir kere ailemden izin alabilmiştim daha doğrusu rest çekip birliğine ben götüreceğim demiştim mecbur izin verdiler, ama götüremedim istemedi.Bu sebeple daha da aileme onunla ilgili istesem bile söyleyemem.Ama sevgilimin nasıl bir ailesi varsa! yemin törenine gitmiyorlar:)Şaka gibi...Ailesi Ankara'da, askerim İskenderun da ve evin bugüne kadar şımartılan en küçük tek erkek çocuğu.Neymiş efendim yol uzakmış...Ve askerim bana hala inatla aileme söyle onlarla gel diyor,gelemezsen ben geleceğim 2 gün o izni orada geçireyim diyor.Tabi kötü haberi vermek bana düştü ailen yemin törenine gelmiyor ve sen dolayısıyla o birlikten onlar olmadan o birlikten çıkamıyorsun direk oradan dağıtıma gidiyorsun diye..Aklım almıyor nasıl bir anne babadır bu...Maddi sıkıntıları hele hele hiç yok atla uçağa git ama yol uzakmış gidemezlermiş!Sevdiceğim boynu bükük, yapayalnız kalacak yemin töreninde...İçim acıdı...Yine trajikomik bir olay yaşıyorum ve sizlerden fikirlerinizi bekliyorum ben ne yapayım:43:

Back
X