- 14 Ağustos 2011
- 27.478
- 3.338
- 448
aa şok oldum ne oluyor yane demekmiş tutanak felan olur mu öyle ya bir saç yüzünden millet neler yapıyor askerde inanmıyorum ya neden herşey kötüye gidiyor ya
dün anlatmak istemedim. gelelim bizim duruma.
dün askerim tatsızdı. morali çok bozuktu.
zaten nedense yeni yılda ve doğumgünümde oluyor böyle şeyler.
başçavuş var bir tane sorunlu. kimse sevmiyormuş. benimki onun işlerini yapıyor.
neysee demiş saçın uzamış kes. benimkide tamam komutanım müsait olduğumda kesicem demiş.
ertesi gün bir bakmış tutanak tutmuş adam. mahkeme kağıdı çıkarmış. askerim görmüş kağıdı. herkes imzalamış ama bölük komutanı imzalamamış.
böyle bişey için askerliği 1 sene uzamaz diye düşünüyorum. mahkemelik bir iş te olmamalı böyle bişey.
hayırlısı ne olucak bilmiyorum.
dün çok üzülmüştüm canım. askerim çok kötüydü.
şimdi aradı. sesi iyi geliyordu çok şükür.
toparlamış kendini. yarın bölük komutanıyla görüşücek. bişey oLUCAĞINI sanmıyorum ben zaten saç yüzünden. saçmalık yani.
askerim zaten kestirmiş hemen saçlarını. yazık çok çalışkan ve disiplinlidir düzenlidir.
umarım yarın iyi haberlerini alırım canım.
dün çok üzülmüştüm canım. askerim çok kötüydü.
şimdi aradı. sesi iyi geliyordu çok şükür.
toparlamış kendini. yarın bölük komutanıyla görüşücek. bişey oLUCAĞINI sanmıyorum ben zaten saç yüzünden. saçmalık yani.
askerim zaten kestirmiş hemen saçlarını. yazık çok çalışkan ve disiplinlidir düzenlidir.
umarım yarın iyi haberlerini alırım canım.
2012 inşallah hepimiz için çok güzel olacak canımHayırlısıyla 16 gün sonra askerlerimiz yanımızda Herşey çok güzel olcak ben buna inanıyorum
asker yolu beklemek çok zor heleki beklediğin kişiye kavuşamadan ayrılmak insanı yıkıyor
yok benimkinin bitrdgi çok oldu buraya gelcem dedi ama kızlar şok nişanlınacakmış çok salakmşım be knmışım ben ona
Canım benim sıkmasın canını kimse kimseye böyle birşey için askerlik uzattıramaz. Nasıl bir başçavuş bu ya. Hey Allah'ım içimden sayıp sövüyorum şuan
valla takıntılı, sorunlu bir tip olduğu belli.
hatta bi ara koluna yumruk atmış askerimin. sorunlu herif.
derdimi kimseye anlatamıyorum çok daraldm artık ailemden utndım yüzlerine bakamıyorum diceksniz kendine sahip çıksaydın ağlamaktan şiştm hayatım igrenç allahım artık hata yapmcam bn eşiminyüzüne bakmam lazm
yok benimkinin bitrdgi çok oldu buraya gelcem dedi ama kızlar şok nişanlınacakmış çok salakmşım be knmışım ben ona
Eminecimmm nasıl geçti yeni yıla giriş:) ben evdeydim herzamanki gibi özel bişi olmadı. Zaten içimden de bişi yapmak gelmiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?