341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ne güzel anlamı var. Bende aynen yazı hiç sevmiyorum kışa ve yağmura bayılıyorum gündüzü de sevmem gece benim için daha güzel.
Ama dertler de hep gece başlar bu aralar öle benimde. Gece düşünmek başka oluyor :)

aslında psikolojik olarak geceyi yağmuru sevmemizin anlamları var.
hassas bir yapımız olduğunu, duygusal olduğumuzu, biraz da karamsar olduğumuzu gösteriyor.
yaz gelince sanki etrafta gereksiz bir telaş oluyor. onu sevmiyorum.

evet canım yıldönümümüz ama o yok. zaten arıyamıcakmıiş. bölükteki telefonları bozulmuş. artık çok arıyamam seni dedi.

aaaaaa üzüldüm cnm ya ama olsun belki süpriz yapar beyaz güller gibi :)

Biz yaklaşık 5 gündür konuşamıyoruz. Geçen resim gönderd telefonuma ama konuşamadık.
Bekliyorum bugün arar die ama bilmiyorum beklemiyorumda açıkcası beklentiler üzüyor beni.

benide beklentiler üzüyor canım.
bişey yollıcağını sanmam artıık. pazar günü zaten her yer kapalı olur.
bende aramasını beklemiycem açıkçası.

benide beklentiler üzüyor canım.
bişey yollıcağını sanmam artıık. pazar günü zaten her yer kapalı olur.
bende aramasını beklemiycem açıkçası.

Hep diyorum ya cnm akışına bırakmak en güzeli ozaman gerçekten üzülmüyor insan hatta beklemiyorsun ya sonra güzel bişi oluyor ve bu senin için süpriz oluyor ben bunu çok yaşadım ve hala yaşıyorum.

Su akar yolunu bulur......

bu durumu bende yaşadım canım ama insanın arada olaylara müdahale edesi geliyor.
insanız sonuçta isteklerimiz oluyor. o zaman akışına bırakmak zor olabiliyor.

haklısın cnm. bide yaz millet delirmiş gibi çırılçıplak geziyor sokaklarda ben utanıyorum ya.

Karamsarlığa alıştım iyice 158 gündür hayatımda kurduğum bütün hayalleri erteledim ben.

Hiç ummadığım şeyler yaşadım. Hayatta insan herşeyle karşılaşıyor.

bu durumu bende yaşadım canım ama insanın arada olaylara müdahale edesi geliyor.
insanız sonuçta isteklerimiz oluyor. o zaman akışına bırakmak zor olabiliyor.

müdahale ettiğin zaman da keşke bizim dediklerimiz olsa, olmadığı gibi bir de üzüyorlar bizi
öyle olaylar oluyor ki müdahale edicem diyorum sonu ne olursa olsun ama ne zaman bu karara varsam bir engel çıkıyor ve konuşamıyorum.
yine susup kalıyorum

benim de ertelemek zorunda olduğum şeyler oldu hayatta.
ama artık sabır ve beklemek kelimelerini duymak istemiyorum.

Hayatım hep iki seçenek arasındaydı... Ya söyleyecektim... Ya susacaktim... Ya kabullenecektim... Ya üstüne gidicektim... Ya kalacaktım... Ya gidicektim... Ya sevdiğimi bırakacaktım... Yada sevdigimin hayati olacaktim... Ben hep susmayı, kabullenmeyi ve gitmeyi tercih ettim... Ancak bunlar hep görüntüydü... BEN NE SEVDİĞİMİ BIRAKTIM NEDE HAYATI OLDUM... Sadece Öyle Sandım.
--------------------------------------------------------------------
Sonu güzel değil ama diğer yerleri tam bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…