ama varya yalan olmasın çok sinir oldum.artize bak eskiliğini bilse bik bik konuşmasa ne iyi olur!!!rüyaymış!dövesim geldi valla
Erzincanda da internet cafe varmış ama acemi oldukları için izin yokmuş, muhtemelen ona da izin yoktur, en azından o yazılanların üzerinden zaman akıp gidecek, aklına gelip de bakmak isterse taa eskilere dönmesi gerekecek ama zannetmem erkek milleti üşengeçtir onu görmez bile, için rahat olsun
kızlar benim askerimde bugün aramış hemde 2 sefer. duştaydım ya görmedim duymadımyine arar inşallah
ben duşa bile telefnla gidiyrum artık sende öyle yap üzülmüştür açmadığında ...
bende öyle yapıyorum bide uykum ağırdır ama o arayınca hemen duyuyorum falan.başka türlüsü aklıma gelmiyo
Bende çok sinir oldum çook..Erkek arkadaşın var. Nasıl bir adam o yazdıklarını okuyupta sana engel olmuyor..Anlamıyorum yani..O kız 3 senedir rüyalarıma giriyor. Allah biliyor ya çok ahımı aldı...
bence takma.sonuçta senin yanında.kafandan bişeyler geçiyordur eminim ama düşünmemeye çalış.aynısı benimde başımda vardı hatta gitmeden biraz atıştık sonra üstüne, başka birinin başına geleni duyduk falan,tam ayarı çekilmiş oldu öyle yolladım
Evet umarım izin yoktur, gerçi olsa bana söyler sanırımİnş. o ahlaksız kız bir sürü şey yazarda, o yazdığı unutulur gider dediğin gibi canım
Kızlar hepinizi Allah kavuştursun,sağsalim geri dönsünler inşallah.Bende asker yolu bekliyorum uzun dönem üstelik sizleri çok iyi anlıyorum güçlü olun askerlerinize güç verin :)
Kızlar hepinizi Allah kavuştursun,sağsalim geri dönsünler inşallah.Bende asker yolu bekliyorum uzun dönem üstelik sizleri çok iyi anlıyorum güçlü olun askerlerinize güç verin :)
kızlar bişe sorucam.normalinde ben acayip neşeli eğlenceli biriyimdir.aradığında öyle konuşursam zoruna gider diye korkuyorum.nasıl konuşmak lazım.ağladığımda da beni üzüyorsun diyor.bilemedim:26:
kızlar bişe sorucam.normalinde ben acayip neşeli eğlenceli biriyimdir.aradığında öyle konuşursam zoruna gider diye korkuyorum.nasıl konuşmak lazım.ağladığımda da beni üzüyorsun diyor.bilemedim:26:
Tatlım bence ağlama, her zaman nasılsan öyle konuş. Sonuçta konuşurken, onu ne kadar özlediğinide söylüyorsun. Bunu mutlu bir şekilde söylemek var..Ağlayarak söyleyip, onu üzmek var..
Amin inşallah canım..Umutsuzluğa kapılma elbet geçicek o bir sene de.Saol canım, AMİN! İnşallah sağsalim, hep birlikte atlatacağız bu günleri. Senin askerin nerede yapıyor askerliğini? Benim askerimde uzun dönem. Koskoca 1 sene..
Kızlar 2011 haberlerine bakıyorum. Ağustos ayında şöyle bir haber çıkmış. Ama yedek subaylık 15 değil 12 ay zaten. Heryerde bu yazıyor, anlamadım..
YEDEK SUBAYLIK UZAYACAK
Yeni düzenlemeye göre yedek subaylık süresi 15 aydan 18 aya çıkartılacak. Genelkurmay´ın 15 ay kısa. Yedek subaylardan yeterince yararlanamıyoruz önerisi hükümet tarafından olumlu bulundu.
Amin inşallah canım..Umutsuzluğa kapılma elbet geçicek o bir sene de.
Çanakkale gökçeada da benim askerim senin nerde şuan ?
İzmir-Gaziemirde..Canım senin ustabirliği mi? Öyleyse biraz bilgi verir misin?
yoktur öyle bişey yaa
İzmir-Gaziemirde..Canım senin ustabirliği mi? Öyleyse biraz bilgi verir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?