• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aaa herkesler toplanmış :46::46:
ama benim yemek saatim geldi :56:
bi karnımı doyurayım gelicem hemen yanınıza inşallaaah :29:

Kızlar yaa terhis olduğu gün nişanlımla beraber gidecektik eve ama bi arkadaşım sen önden git,sürpriz yap diyor.Hangisi daha iyi sizce:26: Ondan önce gidersem daha az görüşmüş olucaz tabi ki,hem de eşyaları taşımasında yardım edemicem:44: Ama eğer ondan önce gidersem de hem sürpriz olacak,hem de sevdiği yemekleri falan hazırlarız o gelene kadar.Kararsız kaldım :31:

Ben de spor yapmaya gidicem kızlaaarr :8:
Eee 16 gün sonraya hazırlık yapmak lazım :9:

Kızlar yaa terhis olduğu gün nişanlımla beraber gidecektik eve ama bi arkadaşım sen önden git,sürpriz yap diyor.Hangisi daha iyi sizce:26: Ondan önce gidersem daha az görüşmüş olucaz tabi ki,hem de eşyaları taşımasında yardım edemicem:44: Ama eğer ondan önce gidersem de hem sürpriz olacak,hem de sevdiği yemekleri falan hazırlarız o gelene kadar.Kararsız kaldım :31:

Bence de süpriz yap önceden git. Daha güzel olur şaşırır hem. Daha sonra bool boll görüşceksiniz nasılsa :34:
Benm de öyle bi şansım olsaydı gidip evinde beklerdim onu ahh ahh :31:

canım öncede gidip süpriz yap zaten 17 ocaktan sonra hep senin olcak, güzel bir anınız olmuş olur:34:

Back
X