341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Valla benim millipiyangodan umudum vardı ama amorti bilem çıkmadı... Askerime son iki vurmuş 70 TL, ama 1/4'ü yani 17,5 Diyorki biletlerin parasını kurtardık Bozdur bozdur harca

Selam kızlar bu güzel yılın ilk günündeee
Dün çok yorulmuştum anca kendime gelebildim, siz neler yaptınız nasıl geçirdiniz yılbaşını?

Bu arada tuğçeem yazdıklarını okudum, inşallah kötü bi durum olmadan güzelce halledilir, askerin hayırlısıyla gelir. Ama ben de bir şey olucağını sanmıyorum, böyle insanlara da sinir oluyorum, başkalarına güçleri yetmiyo kendilerinden düşük rütbedekilerle uğraşıyolar pislikler

çok zoruma gidiyor hersey benm hepkonstumkonsmasaydm herkesn göznde kotu bryım braya yazmaya korkar oldm en ufak şeyden alnıyorm

Selam canım Sen yorulduğuna göre kalabalık geçti senin yılbaşı anlaşılan

çok zoruma gidiyor hersey benm hepkonstumkonsmasaydm herkesn göznde kotu bryım braya yazmaya korkar oldm en ufak şeyden alnıyorm

Canım insanlar dertlerini paylaşmadıkça derman bulamazlar... Tabiki anlatıcaksın, bizlerde elimizden geldiğince hepberaber yardım edeceğiz... İçine atarsan kendine daha çok zarar verirsin... Hepimiz hayatta bazı geri dönülmez hatalar yapmışızdır, yapıcazda... Önemli olan ondan ders alıp o hatayı tekrarlamamak... İlk başta dik durman lazım... İnsanların seni nasıl gördüğü önemli değil... Seni bilen insan biliyordur zaten, bilmeyende konuşuyordur... Bırak seni kötü gören insanları... Çıkar hayatlarından onları... Bak yeni bir yıla girdik... Yeni yıl, yeni bir başlangıç

evet canım bende kötü bişey olucağını sanmıyorum ama canımızı sıktı dün. şükür ki bugün askerimin sesi iyi çıkıyordu.
bugünde bizim yıl dönümümüz.

evet canım bende kötü bişey olucağını sanmıyorum ama canımızı sıktı dün. şükür ki bugün askerimin sesi iyi çıkıyordu.

Aaa canım, nice nice mutlu yıllara..
İnşallah bundan sonra bütün özel günlerinizi hep birlikte kutlarsınız.

çok teşekr ederim dgru bilen bliyor aklımalmıyo ole bişeyi nasl yaptm ama akllndm ole bikonu açanı hayatmdan defedyorum üzlmek istemyom ole insan dglim çnkü

Evet canım herkes maailece bizdeydik :)
Yemek yap, sofra kur topla falan filan derken yorulmuşum valla :)
Sen neler yaptın?

ben oturdum mısırı patlattım tv izledim nette takıldım sonra 11'e doğru uyku bastı. Bünye alıştı tabi uyuyuvermişim. Allahtan 12'ye 5 kala askerim arayıp uyandırdı yeni yıla telefonda onunla girdim

Allah bir ömür boyu, bu dünyada ölene kadar ve ahirette de sonsuza kadar nice yılları kutlamayı nasip etsin canım

ben oturdum mısırı patlattım tv izledim nette takıldım sonra 11'e doğru uyku bastı. Bünye alıştı tabi uyuyuvermişim. Allahtan 12'ye 5 kala askerim arayıp uyandırdı yeni yıla telefonda onunla girdim

ne güzel canım.
nasıl gidiyor okul işleri?

Ohh ne güzel telefonda da olsa askerinle girmiş oldun yeni yıla

Çok teşekkür ederim canım.
inşallah hepimiz sevdiklerimizle birlikte mutlu oluruz.

Amiin canım inşallah..

Ayy kızlar ben hala kendime gelemedim salak salak bakınıyorum etrafa Gidip uzansam mı azıcık ama sonra da gece uyuyamam, artık uykum bi düzene girsin istiyorum..

Aminn canımm... :)
bu ilk ve son ayrılıklarımız olsun.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 16 güncük kaldı... Hatta 16'da bitti sayılır Biraz daha sıkıcaz dişimizi 2 saat önce nette konuştuk. Artık bitsede gelsem diyor. Ahhhh ahhh onlarda bizlerde şu zamanın hızla geçmesi taraftarıyız... Bitsede gelseler tuğçem

Amiin canım inşallah..

Ayy kızlar ben hala kendime gelemedim salak salak bakınıyorum etrafa Gidip uzansam mı azıcık ama sonra da gece uyuyamam, artık uykum bi düzene girsin istiyorum..

Benim girdi canım Sabahları 5:30-6:00 arası otomatiğe bağladım uyanıveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…