341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

İyi geceler kızlar nasılsınız? Neler yaptınız aradı mı askerleriniz? Bugün işim vardı giremedim uzun bi süre nete şimdi gelebildim. Benim aşkım aradı bugün 3 kere çok fazla konuşamadık ama sesini duymak iyi olduğunu bilmek yeter.. Şu anda da koğuş nöbetinde 12-2 arası nöbet tutucakmış bu gece koğuşta. Allah yardımcıları olsun hepsinin..

Eminim vardır, hiç şüphem yok bundan.. Askerin her fırsatta seni arıyor, hepimiz biliyoruz. O yüzden benim içim rahat, geçerli bir sebeple yarın seni arayacak..

Arkadaşlarım arayıp bir yerlere gidelim dediklerinde içimden zerre gitme isteği gelmiyor. Hep burda olup sizinle dertleşmek, gülmek, ağlamak istiyorum. Gerçekten iyiki varsınız..

Ah keşke kısalsa, sizinkiler 4 aya, benim askerimde 9 aya gelse..Bir umut bekleyip, dua edelim :)

Canim anliyorum senii. Bende bugun cok bekledim. İcim sikildu. Aksam 22 den sonra aradi beni.cok yogunmus egitim. Hic vakit olmuyormus. Gizlice aramis. Gunduz bekleme trlefon dedi. Anca gece ararim dedi. Yarinn arar cabim muhakkak. Egitimler cok sıkı. Dunde ben burda aglamistim. Ama bugum daha iyiyim sukur. Sende iyi olucaksin yarin.

:nazar:Allah tüm askerlerimizi korusun..:nazar:
Peri Çıkmazı -----> Şafak 348
İzmir/Gaziemir - Ulaştırma Personel Okulu Ve Eğitim Merkez Komutanlığı

mrvgndz-----> şafak 151
hatay/İskenderun- 1. deniz er eğitim alayı

matterouge-----> şafak 151
topçu ve füze okl. komutanlığı Ankara Polatlı - acemilik
topçu ve füze okl. loj. des. k.lığı, gene Ankara Polatlı - usta

telomer----->şafak 151
ankara il jandarma komutanlığı

dilek_ferhat----->şafak 151
İL J.K.LIĞI/MUĞLA(acemi-usta)

e_inl -----> şafak 151
acemi... Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
ETİMESGUT ANKARA

usta... K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 4'üncü Müht. Blg. 45'inci Müht. Bl. K.lığı
BOZÜYÜK BİLECİK

filizg-----> şafak 151

dLmRh-----> şafak 151
15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı Amasya-acemi
95'inci Zh. Tug. Loj. Des. K.lığı Shr. Hiz. Bl. K.lığı Tekirdağ Malkara-usta

pembelii-----> şafak 151

tuubaibrahim-----> şafak 151
MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK/ANKARA ----ACEMİ BİRLİĞİ
MSB BURSA Ted. Blg. Bşk. K.lığı BURSA --------- USTA BİRLİĞİ

tlfk-----> şafak 151

nagish-----> şafak 151
acemi amasta 15. piyade er tugaylıgı
usta diyarbakır 2. ordu ağır oto tabr komutanlığı

p1d2-----> şafak 151
acemi birliği:ankara-il jandarma komutanlığı
usta birliği:trabzon il jandarma komutanlığı

elaasuu-----> şafak 151

oyoyoy-----> şafak 151

ahsennida-----> şafak 151
15'inci P. Eğt. Tug. K.lığı AMASYA
16'ncı Mknz. P. Tug. Loj. Des. K.lığı Boru-Trampet Tk. K.lığı DİYARBAKIR

psd-----> şafak 151
acemi 121. Jandarma eğitim komutanlığı Serinyol /Hatay
usta antakya il jandarma komutanlığı Hatay

