341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Canlarım ben çıkıyorum azıcık koşturayım koşu bandımda
Sonra gelirim gene burda olursanız görüşürüz
Öptüm hepiniziiii

hmmm benden önce kaçıyorsun demek o zaman bende çıkayım; önce arkadaşımı arayayım sonra çıkıp kuaföre gidelim sonrada biraz gezelim o zaman akşama görüşürüz canlarım öptüm, byeeeee

Bi ara yaptım da sıkıldım sonra
Şimdi koşu bandım var onda bi şeyler yapıyorum işte :) Bi de akşam yatmadan önce bikaç hareket yapıyorum kol ve karın kaslarım için şimdilik bu kadaarr

Bende akşam olsada yatsam diyorum

yemeğin salçalısı kadının kalçalısı

Sorma kalça bol bizde

Canlarım ben çıkıyorum azıcık koşturayım koşu bandımda
Sonra gelirim gene burda olursanız görüşürüz
Öptüm hepiniziiii

Görüşürüz cnmmm koş koş

bende çıkıcam birazdan hasteneye gidicem akşam girebilirsem orda görüşürüz

Sonra bol bol koklaşırsınız canım zamanların hepsi bizim olcak nasıl olsaa

Orası hiç belli olmaz pembelim,sonra burdaki evli hatunlar gibi "kaynanatör faciası" yaşamayalım

Videolar sana canım sorma yaw döndükleri gün bizim olsun istiyoruz ama malesef araya aileler girince bir türlü hasret gideremiyoruz

Aslında onlar benden daha az gördükleri için biraz paylaşmak istiyorum ama ben ne kadar görsem de hep daha fazla özlüyorum.O yüzden askerimi haremime alıcam,kimseyle de paylaşmıycam artık

Afiyet olsun canım

sağol canım hemen gelecektim ama çoook kalabalık oldu gelemedim şimdi gelebildim :26:
sen de kuaföre gitmişsin süslü olcaksın kuaförden sonra :108:
ben çook severim kuaföre gitmeyi ama uzun zamanlar kuaförde olmaktan sıkılıyorum çabucak bitse keşke kuaförde işler

Herkese tünaydın cannlarım.
11 de kalktım. ve güne başlıyorum evimdee.

tünaydın canııımmmm
bende evimde yatıyor olsaydım bugün keşke
haftasonu çok güzel geçti ama çok yorucu ve uykusuzdu....dinlenemeden işe gelmek kötü oluyor
neyse artık önümüzdeki haftasonu yatarım 2 gün

tünaydın canııımmmm
bende evimde yatıyor olsaydım bugün keşke
haftasonu çok güzel geçti ama çok yorucu ve uykusuzdu....dinlenemeden işe gelmek kötü oluyor
neyse artık önümüzdeki haftasonu yatarım 2 gün [/QUOTE]

evet canım haftasonu yatarsın artık. :)
akşamda eve gidince erken yatarsınn.

Bugün askerim bölük komutanıyla görüşücekti ama telefon gelmedi.
birlikteki telefon bozuk olduğu için gündüz birlik dışından arıyordu ama akşam çıkamıyormuş.
merak ediyorum ne olduğunu. inşallah herşey yolundadır.

Hadi bakalım inşallah hayırlı haberleri alırsın canım

Hadi bakalım inşallah hayırlı haberleri alırsın canım

7:30 gibi aradı canım.
bölük komutanıyla görüşmüş adam alay eder gibi konuşmuş. tutanağa imza atmadıysam atmamışımdır demiş.
bugün gene hiç yoktan başçavuş bağırıp, çağırmış,küfretmiş. hiç sesini çıkarmamış benimki. dişimi sıktım diyor.
Allah ıslah etsin bu adamı.

Son düzenleme:

Ben geçmişi okuyamadğım için anlayamadım canım.Neyle ilgili olarak konuşmuştu komutanla:26:

Ben geçmişi okuyamadğım için anlayamadım canım.Neyle ilgili olarak konuşmuştu komutanla:26:

başvavuş buna saçın uzadı kestir demiş o da tama mdemiş.
ertesi gün hemen tutanak tutmuş. mahkeme kağıdı.
emre itaatsizlik diye.
askerim kağıdı görmüş yazıcı olduğu için.
ama bölük komutanının imzası yokmuş o da gidip bugün bölük komutanıyla konuşup anlatmış.
adam lay lay lom konuşmuş. pek takmamış yani.
imzalamadıysam kağıdı imzalamamışımdır demekki demiş.
açıkçası bu başçavuşla başı dertte gider ayak.

bende özledim canım. ilk günlerime geri döndüm sanki.
sesini duyunca ağlıyorum.

Sanırım ilk günler gibi son günler de zor geçiyor.Biz cumartesi görüştük,bu sabaha kadar çok keyifliydim ama bugün dışarı çıkıp eve geldikten sonra çok keyifsizleştim.Askerimi aradım,birkaç dakika konuştuk,iyice kötü oldum.Ben de ağlamaklıyım

Ayy bu saç konusunda benimki de takıntılı.kestirmek istemiyor,kaç kere uyarıldı,komutan çarşını kapatacağım dedikçe inadına kestirmiyor.Ben de artık kısa saç daha çok yakışıyor diyerek kestirmesini istiyorum:26:

Gerçi seninki tamam da demiş ama adamın cinsliği üstünde anlaşılan.Gider ayak bi sorun çıkarmaz umarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…