• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar bugunluk benden bu kadar iyi geceler..hepinizi öpüyorum Allah askerlermizi korusun,rahat ettirsin inş bye:3:

ben gidemcem törene ama aşkım çıkar çıkmaz benm yanıma gelcek kaynanacığım azcık çatlıck ama napalım:):90::90::90:

ben gidemcem törene ama aşkım çıkar çıkmaz benm yanıma gelcek kaynanacığım azcık çatlıck ama napalım:):90::90::90:

Valla dimi ama bide kaynana var hesapta :D benimki hep dio hayatımda iki kadın var biri sen biri annem die ama valla bana kalsa annesini bile out yapıcam :) Sadece bana kalsın :D

olur tamam :) ben tuğba kayseriliyim nişanlım mamakta usta birliğide bursada :) sen nerde bursada mı yaşıyorsn yksa memleket mi orası nişanlımı ewlimisin? senin ki nerde yapyo çok soru sordum bunaltmam inş. :)

yok canım soruların bunaltmadı :)) Ben dilek bursalıyım. Benimde nişanlım acemide ustada muğlada. Şuan izmirdeyim ailem bursada. Eğitim için bi geldim. Lisans bitti derken yüksek bitti.. Şimdi iş arıorum hem bursada hem izmirde... İzmirde olması benim avantajıma çünkü muğlaya daha yakın :D Aşkımın askerliği bitene kadar hiç değilse burda kalayım diorum. Sık sık bursaya gidiorum. O yüzden ayarlarız dedim :) Annemin memlekete yakınsın. Annemde sivas gemerekli kayseride inip gemereğe öyle geçior :D Kıs kayseriden çemen tozu getir gelirkene bayılırım çemene :D

senin ki nerde nagish? yok ya etmeyelim iyileride çıkıyo aradaa:)

bnmki amasyada canım ben nevşehirdeyim şuanda ulaşım sıkıntı direkt araç yok ankaraya gidip ordan binmem lazım saatler uymuyo birgün önceden gidip otelde kalmam gerekıyo ona da asla izin vermez... öyle işteee:( ama o gelecek inş. kayseride görev yapıyoruz ikimizde orda buluşur hasret gideririz inş:21::21: kayseride nerede yaşarsn? ne iş yaparsın? ben tomarzadaq ingilizce öğrtmeniyim...

yok canım soruların bunaltmadı :)) Ben dilek bursalıyım. Benimde nişanlım acemide ustada muğlada. Şuan izmirdeyim ailem bursada. Eğitim için bi geldim. Lisans bitti derken yüksek bitti.. Şimdi iş arıorum hem bursada hem izmirde... İzmirde olması benim avantajıma çünkü muğlaya daha yakın :D Aşkımın askerliği bitene kadar hiç değilse burda kalayım diorum. Sık sık bursaya gidiorum. O yüzden ayarlarız dedim :) Annemin memlekete yakınsın. Annemde sivas gemerekli kayseride inip gemereğe öyle geçior :D Kıs kayseriden çemen tozu getir gelirkene bayılırım çemene :D

mesleğin ne ne bitirdin ? getirmem miii ama çemen tozunu bilmiyorum ben nasıl olyo çemeni bilirim sadece :))

bnmki amasyada canım ben nevşehirdeyim şuanda ulaşım sıkıntı direkt araç yok ankaraya gidip ordan binmem lazım saatler uymuyo birgün önceden gidip otelde kalmam gerekıyo ona da asla izin vermez... öyle işteee:( ama o gelecek inş. kayseride görev yapıyoruz ikimizde orda buluşur hasret gideririz inş:21::21: kayseride nerede yaşarsn? ne iş yaparsın? ben tomarzadaq ingilizce öğrtmeniyim...

kayseride çalışıyorm bende prje asistanıyım ama ailem dewelide gidiş geliş yapyorm bazende kayseride kalıyrm inş. en kısa zamanda buluşursunuz cnm sizde bizde :(

mesleğin ne ne bitirdin ? getirmem miii ama çemen tozunu bilmiyorum ben nasıl olyo çemeni bilirim sadece :))

Çemen tozu karışık rengarek baharatı hazır oluo sen sadece sulandırıp sarımsağını tuzunu ekliosun :) Kız nasıl kayserilisin sen :)) Tozu dememin sebebi normal yapılmışı okar uzun dayanmaz :) Gelirkene hep tozundan alırız istediğimiz zaman afiyetle yeriz :) Canım çekti galiba ballandıra ballandıra anlatıom :) Kimya mğhendisliği bitirdim. Sen neler yapıosun? Okul - iş ??

bencede okadar haksızlık yapmıyalım nagishcim:) bende çok kıskanırım ama kayınvalidem iyi insandır aynı kızı gibi davranır bana ama kayınbabam tam dediğiniz kayınvalide tipi:) bende tam tersi canlarım

bencede okadar haksızlık yapmıyalım nagishcim:) bende çok kıskanırım ama kayınvalidem iyi insandır aynı kızı gibi davranır bana ama kayınbabam tam dediğiniz kayınvalide tipi:) bende tam tersi canlarım

Benimde kaynanam çok iyi kızı gibi sevio beni ama ben onun oğlunu daha çok seviorum. İyiki doğurmuş onu ama işte insan hasret kalınca kimseyle paylaşmak istemio :(

Back