• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Biz aynı üniversitede birbirine gıcık olan insanlardık :1:

sinir oluyordum ya çok artisti (hala öyle:1:)

Ortak arkadaşlarımız oldu sonra Antalya'ya geldiler. Burda konuştuk felan o kadarda gııcık deilmiş die düşündüm içimden. Oda bana hep bu kız ne havalı dermiş :1: ki öle havam felanda yoktur benim nese sonra Luna parka gittik arkadaşlara dedik dönme dolaba binelim mi die onlarda (şuanda evlilier) biz binmiycez dediler biz ikimiz bindik. Ya aslında korkmam ben ama ozaman bindiğimde acayip midem bulanmıştı. Benimki ne o korktunmu dedi bende yok ya ne korkucam dedim ama olmadı sonra geldi yanıma oturdu :1:
Sonra istanbul'a yolcu ettik onları 2-3 gün sonra sürekli bir çağrı tlefonuma ama deliriyorum ben sinirden kim die baya sinirlendim sonra bir msj geldi telefonuma dönme dolaba yine binelimmi die :1: öyle işte cnm :1::1:
Antalya'ya her geldiğinde Luna parka gideriz ve dönme dolaba bineriz.

Ne gariptir ki babam hastanede yatarken odasının camından Luna parkı görüyordu dönme dolabın ışıkları nasıl canımı acıtıyordu anlatamam :(

Turk filmi gibi canim cok romantik.
Allah hic ayirmasin sizi.
Bende disarsayim. Sıkıldım evde.

Biz aynı üniversitede birbirine gıcık olan insanlardık :1:

sinir oluyordum ya çok artisti (hala öyle:1:)

Ortak arkadaşlarımız oldu sonra Antalya'ya geldiler. Burda konuştuk felan o kadarda gııcık deilmiş die düşündüm içimden. Oda bana hep bu kız ne havalı dermiş :1: ki öle havam felanda yoktur benim

hahahah buraya kadar tıpkı bizzz ama biz aynı üniv.değil aynı dershane :1::1:

aslında aklıma bişey geldi canım ama karar veremedim.
beni ilk gördüğündeki kırmızı bluzum ve kot eteğimi giyebilirim dedim. anlamlı olur diye düşündüm.

Tuğçee aklıma iyi bu fikri soktun yaa ben de onları giyiyim barii biz de tanıştığımzda kıştı o yüzden giyebilirim tanıştığımzda giydiğim kıyafetleriiii :46: Ayy süpersin valla :13:

Tuğçee aklıma iyi bu fikri soktun yaa ben de onları giyiyim barii biz de tanıştığımzda kıştı o yüzden giyebilirim tanıştığımzda giydiğim kıyafetleriiii :46: Ayy süpersin valla :13:

vesile olduğuma sevindim canım. :)
benimde gece yatarken aklıma gelmişti. yeni bişey mi alsam ne yapsam derken bunun daha anlamlı olcağını düşündüm.

O gün giydiğim pantolon duruyo da kazağımı attım mı onu bilmiyorum amaa :9: Önce onu bulmam lazım ama attıysam da ona benzer bi şeyler bulurum artık napıyım :1:

Bak şimdi aklıma takıldı ben bakayım bi şu kazağıma :1:
Biraz da tv izliyim gelirim şafak attırmaya görüşürüüüzz tuğçeeemm :16:

şafak 17 :52: çanakkaleye slm yola devam :72::72: ömrümmmmmm çanakkaleyi de geçicez inş :))) 17 gün sonra aynı havayı solucaz inşşşşşşşş allahım

Back
X