• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aynı canım beklemekle geçti iştee.
sen asıl neler yaptın? gelmedin uzun zamandır.

valla cnm ben derhane ve ders çalışmaktan ibaretim..başka birşey yaptığım yok.
bu arada benim şafak 18....çıkışımız belli artık.
ama ancak bir ay sonra görebileceğim ist gidecek abisi istedi onu offfff offf...

valla cnm ben derhane ve ders çalışmaktan ibaretim..başka birşey yaptığım yok.
bu arada benim şafak 18....çıkışımız belli artık.
ama ancak bir ay sonra görebileceğim ist gidecek abisi istedi onu offfff offf...

anladım canım. kolay gelsinn.
ama en azından istediğinde ulaşabilirsin. tabi görsen çok iyi olucaktı.

anladım canım. kolay gelsinn.
ama en azından istediğinde ulaşabilirsin. tabi görsen çok iyi olucaktı.

ama tuğçecim yyaa ben kaç aydır o günün hayaliyle yaşadım gün gün saydım bekledim özlem hasret çektim,
tükendim,ne için onun nefesini üzerimde hissetmek için. anlayışsızlık yapıldığını dşünüyorum..bir de birkaç gün olsa neyse
en az 15 gün orda:((

Ben de askerimle konuştuğum için şimdi attırabiliyorum şafağımı.
Şafak 18:nazar: Çankırı'ya selam yola devaam:72::72:

ama tuğçecim yyaa ben kaç aydır o günün hayaliyle yaşadım gün gün saydım bekledim özlem hasret çektim,
tükendim,ne için onun nefesini üzerimde hissetmek için. anlayışsızlık yapıldığını dşünüyorum..bir de birkaç gün olsa neyse
en az 15 gün orda:((

bencede haklısın canım. bende olsam çok farklı duygular içinde olurdum.
askerin bişey demiyormu bu duruma? yani ben deryayı özledim ilk onu görmeliyim demiyormu?

bencede haklısın canım. bende olsam çok farklı duygular içinde olurdum.
askerin bişey demiyormu bu duruma? yani ben deryayı özledim ilk onu görmeliyim demiyormu?

aslında o da pek istemiyor gitmek ama abisini de kıramıyor anlayacağın...trabzona gelip tekrar ist dönmek istemiyor.
iş durumu bakılacak daha geldiği zaman ondan gelip dönmek zor olacak onun için.

aslında o da pek istemiyor gitmek ama abisini de kıramıyor anlayacağın...trabzona gelip tekrar ist dönmek istemiyor.
iş durumu bakılacak daha geldiği zaman ondan gelip dönmek zor olacak onun için.

anladım canım. en azından çok kalmamaya çalışsın. 1 ay çok fazla bence.

napiyosun canm nası gecıyo vaktın senin askerin telefon soktu oraya heralde :) okuduklarıma gore msjlasıyosunuz

Yok canım arkadaşının telefonundan mesajlaşıyoduk :)
Ama bundan sonra biraz zor olcak gibi çünkü telefonları toplamaya başlamışlar ve ceza veriyolarmış telefon bulduklarında. O yüzden biraz tedirgin oldum az gün kala. Allah korusun yaa. Dedim kullanma sakın telefonu falan boşver mesajlaşmayız az kaldı zaten.
Ben pek bi şey yapmıyorum canım evdeyim işte arada bi bakım yapıyorum kendime :)
Onun dışında tv izle, kitap oku, nette gezin derken vakit geçiyo işte.
Sen neler yapıyosun?

Back
X