• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bence de süpriz yap önceden git. Daha güzel olur şaşırır hem. Daha sonra bool boll görüşceksiniz nasılsa :34:
Benm de öyle bi şansım olsaydı gidip evinde beklerdim onu ahh ahh :31:

Kayınvalideye yardım etmektense askerime yardım etmek istiyorum aslında:1: Ama bi yandan da hediyeler alıp odasına yerleştireyim,sürpriz yapayım istiyorum.Vakit olarak çok fark olmayacak eve gidişlerimiz arasında,en fazla 2 saat falan farkeder herhalde.Biraz da vakit azlığından dolayı kararsızım.Bakalım o zamana kadar neye karar vereceğim:27:

kıss son 16 günde ne sporuuu :27::27: o gelince zaten bir kaç gün hominidi gırtlak götürürsünüz yiyecekleri :56::56:

Yok canım sadce şimdi yaptığım bi şey değil hazirandan beri yapıyorum :))
Evet o geldiğinde götürcem o yüzden şimdiden biraz spor yapıyım da dengeliyim :9:

canım öncede gidip süpriz yap zaten 17 ocaktan sonra hep senin olcak, güzel bir anınız olmuş olur:34:

Aslında tahmin eder diye düşünüyorum.Çünkü işim var desem,normal şartlarda her işimi onun için iptal edeceğimi biliyor.Bir de genelde hep böyle sürprizler yaptığım için alıştı artık garibim:1:

Kayınvalideciğimle bi konuşalım da,o ne diyecek bakalım.Eğer illa biz gelicez onu almaya derlerse,o zaman hepten yatar zaten planlarım:37:

Kayınvalideye yardım etmektense askerime yardım etmek istiyorum aslında:1: Ama bi yandan da hediyeler alıp odasına yerleştireyim,sürpriz yapayım istiyorum.Vakit olarak çok fark olmayacak eve gidişlerimiz arasında,en fazla 2 saat falan farkeder herhalde.Biraz da vakit azlığından dolayı kararsızım.Bakalım o zamana kadar neye karar vereceğim:27:

Ayy ben olsam kesin evde beklerdim yaa daha heyecanlı oluurrr :27: :52:

Aslında tahmin eder diye düşünüyorum.Çünkü işim var desem,normal şartlarda her işimi onun için iptal edeceğimi biliyor.Bir de genelde hep böyle sürprizler yaptığım için alıştı artık garibim:1:

Kayınvalideciğimle bi konuşalım da,o ne diyecek bakalım.Eğer illa biz gelicez onu almaya derlerse,o zaman hepten yatar zaten planlarım:37:

hmmm o zaman sen önce kayınvalidenle konuş :34: yoksa planların altüst olabilir :34:

[video=youtube;LR3GOaRr26Q]http://www.youtube.com/watch?v=LR3GOaRr26Q&feature=player_detailpage[/video]​

[video=youtube;VKC4DYfAblg]http://www.youtube.com/watch?v=VKC4DYfAblg&feature=player_detailpage[/video]​

Ay şekerim videolar bana mı,yeni farkettim:32:

Ayy ben olsam kesin evde beklerdim yaa daha heyecanlı oluurrr :27: :52:

Evde de rahat koklaşamıyoruz ki yaa:9: Yolda biraz hasret gideririz diye düşünmüştüm:17:

Ay şekerim videolar bana mı,yeni farkettim:32:

Evde de rahat koklaşamıyoruz ki yaa:9: Yolda biraz hasret gideririz diye düşünmüştüm:17:

Videolar sana canım :34: sorma yaw döndükleri gün bizim olsun istiyoruz ama malesef araya aileler girince bir türlü hasret gideremiyoruz :27::27:

Son düzenleme:
Canlarım ben çıkıyorum azıcık koşturayım koşu bandımda :9:
Sonra gelirim gene burda olursanız görüşürüz :3:
Öptüm hepiniziiii :54:

Back
X