Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman zamanla tanırız birbirimizi :)![]()
ben gidemcem törene ama aşkım çıkar çıkmaz benm yanıma gelcek kaynanacığım azcık çatlıck ama napalım:):90::90::90:
ben gidemcem törene ama aşkım çıkar çıkmaz benm yanıma gelcek kaynanacığım azcık çatlıck ama napalım:):90::90::90:
kızlar çok şanslısınız ben gidemicem çok uzağız ama imkanı olan bence gitsin bu an kaçırılmaz çünkü canlarım
walla çok iyi olur ama nasıl olur blmyrm :) tanımıyosun bile daha beni bende seni tanımıyorum :S
tabi görmezden gelicem aşkım bi gelsn umrumda mı dünyaaaakaynanaları out edelim kızlaaaarrr
![]()
olur tamam :) ben tuğba kayseriliyim nişanlım mamakta usta birliğide bursada :) sen nerde bursada mı yaşıyorsn yksa memleket mi orası nişanlımı ewlimisin? senin ki nerde yapyo çok soru sordum bunaltmam inş. :)
tubacım sen nerde oturuyorsun_
senin ki nerde nagish? yok ya etmeyelim iyileride çıkıyo aradaa:)
yok canım soruların bunaltmadı :)) Ben dilek bursalıyım. Benimde nişanlım acemide ustada muğlada. Şuan izmirdeyim ailem bursada. Eğitim için bi geldim. Lisans bitti derken yüksek bitti.. Şimdi iş arıorum hem bursada hem izmirde... İzmirde olması benim avantajıma çünkü muğlaya daha yakınAşkımın askerliği bitene kadar hiç değilse burda kalayım diorum. Sık sık bursaya gidiorum. O yüzden ayarlarız dedim :) Annemin memlekete yakınsın. Annemde sivas gemerekli kayseride inip gemereğe öyle geçior
Kıs kayseriden çemen tozu getir gelirkene bayılırım çemene
![]()
Canim senin askerin nerde? Bende izmirden amasyaya gecicem kismetse.
kayseri cnm sen?
bnmki amasyada canım ben nevşehirdeyim şuanda ulaşım sıkıntı direkt araç yok ankaraya gidip ordan binmem lazım saatler uymuyo birgün önceden gidip otelde kalmam gerekıyo ona da asla izin vermez... öyle işteeeama o gelecek inş. kayseride görev yapıyoruz ikimizde orda buluşur hasret gideririz inş
kayseride nerede yaşarsn? ne iş yaparsın? ben tomarzadaq ingilizce öğrtmeniyim...
kayseride çalışıyorm bende prje asistanıyım ama ailem dewelide gidiş geliş yapyorm bazende kayseride kalıyrm inş. en kısa zamanda buluşursunuz cnm sizde bizde![]()
mesleğin ne ne bitirdin ? getirmem miii ama çemen tozunu bilmiyorum ben nasıl olyo çemeni bilirim sadece :))
bencede okadar haksızlık yapmıyalım nagishcim:) bende çok kıskanırım ama kayınvalidem iyi insandır aynı kızı gibi davranır bana ama kayınbabam tam dediğiniz kayınvalide tipi:) bende tam tersi canlarım