Canım herşey düzelecek inşallah.Benim için de zor geçiyor son günler ama sonrası çok tatlı olacak diye düşünüyorum.
Askerlik gerçekten çok zor bi süreç.Erkeğin iyisi hamilelikte,kadının iyisi askerlikte belli olur diyorlar.Biz bu zamana kadar sabırla bekledik,yeri geldi kendimizden verdik,alttan aldık.
Bu kadar sabretmişken son haftayı da yine sabırla atlatalım.Sonra askerlerimiz daha rahatlamış olacak ve sıkıntılar,huysuzluklar sona erecek inşallah...
Karlı bir Ankara gününden herkese merhaba kızlaaaarrrr
Ayy bu arada bişey sorucam unutuyorum hep.Bazılarının şafağı 1 gün geriden geliyor,17-18 ocak olayına göre mi öyle,yoksa yolda geçirecekleri süreye göre mi ekliyorsunuz? Benim askerim 18inde terhis oluyo ama ben şafak 8 diyorum:26:
Yola göre değişiyor cnm yada izin kullandıysa
İzni biliyorum da,1 gün fark olduğu için aklım karıştı.17 ocakta çıkanlar 8,18 ocakta çıkanlar 9 mu oluyor diye düşündüm
İzni biliyorum da,1 gün fark olduğu için aklım karıştı.17 ocakta çıkanlar 8,18 ocakta çıkanlar 9 mu oluyor diye düşündüm
ewt cnm. 17 Ocak'da 8, 18 Ocak 9
Senin askerin nerde?
Askerim ist.da,18 ocakta terhis olacak ama hesaplayınca yine 18 ocak için 8 kalmış oluyor.Çünkü şafak 1den sonra,şafak doğan güneş var:26:
Askerim ist.da,18 ocakta terhis olacak ama hesaplayınca yine 18 ocak için 8 kalmış oluyor.Çünkü şafak 1den sonra,şafak doğan güneş var:26:
askerlik bitiyor biz bu şafak olayını hala çözemedik zaten
kimi 1den sonra doğan güneş diyor kimi 1'e doğan güneş diyor
ben artık boşverdim uğraşmayı kafama göre sayıyorum hatta haftaya çarşamba burda diyorum hiiç sorum kalmıyor
aynn cnm ben hiç saymıyorum zaten:)
en güzeli tatlım
2gün sonra haftada kalmıyor çarşamba geliyor dicem direkt
Herkese Tünaydınn...
Tünaydın.... Hoşgeldin cnm:)
merhaba kızlar öncelikle Allah kavuştursun hepinizi ve darısı bizim başımıza diyorum. Ben 343. dönem yareniyim. Askeri Tunceli de olan var mı? bana bilgi verebilecek olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?