341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Veeee şafak 9
Aydın'a selam yola devaaammm
Bitiyo yaaa inanamıyorum bitiyooooooo

Günaydın kızlar.

Bir tuafım hastayım. Elimi kolumu kaldırcak halim yok

"Buzdağının altında üşüdüm yalnız kaldım
Mevsim geçsin diye bekliyorum"

Hem de hiiiçççç..Allah en kısa zamanda kavuştursun sağ salim bizi..

Amin cnm Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
------------------------------------------------------------------------------------
Tuğçe : [/QUOTE] evet canım insanda bir rahatlama oluyor... kırkbirkere maşallahh...biz buralara kolay gelmedik. [/QUOTE]
------------------------------------------------------------------------------------
Hemde hiç kolay gelmedik neler yaşadık nelere güldük nelere ağladık Allah'ım sabır verdi bazı şeyleri görmezden geldik halada geliyoruz belki. Sustuk hep onlar üzülmesin die destek olduk herşeylerine inş. Rabbim yaptığımız herşeyin mükafatını verir bizlere. Kalbimizeki adamlarla sağlıklık huzurlu yuvalar kurmamızı nasip eder hepimize.

Hava güneşli sanki o yağmurlar hiç yağmamış gibi. Hava güneşli olunca daralıyorum ben yağmur yağsın bende pencereden izleyeyim.

Günaydın şekerler,bugün hava muhalefeti dolayısıyla keyifsizim biraz

Yine de şafağımızın rakamlara düşmüş olması mutlu ediyor tabi

Şafak 8,artvindeyiz

Günaydın şekerler,bugün hava muhalefeti dolayısıyla keyifsizim biraz

Yine de şafağımızın rakamlara düşmüş olması mutlu ediyor tabi

Şafak 8,artvindeyiz

Günaydın cnm. Zaman daraldıkca sıkıntılar artıyor iyice kendi açımdan.
Acaba diyorum şafak saymak bitince herşey eskisi gibi olacak mı?

burcucum sen yap kahveniii barii :)

ayy kuzum görmedim dün yazdığınu kusura bakma tatlım

eveeet yaaa aynı düşünceleri paylaşıyoruz kuzum
bazen bi korku kaplayıveriyor içimi ya eskisi gibi olamazsak diye :44:

ayy kuzum görmedim dün yazdığınu kusura bakma tatlım

eveeet yaaa aynı düşünceleri paylaşıyoruz kuzum
bazen bi korku kaplayıveriyor içimi ya eskisi gibi olamazsak diye :44:

ne olucaz byle bilmiyorum yaşayıp görücez canım herşey üstüste geliyor ve inan kaldırcak gücü kalmıyor insanın.

Her bir parçamı, dertlerime dağıttım bende kalmadı artık

merhaba kızlar benim eşimde 343. dönem askeri şu an geliboluda kuzum benim
sizlerin yarenlerini anlatıyor bana 8 günleri kaldı hafatay salıdan itibaren terhisleri başlayacak diyor ve diyorki 341ler kötü dönemde şu an çok huysuzlaştılar ailelerine karşı sevdiklerine karşı sürekli kavga ediyorlar diyor bende neden az kaldı işte bitiyor askerlik dedim şafak sıkıştırıyormuş onları dedi bana
yani demem o ki bir hafta kadar bir süreniz kaldı o kadar vakit dayandınız az daha dayanın kızlar az daha inşallah bizde görürüz o günleri
hepinize şimdiden geçmiş olsun diyorum

Mrh.Eşin haklı. Zaman bittikce herşey tersine dönüyor.

Saol cnm darısı sizlerin başınıza.

Canım herşey düzelecek inşallah.Benim için de zor geçiyor son günler ama sonrası çok tatlı olacak diye düşünüyorum.

Askerlik gerçekten çok zor bi süreç.Erkeğin iyisi hamilelikte,kadının iyisi askerlikte belli olur diyorlar.Biz bu zamana kadar sabırla bekledik,yeri geldi kendimizden verdik,alttan aldık.

Bu kadar sabretmişken son haftayı da yine sabırla atlatalım.Sonra askerlerimiz daha rahatlamış olacak ve sıkıntılar,huysuzluklar sona erecek inşallah...

ne olucaz byle bilmiyorum yaşayıp görücez canım herşey üstüste geliyor ve inan kaldırcak gücü kalmıyor insanın.

Her bir parçamı, dertlerime dağıttım bende kalmadı artık

hepimiz için hayırlısı olsun kuzum
ama ben inadına olumlu ve güzel düşünüyorum aklıma kötü bişey gelince hemen kovuyorum onu zihnimden
iyi düşünelim allah hayırlısını versin inşallaah

kesinlikle çok doğru söylüyor...şafak çok fena sıkıştırıyor hem askerlerimizi hem bizi
şafak azaldıkça özlem daha da artıyor bu da çok zorluyor
ama az kaldı çok şükür
sizler de hayırlısıyla bu sıkıntıları görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…