Şafak ne kadar zengin olursa olsun, bir gün fakirleşmeye mahkumdur!:72:

inş.arar ve umarım geçerli bimazereti wardır sanıyorum öledr yoksa sıra falan bekler arardı kesn zaten bazen kaçıp arıyorum diyodu :50::26: sabah 5-6 arası araması gerek o zamana kadar beklicem artık :43::43:
çok saolasın cnm benm yaa iyi ki burdayım sizlerle tanıştım yoksa km moral wercekti bana yanımda olmanız bibirimize destek olmamız bile sewindiriyo güç weriyor :43::43::43:
askerlerimiz gelse de şurda biraz sewinsek bıktım artık daha şimdiden hergün depresif olmaktan sewinmek mutlu olmak istiyorum askerlkte kısalsa biraz moral bulsakk aaaaaaahh nerde o günleeerr:43::43::59::59::59:

Eminim vardır, hiç şüphem yok bundan.. Askerin her fırsatta seni arıyor, hepimiz biliyoruz. O yüzden benim içim rahat, geçerli bir sebeple yarın seni arayacak..

Arkadaşlarım arayıp bir yerlere gidelim dediklerinde içimden zerre gitme isteği gelmiyor. Hep burda olup sizinle dertleşmek, gülmek, ağlamak istiyorum. Gerçekten iyiki varsınız..

Ah keşke kısalsa, sizinkiler 4 aya, benim askerimde 9 aya gelse..Bir umut bekleyip, dua edelim :)

Canim anliyorum senii. Bende bugun cok bekledim. İcim sikildu. Aksam 22 den sonra aradi beni.cok yogunmus egitim. Hic vakit olmuyormus. Gizlice aramis. Gunduz bekleme trlefon dedi. Anca gece ararim dedi. Yarinn arar cabim muhakkak. Egitimler cok sıkı. Dunde ben burda aglamistim. Ama bugum daha iyiyim sukur. Sende iyi olucaksin yarin.

Aşkımın ankaraya gelme ihtimali de varmıışş. Allahım inşallah ankaraya gelir. Dua edicem bol bol rabbime. 23ünde belli olcak bakalım usta birliği. Allahım ankara olsun hayırlısıyla inşallaaaahhhh çookk istiyorum bunu.

kızlar listeyi güncelledim bugun eve biraz geç geldim kusura bakmayın sultanahmete gittim hepimiz için ve askerlerimiz için dua ettim..
bugun sevgilim bana moralman çok çöktüğünü söyledi beni kesinlikle görmeye gel seni arayınca bile dağılıyorum dedi.aslında ben dün bi gariplik olduğunu anlamıştım..neyse garip hallerini asla kötüye yormayalım kızlar,ben dün gece kafamda yine kurmuştum çünkü..
bide bugun şehitler yok saldırı şu bu olunca enerjim düştü.umarım bu aldığımız son şehit haberi olur:72:

bide kızlar docalan'dan (konu sahibi)mesaj geldi yardım edebileceğini söyledi ama bence o uğraşmasın başka konuya geçelim.siz ortak bi karar vern ben akşam gelince konuyu açarım ne dersiniz?yada şöyle yapabilriz:ilk sayfada sanırım ikinci mesaj benim hergün onu değiştirebilirim..kararınızı verin bana da mesaj atabilen biri mesaj atsın olurmu?

Son düzenleme:
bide kızlar docalan'dan (konu sahibi)mesaj geldi yardım edebileceğini söyledi ama bence o uğraşmasın başka konuya geçelim.siz ortak bi karar vern ben akşam gelince konuyu açarım ne dersiniz?yada şöyle yapabilriz:ilk sayfada sanırım ikinci mesaj benim hergün onu değiştirebilirim..kararınızı verin bana da mesaj atabilen biri mesaj atsın olurmu?

