Bence de süpriz yap önceden git. Daha güzel olur şaşırır hem. Daha sonra bool boll görüşceksiniz nasılsa
Benm de öyle bi şansım olsaydı gidip evinde beklerdim onu ahh ahh
kıss son 16 günde ne sporuuuo gelince zaten bir kaç gün hominidi gırtlak götürürsünüz yiyecekleri
canım öncede gidip süpriz yap zaten 17 ocaktan sonra hep senin olcak, güzel bir anınız olmuş olur
Yok canım sadce şimdi yaptığım bi şey değil hazirandan beri yapıyorum :))
Evet o geldiğinde götürcem o yüzden şimdiden biraz spor yapıyım da dengeliyim
Kayınvalideye yardım etmektense askerime yardım etmek istiyorum aslındaAma bi yandan da hediyeler alıp odasına yerleştireyim,sürpriz yapayım istiyorum.Vakit olarak çok fark olmayacak eve gidişlerimiz arasında,en fazla 2 saat falan farkeder herhalde.Biraz da vakit azlığından dolayı kararsızım.Bakalım o zamana kadar neye karar vereceğim
Aslında tahmin eder diye düşünüyorum.Çünkü işim var desem,normal şartlarda her işimi onun için iptal edeceğimi biliyor.Bir de genelde hep böyle sürprizler yaptığım için alıştı artık garibim
Kayınvalideciğimle bi konuşalım da,o ne diyecek bakalım.Eğer illa biz gelicez onu almaya derlerse,o zaman hepten yatar zaten planlarım
Ewt bendede
Gelince nasılsa olsa bolbol yemek yersiniz ohhhhh
[video=youtube;LR3GOaRr26Q]http://www.youtube.com/watch?v=LR3GOaRr26Q&feature=player_detailpage[/video]
[video=youtube;VKC4DYfAblg]http://www.youtube.com/watch?v=VKC4DYfAblg&feature=player_detailpage[/video]
Ayy ben olsam kesin evde beklerdim yaa daha heyecanlı oluurrr
Ayy ben olsam kesin evde beklerdim yaa daha heyecanlı oluurrr
Evde de rahat koklaşamıyoruz ki yaaYolda biraz hasret gideririz diye düşünmüştüm
bende bir sürü mamiş hazırlayıp; süslenip püslenip bekleyeceğim onu
Ay şekerim videolar bana mı,yeni farkettim
Evde de rahat koklaşamıyoruz ki yaaYolda biraz hasret gideririz diye düşünmüştüm
Sonra gelinlik denemede gelinliğin dikişlerini patlatırım
Kilo vermem lazııım düğüne kadar spor o yüzden hadii 1 2 3
Sonra bol bol koklaşırsınız canım zamanların hepsi bizim olcak nasıl olsaa
Plates yap cnm çok faydası var taş gibi oluyorsun
Ayyyy dimi yaaaaaaaa bir ömür koklayıp durcazzz
Plates yap cnm çok faydası var taş gibi oluyorsun
Bi ara yaptım da sıkıldım sonra
Şimdi koşu bandım var onda bi şeyler yapıyorum işte :) Bi de akşam yatmadan önce bikaç hareket yapıyorum kol ve karın kaslarım için şimdilik bu kadaarr
baklava yaptınmı göbüşünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?