- 14 Ağustos 2011
- 27.477
- 3.337
- 448
Tuğçecimmmmmmmmm gece 00:00'dan sonra yıl dönümünüz sizin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım yıldönümümüz ama o yok. zaten arıyamıcakmıiş. bölükteki telefonları bozulmuş. artık çok arıyamam seni dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuğçecimmmmmmmmm gece 00:00'dan sonra yıl dönümünüz sizin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
burdada yağıyor. hatta uyandığımda gökkuşağı vardı onu izledim.
bende bu havaları çok severim canım.
herkes yazı sever ben kışı severim.
herkes gündüzü sever ben geceyi...
ismimin anlamı ay prensesiymiş. ondan herhalde :)
Akşam neler yapacaksınız?
Ben evdeyim, her sene olduğu gibi.
Ne güzel anlamı var. Bende aynen yazı hiç sevmiyorum kışa ve yağmura bayılıyorum gündüzü de sevmem gece benim için daha güzel.
Ama dertler de hep gece başlar bu aralar öle benimde. Gece düşünmek başka oluyor :)
evet canım yıldönümümüz ama o yok. zaten arıyamıcakmıiş. bölükteki telefonları bozulmuş. artık çok arıyamam seni dedi.
aaaaaa üzüldüm cnm yaama olsun belki süpriz yapar beyaz güller gibi :)
Biz yaklaşık 5 gündür konuşamıyoruz. Geçen resim gönderd telefonuma ama konuşamadık.
Bekliyorum bugün arar die ama bilmiyorum beklemiyorumda açıkcası beklentiler üzüyor beni.
benide beklentiler üzüyor canım.
bişey yollıcağını sanmam artıık. pazar günü zaten her yer kapalı olur.
bende aramasını beklemiycem açıkçası.
Hep diyorum ya cnm akışına bırakmak en güzeli ozaman gerçekten üzülmüyor insan hatta beklemiyorsun ya sonra güzel bişi oluyor ve bu senin için süpriz oluyor ben bunu çok yaşadım ve hala yaşıyorum.
Su akar yolunu bulur......
aslında psikolojik olarak geceyi yağmuru sevmemizin anlamları var.
hassas bir yapımız olduğunu, duygusal olduğumuzu, biraz da karamsar olduğumuzu gösteriyor.
yaz gelince sanki etrafta gereksiz bir telaş oluyor. onu sevmiyorum.
bu durumu bende yaşadım canım ama insanın arada olaylara müdahale edesi geliyor.
insanız sonuçta isteklerimiz oluyor. o zaman akışına bırakmak zor olabiliyor.
Turk filmi gibi canim cok romantik.
Allah hic ayirmasin sizi.
Bende disarsayim. Sıkıldım evde.
haklısın cnm. bide yaz millet delirmiş gibi çırılçıplak geziyor sokaklarda ben utanıyorum ya.
Karamsarlığa alıştım iyice 158 gündür hayatımda kurduğum bütün hayalleri erteledim ben.
Hiç ummadığım şeyler yaşadım. Hayatta insan herşeyle karşılaşıyor.
benim de ertelemek zorunda olduğum şeyler oldu hayatta.
ama artık sabır ve beklemek kelimelerini duymak istemiyorum.
Al bende de o kadar.....
şu yeni yıl geçsin. haftaya biraz gezip alılveriş ediyim diyorum. kafamı dağıtmam lazım. gene dellenmek istemiyorum.
zaten hep aşklar böyle başlarmış. Nefretle
insan başına gelince daha iyi anlıyor