Bence de süpriz yap önceden git. Daha güzel olur şaşırır hem. Daha sonra bool boll görüşceksiniz nasılsa
Benm de öyle bi şansım olsaydı gidip evinde beklerdim onu ahh ahh![]()
Kayınvalideye yardım etmektense askerime yardım etmek istiyorum aslında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de süpriz yap önceden git. Daha güzel olur şaşırır hem. Daha sonra bool boll görüşceksiniz nasılsa
Benm de öyle bi şansım olsaydı gidip evinde beklerdim onu ahh ahh![]()
kıss son 16 günde ne sporuuuo gelince zaten bir kaç gün hominidi gırtlak götürürsünüz yiyecekleri
![]()
canım öncede gidip süpriz yap zaten 17 ocaktan sonra hep senin olcak, güzel bir anınız olmuş olur![]()
Yok canım sadce şimdi yaptığım bi şey değil hazirandan beri yapıyorum :))
Evet o geldiğinde götürcem o yüzden şimdiden biraz spor yapıyım da dengeliyim![]()
Kayınvalideye yardım etmektense askerime yardım etmek istiyorum aslındaAma bi yandan da hediyeler alıp odasına yerleştireyim,sürpriz yapayım istiyorum.Vakit olarak çok fark olmayacak eve gidişlerimiz arasında,en fazla 2 saat falan farkeder herhalde.Biraz da vakit azlığından dolayı kararsızım.Bakalım o zamana kadar neye karar vereceğim
![]()
Aslında tahmin eder diye düşünüyorum.Çünkü işim var desem,normal şartlarda her işimi onun için iptal edeceğimi biliyor.Bir de genelde hep böyle sürprizler yaptığım için alıştı artık garibim
Kayınvalideciğimle bi konuşalım da,o ne diyecek bakalım.Eğer illa biz gelicez onu almaya derlerse,o zaman hepten yatar zaten planlarım![]()
Ewt bendede
Gelince nasılsa olsa bolbol yemek yersiniz ohhhhh![]()
[video=youtube;LR3GOaRr26Q]http://www.youtube.com/watch?v=LR3GOaRr26Q&feature=player_detailpage[/video]
[video=youtube;VKC4DYfAblg]http://www.youtube.com/watch?v=VKC4DYfAblg&feature=player_detailpage[/video]
Ayy ben olsam kesin evde beklerdim yaa daha heyecanlı oluurrr![]()
![]()
Ayy ben olsam kesin evde beklerdim yaa daha heyecanlı oluurrr![]()
![]()
Evde de rahat koklaşamıyoruz ki yaaYolda biraz hasret gideririz diye düşünmüştüm
![]()
bende bir sürü mamiş hazırlayıp; süslenip püslenip bekleyeceğim onu![]()
Ay şekerim videolar bana mı,yeni farkettim
Evde de rahat koklaşamıyoruz ki yaaYolda biraz hasret gideririz diye düşünmüştüm
![]()
Sonra gelinlik denemede gelinliğin dikişlerini patlatırım
Kilo vermem lazııım düğüne kadar spor o yüzden hadii 1 2 3
![]()
Sonra bol bol koklaşırsınız canım zamanların hepsi bizim olcak nasıl olsaa![]()
Plates yap cnm çok faydası var taş gibi oluyorsun![]()
Ayyyy dimi yaaaaaaaa bir ömür koklayıp durcazzz![]()
Plates yap cnm çok faydası var taş gibi oluyorsun![]()
Bi ara yaptım da sıkıldım sonra
Şimdi koşu bandım var onda bi şeyler yapıyorum işte :) Bi de akşam yatmadan önce bikaç hareket yapıyorum kol ve karın kaslarım için şimdilik bu kadaarr![]()
baklava yaptınmı göbüşünde![]()