Benim girdi canımSabahları 5:30-6:00 arası otomatiğe bağladım uyanıveriyorum
Benim yatış saatlerim :)
ben o kadar erken uyanmak istemiyorum ama şöyle bi 8-9 gibi kalkmaya alıştırmak istiyorum kendimi
Valla 05:30- 6:00 gibi uyanıyorum. Çayımı koyuyorum. Sabah haberlerini izliyorum gidiyorum gevreğimi, boyözümü alıp kahvaltımı yapıyorumAsker hayatına döndü hayatım
Ne güzell :))
Ben de bugünden itibaren dikkat edicem artık erken yatıcam. Şafağımı attırıp yatıcam direk :))
Şimdi uyumamaya çalış geceye kadar dayan. Ben öyle düzene soktum birgün uykusuz kaldım sonra düzene girdi
Amiin canım inşallah..
Ayy kızlar ben hala kendime gelemedim salak salak bakınıyorum etrafaGidip uzansam mı azıcık ama sonra da gece uyuyamam, artık uykum bi düzene girsin istiyorum..
benim artık 2 gibi uykum geliyor yatıyorum. :)
benim artık 2 gibi uykum geliyor yatıyorum. :)
Sende yavaş yavaş düzene soktun canım
bilmiyorum ki canlarım 10:30 gibi uyanıyorum sabahları. gece de 2 gibi uykum geliyo ama 12 yada 1 de yatamam yinede. psikolojim el vermiyor :)
bilmiyorum ki canlarım 10:30 gibi uyanıyorum sabahları. gece de 2 gibi uykum geliyo ama 12 yada 1 de yatamam yinede. psikolojim el vermiyor :)
Sende halledersin askerin gelene kadar
Bu arada kızlar biraz önce askerimle konuştuk, babasıyla baya konuşmuşlar bizim düğün konusunda falan, şey olcak işte benimki 18 ocakta çıkıyo ya ertesi gün akşam binip gelcek ankaraya inşallah, 5 gün falan bizde olcak o sürede biz sürekli düğün mekanı bakıcaz bi karara varıcaz sonra istanbuldan ailesini alıp gelcek bikaç gün sonra ve o zaman da tarih konuşulup bizim beğendiğimiz düğün mekanı ayırtılcak o tarihe göre ve gün alıncak tabi :)) İnşallah bi aksilik çıkmaz da gerçekleşir hepsi Allahımmmmm
ne güzel dimi yaaa böyle düğün konuşmak plan yapmak :))) bizde gelince mobilyalara bakcaz ewimiz için düğün tarihimiz belli 23 haziran :)) 22 sinde de kına hepinizi beklerimmmmmmmmm :))))))))))
Bu arada kızlar biraz önce askerimle konuştuk, babasıyla baya konuşmuşlar bizim düğün konusunda falan, şey olcak işte benimki 18 ocakta çıkıyo ya ertesi gün akşam binip gelcek ankaraya inşallah, 5 gün falan bizde olcak o sürede biz sürekli düğün mekanı bakıcaz bi karara varıcaz sonra istanbuldan ailesini alıp gelcek bikaç gün sonra ve o zaman da tarih konuşulup bizim beğendiğimiz düğün mekanı ayırtılcak o tarihe göre ve gün alıncak tabi :)) İnşallah bi aksilik çıkmaz da gerçekleşir hepsi Allahımmmmm
çok sevindim canım.
bu konu seni sıkıyordu.
iyi olucakk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?