Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar bu güzel yılın ilk günündeee
Dün çok yorulmuştum anca kendime gelebildim, siz neler yaptınız nasıl geçirdiniz yılbaşını?
Bu arada tuğçeem yazdıklarını okudum, inşallah kötü bi durum olmadan güzelce halledilir, askerin hayırlısıyla gelir. Ama ben de bir şey olucağını sanmıyorum, böyle insanlara da sinir oluyorum, başkalarına güçleri yetmiyo kendilerinden düşük rütbedekilerle uğraşıyolar pislikler![]()
çok zoruma gidiyor hersey benm hepkonstumkonsmasaydm herkesn göznde kotu bryım braya yazmaya korkar oldm en ufak şeyden alnıyorm
Selam canımSen yorulduğuna göre kalabalık geçti senin yılbaşı anlaşılan
![]()
Tövbe yarabbim. Allah'ım böle insanların şerrinden korusun askerlerimizi.
Selam kızlar bu güzel yılın ilk günündeee
Dün çok yorulmuştum anca kendime gelebildim, siz neler yaptınız nasıl geçirdiniz yılbaşını?
Bu arada tuğçeem yazdıklarını okudum, inşallah kötü bi durum olmadan güzelce halledilir, askerin hayırlısıyla gelir. Ama ben de bir şey olucağını sanmıyorum, böyle insanlara da sinir oluyorum, başkalarına güçleri yetmiyo kendilerinden düşük rütbedekilerle uğraşıyolar pislikler![]()
evet canım bende kötü bişey olucağını sanmıyorum ama canımızı sıktı dün. şükür ki bugün askerimin sesi iyi çıkıyordu.
bugünde bizim yıl dönümümüz.
Evet canım herkes maailece bizdeydik :)
Yemek yap, sofra kur topla falan filan derken yorulmuşum valla :)
Sen neler yaptın?
evet canım bende kötü bişey olucağını sanmıyorum ama canımızı sıktı dün. şükür ki bugün askerimin sesi iyi çıkıyordu.
bugünde bizim yıl dönümümüz.
Aaa canım, nice nice mutlu yıllara..
İnşallah bundan sonra bütün özel günlerinizi hep birlikte kutlarsınız.
Allah bir ömür boyu, bu dünyada ölene kadar ve ahirette de sonsuza kadar nice yılları kutlamayı nasip etsin canım![]()
ben oturdum mısırı patlattım tv izledim nette takıldım sonra 11'e doğru uyku bastı. Bünye alıştı tabi uyuyuvermişim. Allahtan 12'ye 5 kala askerim arayıp uyandırdı yeni yıla telefonda onunla girdim![]()
ben oturdum mısırı patlattım tv izledim nette takıldım sonra 11'e doğru uyku bastı. Bünye alıştı tabi uyuyuvermişim. Allahtan 12'ye 5 kala askerim arayıp uyandırdı yeni yıla telefonda onunla girdim![]()
Çok teşekkür ederim canım.
inşallah hepimiz sevdiklerimizle birlikte mutlu oluruz.
Aminn canımm... :)
bu ilk ve son ayrılıklarımız olsun.
Amiin canım inşallah..
Ayy kızlar ben hala kendime gelemedim salak salak bakınıyorum etrafaGidip uzansam mı azıcık ama sonra da gece uyuyamam, artık uykum bi düzene girsin istiyorum..