Ne konusu açıcaz ben bilmiyorum :44:

Az önce bitanem aradı.. Sesi çok kötüydü..Bugün anladım askerliği dedi. Beni en son dün aramıştı, inanamadım :) Bir komutan geldi, bütün gün yerde süründük, resmen yat dediğinde kendimizi yere attık falan dedi. Eli, kolu kanamış. Yere yatıp sürünmekten alerji olmuş. Hergün soruyoruz, yemin töreni 26sında mı diye, şimdi olmayabilir demiş komutanları, yani uzun dönemler için. Annesiyle babasına 9 gün tatilim var, geldiğimiz gün döncez, burda kalmam, İstanbul'a döncm demiş. Bende bana kesin tarihi belli olunca söyle ona göre gitmeyeceğim dedim. Abisi İzmir'de, görüşe gelecekmiş bu akşam 18:30-20:30 arası görüş varmış. Bir kaç şey istemiş, çok kötüydü valla sesi. Senin bir sıkıntın yok dimi aşkım diye bir soruşu vardı. Ahh dedim, ben çok iyiyim, hiç merak etme. İlk gün sizin eğitimleriniz ağır olmayacak demiş bir komutan, yeni gelen çok fena süründürüyormuş.

Canim benimkide butun gun surunmus yerlerde. Komutan cok sert canimizi okudu dedi.zayifladimm dedi. Sizi anlattim. Bu sayfayi anlattim. Gelince okiyim bende dedi.:17:

işte 341.dönem şafak sayıyor konusu açalım demişlerdi dün de onu dedim bende..neyse bende bugun fazla kalamıcam yarın gelince cevapları okurum ona göre bu işi üstlenirim:D hepinizi öptüm iyi uykulaaarr:10:

Hıı anladım canım tamam açalım. İyi geceler sana da görüşürüz yarın :70:

[kızlar ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız benimde eşim asker şafak 153:5:

Son düzenleme:
benimde eşim asker tum askerlerimizin allah yardımcısı olsun beimkide hergün arıyor ama ayakları çok kötü yara olmuş canım askım ...
:5:

kuzularr artık size bursa dan değil istanbuldan katılıyorum

sınavlar bitti ailemin yanına istanbula geldim ve canım sevgilim bugün 3 kere aradıı

çok mutlu oldum

aslında yemin törenine gidemiyeceğim için biraz bozuldu ama napalım

elimden bsy gelmiyo o daha askere gitmeden önce biliyodu o tarihte kırklarelinde olacağımı

alırım ben onun gönlünü ki almışım bile telefonu kapatırken beni çook sevdiğini söyledi

gittiğinden beri hiç söylememişti :62:

bugün için ankaraya gitme planlarım vardı o gelme demişti

bu aksamda iyi ki gelmemişsin bugün 5 ten sonra 15 dk görüşe izin verdiler dedi

öyle işte cancağızlarım...

döktüm içimi

çok yorgunum eve geldim uyuyacaktım ama size yazmadan gidemedim yatağa...

herkese iyi geceler :16:

kuzularr artık size bursa dan değil istanbuldan katılıyorum

sınavlar bitti ailemin yanına istanbula geldim ve canım sevgilim bugün 3 kere aradıı

çok mutlu oldum

aslında yemin törenine gidemiyeceğim için biraz bozuldu ama napalım

elimden bsy gelmiyo o daha askere gitmeden önce biliyodu o tarihte kırklarelinde olacağımı

alırım ben onun gönlünü ki almışım bile telefonu kapatırken beni çook sevdiğini söyledi

gittiğinden beri hiç söylememişti :62:

bugün için ankaraya gitme planlarım vardı o gelme demişti

bu aksamda iyi ki gelmemişsin bugün 5 ten sonra 15 dk görüşe izin verdiler dedi

öyle işte cancağızlarım...

döktüm içimi

çok yorgunum eve geldim uyuyacaktım ama size yazmadan gidemedim yatağa...

herkese iyi geceler :16:
Gozun aydinn. Allah daim etsin. :nazar::24:

Back
X