• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Benim gibi kararsız bir insana sorulabilecek en zor soruyu sordun canım :9:
Model olarak bir türlü karar veremiyorum ama çok kabarık olmayacak ya da böyle çok düz bi şekilde inenlerden olmayacak :) Orta kabarıklıkta :)
Kesinlikle tüllü ya da işlemeli istiyorum taşlı falan yanii :)) Süslü olsun birazcık :) Sateni sevmiyorum çok, bana gelinlik böyle tüllü, fransız güpürlü falan olmalıymış gibi geliyo hep, neden bilmiyorum ama öyle hoşuma gidiyo :) Bi de askılı modeller hoşuma gidiyo ama düz askı şeklinde değil böyle değişik şekillerde oluyo öyle :) Şimdilik böyle bi şeyler var kafamda ama onların birleşimi bi gelinlik beğenir miyim beğenirsem bana güzel olur mu bilemiyorum bakalım görcez :9::9:

:9: sen eniyisi diktir cnm. Bende karar vermeme hiç. Sen al bize göster bende çok sade bişi istemiyorum ama çok abartıda istemem aynı sen gibi ama duvağı çok uzun istiyorum :)))))

ha bu arada kiralıcan mı alcan mı?

Son düzenleme:
:9: sen eniyisi diktir cnm. Bende karar vermeme hiç. Sen al bize göster bende çok sade bişi istemiyorum ama çok abartıda istemem aynı sen gibi ama duanı çok uzun istiyorum :)))))

ha bu arada kiralıcan mı alcan mı?

Alıcam canım arada bir giyer süpriz yaparım aşkıma :))
Ben de çok abartı istemiyorum çok sade de istemiyorum ama bi yerinde bi taş bi ışıltı olmalı mutlaka az bi şey de olsa :)
Önce bikaç model denemeyi düşünüyorum eğer içime sinen olursa hazır alırım eğer içime sinmezse diktiririm diye düşünüyorum. Ama diktirince de ya bi tarafı içime sinmezse diye korkuyorum biraz. Çünkü ben acayip takıntılıyımdır böyle en küçük bi şeye taktım mı kafayı giymem o gelinliği o yüzden tereddütlüyüm diktirme konusunda. Neyse bakıcaz artık.

çok güzel cnm duvak konusunda sana katılıyorummmm off süper şimdi bide yedek duvak yaptırıyorlar oynarken takılıyormuş :9:

Evet yaa uzun duvağın ayrı bi havası oluyo çook güzellll :16: Hele ilk içeri girerken böylee süper gözüküyo prensesler gibi ayyyyyy :69:

bende almıcaktımda kiralamayla arasında 100-200 lira fark var dediler arkadaşlarım.yoksa kucucuk evimde nereye koycam gelinliğimi bilmiyorum:)

Alıcam canım arada bir giyer süpriz yaparım aşkıma :))
Ben de çok abartı istemiyorum çok sade de istemiyorum ama bi yerinde bi taş bi ışıltı olmalı mutlaka az bi şey de olsa :)
Önce bikaç model denemeyi düşünüyorum eğer içime sinen olursa hazır alırım eğer içime sinmezse diktiririm diye düşünüyorum. Ama diktirince de ya bi tarafı içime sinmezse diye korkuyorum biraz. Çünkü ben acayip takıntılıyımdır böyle en küçük bi şeye taktım mı kafayı giymem o gelinliği o yüzden tereddütlüyüm diktirme konusunda. Neyse bakıcaz artık.

ewt cnm iyice gez sonra karar ver 1 ay kala alırsın yada diktirir sonrada provalara gidersin ayyy ne güzel :16:

Evet yaa uzun duvağın ayrı bi havası oluyo çook güzellll :16: Hele ilk içeri girerken böylee süper gözüküyo prensesler gibi ayyyyyy :69:

ay ay ay ay :16:

Mşl

Son düzenleme:
bende almıcaktımda kiralamayla arasında 100-200 lira fark var dediler arkadaşlarım.yoksa kucucuk evimde nereye koycam gelinliğimi bilmiyorum:)

Evet kiralamayla arada da çok acayip farklar olmuyo o yüzden almak en mantıklısı:34:

ewt cnm iyice gez sonra karar ver 1 ay kala alırsın yada diktirir sonrada provalara gidersin ayyy ne güzel :16:

ay ay ay ay :16:

Mşl

Evett canım bi önce güzelce geziyim her yeri beğendiğim modelleri deniyim eğer çok beğendiğim olursa diktirmeye gerek yok zaten.İnşallah hepimiz içimize sinen gelinlikler alırız ve çook güzel oluruz :16:

Evett canım bi önce güzelce geziyim her yeri beğendiğim modelleri deniyim eğer çok beğendiğim olursa diktirmeye gerek yok zaten.İnşallah hepimiz içimize sinen gelinlikler alırız ve çook güzel oluruz :16:

Amin cnm amin inş.

Rabbim hayırlısını versin inş. o günleride görürüz hepimiz..

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile,
sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bi patika açar.
Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
Şükret ! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır.
Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredendir.

Hz.Mevlana.....

Back