Yok canım arkadaşının telefonundan mesajlaşıyoduk :)
Ama bundan sonra biraz zor olcak gibi çünkü telefonları toplamaya başlamışlar ve ceza veriyolarmış telefon bulduklarında. O yüzden biraz tedirgin oldum az gün kala. Allah korusun yaa. Dedim kullanma sakın telefonu falan boşver mesajlaşmayız az kaldı zaten.
Ben pek bi şey yapmıyorum canım evdeyim işte arada bi bakım yapıyorum kendime :)
Onun dışında tv izle, kitap oku, nette gezin derken vakit geçiyo işte.
Sen neler yapıyosun?
aynen canım bızımkıde sokamadı sureklı yakalıyolarmıs telefonları ceza alıyomus bolugunden askerler ondan bende dedım hıc gerek yok askerlıgını uzatmana:) suan 1 hafta fazlası bıle kotu..ne guzel ama sonucta msjlasabılmıssınız senın adına cok sevındım canm :) bende aylar sora daha yenı bakıma baslıcam gelmesıne cok az kaldı okul dan kendıme wakıt ayıramadım artık waktı geldıde gectıde bızımkı gelmeden degıısklıkler yapmalıyım..mesela yıllardır kullandıgım sac rengımı boyatıcam bu buyuk degsııklık ve suprıs olcak ona canm:) bende napım cnm antalyaya geldım aılemın yanına yılbasını bızımkılerle gecırıcem ..su yılbası gecse zaten askerlık bıtcekmıs gıbı gelıyo ocaga bı gecsek
offf uyku tutmuo yaaa
Neden canım ne olduu :26:
nebiliim uyuyamadım bi türlü bakimbi dedim sizide uyku tutmamış anlaşılan
Aaa ne güzel, ne renk yapıcaksın saç rengini canım? Şimdi ne renk bi deÇok mereklıyım :)
Evet bikaç haftadır mesajlaşıyoduk o bile çok iyi geldi diyebilirim ama bundan sonra atma dedim ters bi durum olmasın sonra.
Dediğin gibi şu yılbaşı geçerse sanki daha çabuk geçicek ocak ayındaki kalan günlerimiz.
Aman bitti sayılır artık yaa önemli olan kalan günlerin hayırlısıyla geçmesi.
evet canım orası oyle sımdı kalan gunler hayırlısıyla gecsın bende baska bıse ıstemıyorum aynenn bıttı zaten bısı kalmadı bu gunlerıde gorduk:) hatırlasana ılk konustugumuz zamanları agustos :)..nerden nereye.. canm suan kı sac rengım koyu renk koyu kestane gıbı bısı dogal rengım bayadır eskıden sıyah gıbıydı aktı dogal rengı koyu kestaneye dondu..ama sımdı kumral kahve arası bısı ıstıyorum nazlı tolga var sunucu onun sac rengını ıstıyorum yarın boyatıcam yılbası once:) bıde ıkı hafta sora boyatıcam anca tutar cunku..ılk boyada ıstedıgım rengı elde edemeye bılırıım
Tünaydınlar Canlar.....
Hastayım ya boğazlarım bitik ne oldu anlamadımAllah'dan izinliyiz bugün evdeyim sobanın dibinde yatıyorum kedi gibi
geçmiş olsun canımm... soğuk aldın demekki.
ohh yat tabi. bende evdeyim bugün.
ilaç alayım gelirim kendime.
havada kapalı yağmur yağack tam benlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?