• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir:nazar: Oğluşum olursa dediğin gibi sünnet düğününü kırda yaparım:34: Ayyy düşünsene sevdiğimiz adamlar ve onlarla bizim parçalarımız olan bebişler:52::52::52: Allah'ım sen hayırlısıyla kocaman bir aile olduğumuz günleri göster:nazar::34:

:52::52: Allah'ım o günleri hepimize gösterir inş.
Düşüncesi bilem güzel tez zamanda gerçekleşir inş. cnım.
Burda yazarız yine şartlar el verdikce görüşürüz hep.:16:

Son düzenleme:
ayyy kızlar geçmişi okudum da herkesler düğün hazırlıklarına başlamış :46:
hepiniz için çoooooooook çooooooook sevindim dilerim herşey hayal ettiğiniz gibi ve mükemmel olur :16::16::16:
benim askerim de gelsin işini bulsun başlayacağız düğün hazırlığına ama 1,5 2 yılımız daha var evlenmek için biraz daha bekleyeceğiz olsun sonu güzel olsun da bekleriz önemli değil alıştık zaten beklemeye :9:
hem bu arada sizler tecrübelerinizi anlatırsınız bende faydalanırım :9::29:

hepiniz için çoooooooook çooooooook sevindim dilerim herşey hayal ettiğiniz gibi ve mükemmel olur :16::16::16:
benim askerim de gelsin işini bulsun başlayacağız düğün hazırlığına ama 1,5 2 yılımız daha var evlenmek için biraz daha bekleyeceğiz olsun sonu güzel olsun da bekleriz önemli değil alıştık zaten beklemeye :9:

Geç olsunda güç olmasın canım:34: ilk tecrübeyi anlatacak ben olcağım :52:

Ewt cnm yavaş yavaş düğün ile ilgili kığırtılar başladı çoğumuzda. yıl dediğin en ki cnm baksana ömrümüzden 158 gün geçip gidiyor bile. Dediğin gibi sonu güzel olsun canım gerisi Allah'ın izniyle olur inş. :16:

İlk Dilek evleniyor o anlatacak ilk bize :1:

Merhaba canım. evet hepimizi bi düğün telaşı bastırdı valla şafaklar azaldıkça :))
Sen de en kısa zamanda hayırlısıyla bu telaşlara, heyecanlara başlarsın umarım çoook güzel şeyler çünküü :))
Düşünmesi bile heyecanlanmaya yetiyo, dün ben aşkımla öyle konuştuktan sonra inanılmaz heyecanlandım hemen yerlere baktım netten :)
Şimdilik 11 tane yer not ettim önce aşkıma göstericem buraya gelince netten, sonra beğendiğimiz yerlerle gidip konuşcaz bakalım :31:

Bnm askerimde hep İzmir diyor bakalım artık. İzmir de yaşamak istiyor.

Ben İstanbul dışında, deniz kenarı bir yerde yaşamayı çook istiyorum.
İstanbul çok karmaşık ve kalabalık geliyo bana, sokakta yürürken bile insanlar üstüne üstüne geliyo sanki.
Ve ben orda çocuk yetiştirmekten biraz korkuyorum sanırım çeşit çeşit insan var, daha sakin daha tenha bi yerde yetiştirmek istiyorum bebişlerimi :)
Ben Ankaraya alışık olduğum için öyle bi yerde de yaşamak istiyorum.
Tabi kısmet..

İstanbul çok karmaşık ve kalabalık geliyo bana, sokakta yürürken bile insanlar üstüne üstüne geliyo sanki.
Ve ben orda çocuk yetiştirmekten biraz korkuyorum sanırım çeşit çeşit insan var, daha sakin daha tenha bi yerde yetiştirmek istiyorum bebişlerimi :)
Tabi kısmet..

Hayırlısı cnm, nerde huzurlu olacaksak orda yaşayalım :16:

Kız Dilek, ben geliyorum sen gidiyosun :) Neden kaçıyosun benden :9::9::9:

kaçan kovalanır :1:

denk gelemediniz :1:

Hayırlısı cnm, nerde huzurlu olacaksak orda yaşayalım :16:

kaçan kovalanır :1:

denk gelemediniz :1:

Öyle tabi canım huzurlu, mutlu olacağımız yerde yaşayalım.
Evet yaa dilekle bi denk gelemedik ben giriyorum o kaçıyo :9:
Birazdan gene çıkıcam o zaman da o gelir gene :9:

Bnm askerimde hep İzmir diyor bakalım artık. İzmir de yaşamak istiyor.

Tabi kısmet..

İzmir güzel memleket:34: Hepiniz buraya gelin hep birlikte burda yaşayalım:34::34:

Back
X