• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Evet İstanbul gelini gözüküyoruz şimdilik :) Belki görüşürüz orda :)
Evet yaa uzamasın artık bi şeyleri beklemek istemiyoruuummm :50:

inş. cnm isterim görüşmek hangi semte gidicen sen?

Orda çalışmayı düşünüyormusun? Ben mutlaka çalışıcam zaten tek kişinin çalışması ile geçinmek zor oralarda bakalım artık yaşayıp görücez

inş. cnm isterim görüşmek hangi semte gidicen sen?

Orda çalışmayı düşünüyormusun? Ben mutlaka çalışıcam zaten tek kişinin çalışması ile geçinmek zor oralarda bakalım artık yaşayıp görücez

Hangi semt olcağı belli değil tam canım ama anadolu yakasında olucaz büyük ihtimalle. Siz nerde olcaksınız?
Ben de düşünüyorum çalışmak, dediğin gibi oralarda geçinmek zor. Ama biz uzun süreli istanbulda kalmayı düşünmüyoruz kısmet bakalım

Ben daha kahvaltımı yapmadım canım karnımdan gurultular gelmeye başladı ben bi mutfağa gidiyim :9:
Görüşürüz daha sonra burda olursan gene :34:

Hangi semt olcağı belli değil tam canım ama anadolu yakasında olucaz büyük ihtimalle. Siz nerde olcaksınız?
Ben de düşünüyorum çalışmak, dediğin gibi oralarda geçinmek zor. Ama biz uzun süreli istanbulda kalmayı düşünmüyoruz kısmet bakalım

Biz Avrupa yakasında oturcaz cnm. Hayırlısı bakalım bencede uzun süreli oturmayı düşünmeyin bizde iş imkanlarına bağlı kısmet iş olarak şartlar nerde iiyi ise biz orda:)

Dün akşam aşkımla konuştuk, senden düğün için düşündüğün mekanları not etmeni istiyorum dedi :)) Gelince bakıcaz hepsine sırayla dedi :)) Ben de dün akşam hemen başladım bakıp not almaya :32: İnşallah 16 gün sonra yer bakmaya başlıycaz, sonra da bize uyan tarihe göre, içimize sinen yeri tutucaz :52: Ayyy rüya gibi geliyoooo:nazar::nazar::nazar:

Hadi bakalım canım, inşallah içine sinen güzel bir yer bulursun:34: Bizde geldiği gibi baya bir koşuşturcaz:27:

İStanbul'a gidicem ben ya senin gibi:))) Ondan demiştim sen benden önce gidicen die ama İStanbul yazmayı unutmuşum :1:

Biz askere gitmeden konuştuğumuz da Haziran yada Eylül demiştik kısmet cnm seninde dediğin gibi. Uzamasın bencede 6,5 yıldır bekliyoruz zaten:(

bizimde 8 yıl canım o yüzden haziranı falan bekleyemicez şubatta düğün var hayırlısıyla:7:

Sözleşme bittiği gibi seni izmire transfer edicez:1::1::1:

Enammmmmmmmmmm Şubat mı? ee gelinlik felan baktın mı ya az kalmış :)

Süperr süperrrrrr

Gelinliklere netten bakınıyorum canım askerim geldiği gibi büyük bir koşuşturmaca başlıcak; düğün yeri gelinlik; damatlık... Diktirmek isterdim ama büyük bir ihtimalle hazır gelinlik alıcam. Az kaldı az:52: Evleneceğimiz günü bile düşünmek yetiyor:52:

Gelinliklere netten bakınıyorum canım askerim geldiği gibi büyük bir koşuşturmaca başlıcak; düğün yeri gelinlik; damatlık... Diktirmek isterdim ama büyük bir ihtimalle hazır gelinlik alıcam. Az kaldı az:52: Evleneceğimiz günü bile düşünmek yetiyor:52:

Yetmezmi canım ya insan nasıl mutlu oluyor dimi. Ben gelinlik kialıcam. Diktiricem istediğim gibi onuda kiralıcam.

Amin canım, Allah herkesin gönlüne göre versin:nazar: Aslında hep kır düğünü hayal ederdim ama, artık 8 sene sonunda yazı falan bekleyemeyeceğim:52: Kış gelini olacağım hayatımın baharıyla:34:

Bencede boşver canım uzamasın fazla. İnş. oğlun olurda sünnet düğününü kır da yaparsın :16:

Yetmezmi canım ya insan nasıl mutlu oluyor dimi. Ben gelinlik kialıcam. Diktiricem istediğim gibi onuda kiralıcam.

Bencede boşver canım uzamasın fazla. İnş. oğlun olurda sünnet düğününü kır da yaparsın :16:

İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir:nazar: Oğluşum olursa dediğin gibi sünnet düğününü kırda yaparım:34: Ayyy düşünsene sevdiğimiz adamlar ve onlarla bizim parçalarımız olan bebişler:52::52::52: Allah'ım sen hayırlısıyla kocaman bir aile olduğumuz günleri göster:nazar::34:

Back
X