• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aa şok oldum ne oluyor ya:( ne demekmiş tutanak felan olur mu öyle ya bir saç yüzünden millet neler yapıyor askerde inanmıyorum ya:( neden herşey kötüye gidiyor ya:(

dün çok üzülmüştüm canım. askerim çok kötüydü.
şimdi aradı. sesi iyi geliyordu çok şükür.
toparlamış kendini. yarın bölük komutanıyla görüşücek. bişey oLUCAĞINI sanmıyorum ben zaten saç yüzünden. saçmalık yani.
askerim zaten kestirmiş hemen saçlarını. yazık çok çalışkan ve disiplinlidir düzenlidir.
umarım yarın iyi haberlerini alırım canım.

dün anlatmak istemedim. gelelim bizim duruma.
dün askerim tatsızdı. morali çok bozuktu.
zaten nedense yeni yılda ve doğumgünümde oluyor böyle şeyler.
başçavuş var bir tane sorunlu. kimse sevmiyormuş. benimki onun işlerini yapıyor.
neysee demiş saçın uzamış kes. benimkide tamam komutanım müsait olduğumda kesicem demiş.
ertesi gün bir bakmış tutanak tutmuş adam. mahkeme kağıdı çıkarmış. askerim görmüş kağıdı. herkes imzalamış ama bölük komutanı imzalamamış.
böyle bişey için askerliği 1 sene uzamaz diye düşünüyorum. mahkemelik bir iş te olmamalı böyle bişey.
hayırlısı ne olucak bilmiyorum.

Canım benim sıkmasın canını kimse kimseye böyle birşey için askerlik uzattıramaz. Nasıl bir başçavuş bu ya. Hey Allah'ım içimden sayıp sövüyorum şuan :47:

toparlamış kendini. yarın bölük komutanıyla görüşücek. bişey oLUCAĞINI sanmıyorum ben zaten saç yüzünden. saçmalık yani.
askerim zaten kestirmiş hemen saçlarını. yazık çok çalışkan ve disiplinlidir düzenlidir.

sevindim cnm ya.inş. Allah doğru olanla beraberdir hiç bir şey olmaz

artık bitsede gelseler... bu ne ya... kıl herif kıllığını yapmaya çalışmış... sen içini ferah tut tuğçem, komutanlarda biliyordur adamın kıl olduğunu ki saç yüzünden tutanak tutulması saçmalığın daniskası...

2012 inşallah hepimiz için çok güzel olacak canım:34: Hayırlısıyla 16 gün sonra askerlerimiz yanımızda:34: Herşey çok güzel olcak ben buna inanıyorum:34:

2012 inşallah hepimiz için çok güzel olacak canım:34: Hayırlısıyla 16 gün sonra askerlerimiz yanımızda:34: Herşey çok güzel olcak ben buna inanıyorum:34:

İnşallah canlarım. Bu sene gelinlik giyeriz hepimiz inşallah.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin bize. Mutluluk,sağlık versin gerisi olurrrrr Allah'ın izinle.

yok benimkinin bitrdgi çok oldu buraya gelcem dedi ama kızlar şok nişanlınacakmış çok salakmşım be knmışım ben ona

ben sordum bikaç kişiye saçtan olmaz dediler bişey. askerim de diyor bişey olmaz diyor.
ama işte küçük sinek mide bulandırdı eminecim.

ayrıldıktan sonra ögrendm dnyam başıma yıkıldı bdeevlnelim diyodu hemen kanıyorum bende hala hatrladıkça kötü oluyorum hç dzgn brsiyle çıkmadm şuan çıktıgm baska bisey istiyo karsı koyamdm ilerliyo konuşuyoz pişmanım ayrlmak istyorum btsn hersey hayattn bktım herkesle yaptın bnlde yap dyenler ble oldu facede kapatm bu yzden ölsem kurtulsam aklıma gldkce berbatuım

Canım benim sıkmasın canını kimse kimseye böyle birşey için askerlik uzattıramaz. Nasıl bir başçavuş bu ya. Hey Allah'ım içimden sayıp sövüyorum şuan :47:

valla takıntılı, sorunlu bir tip olduğu belli.
hatta bi ara koluna yumruk atmış askerimin. sorunlu herif.

derdimi kimseye anlatamıyorum çok daraldm artık ailemden utndım yüzlerine bakamıyorum diceksniz kendine sahip çıksaydın ağlamaktan şiştm hayatım igrenç allahım artık hata yapmcam bn eşiminyüzüne bakmam lazm

derdimi kimseye anlatamıyorum çok daraldm artık ailemden utndım yüzlerine bakamıyorum diceksniz kendine sahip çıksaydın ağlamaktan şiştm hayatım igrenç allahım artık hata yapmcam bn eşiminyüzüne bakmam lazm

Allah'ım kimseyi şeytana uydurmasın. Pişman olacağımız şeyler yaptırmasın ve en önemli kalbinde Allah korkusu olan vicdanlı insanlar karşılaştırsın bizi.
Ne söylenebilir ki başka.

zaten bnlar sadece konuşuldu dilde karsı geldm engel oldm aldandm ama mletn göznde onla bnla olan brym halbuki evden çkmayan biryim bu face hayatımı karartı bnları gerçekte yapmadm eger yapsaydm yemn ederim kndmi atmadn drmazdm babam bnm herseyim ona baktıkça utanyorum keske konusmasaydm bile

Eminecimmm nasıl geçti yeni yıla giriş:) ben evdeydim herzamanki gibi özel bişi olmadı. Zaten içimden de bişi yapmak gelmiyorr

Eminecimmm nasıl geçti yeni yıla giriş:) ben evdeydim herzamanki gibi özel bişi olmadı. Zaten içimden de bişi yapmak gelmiyorr

bende evdeydim canım yalnız girdim yılbaşına... 2 haftadır akşam 11 yat sabah 6 kalka alıştığım için gözüm 11 gibi kapandı... Allahtan 12'ye 5 kala askerim arayıp uyandırdı da yeni yıla uyuyarak girmedim :9:

Son düzenleme:
Back
X