341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Günaydın canım...

Ben sayfayı çok fazla takip edemediğim için son yazdığına bi anlam veremedim.

Umarım bi sorun yoktur askerinle:26:

hayırdır canım ne oldu...:26::26:

Günaydınnnn

Zaman daraldıkça bende daralıyorum.
Bişi olmadı ama duygularım karışık biraz

Birde söz hoşuma gitti yazdım. Allah'ım sevgimizin kıymetini bilmeyenlerden uzak tutsun bizi.

DEPÜKLENECEKLER LİSTESİ

:123:calanthe = 14 BOLU'ya selam yola devam:123:

:123:dilek_ferhat = 14 BOLU'ya selam yola devam:123:

:123:tugcecan = 14 BOLU'ya selam yola devam:123:

:123:emnylmz = 14 BOLU'ya selam yola devam:123:

:123:duyguunver = 14 BOLU'ya selam yola devam:123:

:123:moonlight_night = 14 BOLU'ya selam yola devam:123:

:123:askerimmmND = 14 BOLU'ya selam yola devam:123:

:123:caglaismail = 14 BOLU'ya selam yola devam:123:

:123:wuucu = 15 BURDUR'a selam yola devam:123:

:123embelii = 15 BURDUR'a selam yola devam:123:

:123:mrvgndz = 15 BURDUR'a selam yola devam:123:

:98: 03.01.2012 :98:

Duygular karışır gerçekten ama sonu varmı yok mu ben inancımı kaydediyorum sanırım....

Canım benim askerin dönsün o zaman yüzyüze konuşursunuz, sen inancını kaybetme, bu kadar bekledin günbe gün saydınki bir yanda da babanın hastalığıyla uğraşıyordun. Askerin seni anlamıyor olabilir, sonuçta askerde ve herkesin dediği gibi asker piskolojisi... Sen güçlü olmaya çalış ve içini ferah tut

Gelsin ozaman konuşucam diyorum ama gitgide işin içinden çıkamıyorum.
O iyi olsun oralar da die kendimi maf ettim.
Güçlü ola ola güçsüz düştüm.
Ama Allah byük.

Aynen katılıyorum ben de...Uzaklık yoruyor insanı,bazen ortada bişey yokken bile köprüleri yakası geliyor insanın.Askerin geldiğinde konuşup çözebileceğiniz bişeydir diye düşünüyorum.Umarım tatlıya bağlanır

Bağlanır mı bilmiyorum ama size tavsiyem susmayın herzaman konuşun.
Susarsan eziliyorsun daha beter oluyor herşey.
Ben hep iyi niyetten kaybediyorum. Meğersem konu ne olursa olsun biraz dişini göstereceksin karşındaki kim olursa olsun

elim kolum bağlı susmakdan nefret ediyorum. Ne zaman kouşmaya kalksam bişiçıkıyor ve konuşamıyorum

evet canım anlıyorum.
bende susmayı sevmiyorum.
öyle bir şarkıda var ya alıştım susmaya diyee...
isteklerini ertelemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum.
erkekler bizim kadar hassas olmuyorlar. özelliklede askerde....

Gelsin ozaman konuşucam diyorum ama gitgide işin içinden çıkamıyorum.
O iyi olsun oralar da die kendimi maf ettim.
Güçlü ola ola güçsüz düştüm.
Ama Allah byük.

Hepimiz bir ilişkiye başlarken güzel sonları hayal ediyoruz canım... Ama yeni günün neler getirceği de belli olmuyor... Özellikle erkek milleti biz bayanlar gibi düşünmüyor... Biz onlarla bir gelecek kurmayı planlarken, onlar sadece anı yaşamakla yetiniyor... Hep alttan alan, hep susan taraf biz oluyoruz... Bırak üstüne düşme... Üstlerine düştüğümüzde daha çok kadir kıymet bilmiyorlar... Bu kadar bekledin hemde birçok sıkıntı yaşarken... Değerini anlaması gerekir... Anlayamazsa da kendi kaybeder... Sen gelmesini bekle... 14 gün daha alttan al, konuşma... Geldiği zaman yüzyüze konuşursunuz... Kimse kimsenin hayatından çalamaz... Umarım hakkında hayırlısı olur sedacım

evet canım arada bir kendini geriye çekmek, yada pat pat söylemek gerekiyor.
umutmaki senden daha önemli bişey yok hayatta. ve kimse seni senin kadar düşünmez.

Kesinlikle tuğçem, erkekler bizim kadar hassas olmuyor, hele ki askerdeyken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…