arkadaşlar merhaba.
bende yeni katıldım aranıza.
ne yazıkki
allahım, 1 gün oldu geçmedi ya. böyle bi şey olabilir mi.
Ama biz ertesi gün görüşürüz diye konuşmuştuk yani şöyle anlatayım.Sırf ben gelmiyim diye arabayla gitmedi, otobüsle gitti tamam dedim burdan uğurlarım eve bıraktı ve gitti.Sarılmadık hatta acelemiz vardı ayrılırken birbirimizin yüzüne bile doğru düzgün bakmadık böyle ayrılma mı oluracaba başka bir şey düşünmüyordur değil mi çok gücendim çünkü. Hayatında en tanımadığı 1 kere gördüğü insanlar bile onun yanındaydı giderken ben yoktum. Kendimi çok istenmez hissettim Allah kimseye yaşatmasın.Herkes arayıp sen nerdesin dediğinde cevap bile veremedim Şimdi de kötü konuştu.Kendimi frenliyorum kötüye yormayayım diye ama elimde değil ki
aynen canım, geçmiyo zaman
hoşgeldin bu arada.. senin askerin nerde?
Kızlaaar Selam
Bende geldim
Yüreklerinize sular serpilsin hepinizin askerleri teeek teeek arasın sizii. inşşşşşş.
Benim askerim dün 2 defa bugün de öğle saatlerinde aradı beni
Canıım benim yaaaaaaaa
Usta birliğide iskenderun yazıyordu ama bugün aradığında dağıtım olacakmış dedi.
Birde ayın 26snda yemin töreni varrr. çok fazla konuşamadık kafam karıştı yaa...
14 gün acemi sürecek enterasaaaaan :44:
hiç canını sıkma. o 1 kere gördüğü insanlardan ayrılmak senden ayrılmak kadar koymayacaktır ona. en doğrusunu yapmışsınız. bizim o kadar zor oldu ki, ankara'ya gitmesine rağmen, evden uğurladık, kendime hala gelemedim. sıradan bi gün gibi değildi yani. gerçekten değişikti. ve ne yap ne et, iyi telefonda konuş. biz dün ilk gireceği zaman aradığında karşılıklı ağladık, sonrasında babası anlatıyor, öğürmüş, çok kötü olmuş ben ağlayınca, o da ağlayınca.
zırıl zırıl ağlarken ben, telefon çaldı, aradı, gece. ses tonumu aniden öyle değiştirdim ki, o da iyi konuştu benimle :)
ve hep tavsiye verdi arkadaşlar, ne yap ne et, hep alttan al, orası gerçekten bambaşka bir yer, bambaşka bir duygu, ve gerçekten çok sıkıcı. insan sevdiği insana çok ihtiyaç duyuyor orda dediler...allah kavuştursun hepimizi
Canım bende havalimanından uğurladım o kadar zordu ki, annesi, ben tutamadık kendimizii moral vermemiz gerekirken moralini bozdukkkk
Ama napayım tutamıyoki insan kendini hala daha kendime gelemedim
uf beni bugün aramadı. dün 2 kez konuştuk rahat rahat, ama bugün ses seda yok.
evet 26sıymış, bayram olduğu için öne çekiyolarmış ama dağıtımları sanırım tam 28 gün sonra olucak..
jandarmaların zaten 15 gün ama normallerinde 15 gün olabilirmiş...
Bi yolunu bulunca arar canım sen içi ferah tut
Denizci benimki daha eğitim başlamamış kayıtlar sürüyor dedi, bakalım ne olacaaaaak...
canm merhabaevet il jandarma komutanlığı/ankara. çok sevindim aynı yerden olmalarına.. bizimki gitmeden netten araştırmıştık çok iyi hatta torpillilerin yeri falan yorumları vardı. inşallah bizimkilerde rahat eder.. dün saat 3 gibi ankaradaydı benim askerim. dün bütün gün telefon elimde bekledim. iftar vakti 10 dakika bıraktım sadece elimden o arada aramıştı. açamadım diye nasıl ağladım anlatamam. zaten üzüntüden dudağımda uçuklar çıktı sonra 9 buçuk gibi birdaha aradı. 37 saniye konuşabildik sadece. iyiyim,yerleştik, rahatım dedi. ben bişey diyemedim ağlamaktan. çocuğun moralini bozuyorum iyice. ona destek olacağıma o bana destek oluyo.. bugün de görüşürüz inşallah sorarım canım. tam olarak hangi bölük, kaçıncı koğuş falan bunlarıda öğrenelim :)
evet canım nette ben de okudum,çok iyi bir yer diyorlardı,inşallah rahat ederler tatlım,canım biz bugün 2 gibi konuştuk,yemekhanede oldukları için arayabilmiş,yarın bu saatlerde arayamam dedi iyi misin dedim,iyiyim dedi,rahat uyuyabildin mi dedim,uyumam mı oooo dedi :) pek uyuyamamış belli :) yemin töreni ayın 26sında diye duydum öyle mi dedim,evet 26sında dedi,e o zaman 26sında geliyorsun buraya öyle mi dedim,hayır 2hafta daha kalıcaz sanırım 26sından sonra dedi bölüğünü koğuşunu falan hiç sormadım canım,tamam sorarım ben de :) üzme kendini canım,biz üzülünce onlar da anlıyorlar,moralimizi yüksek tutalım olur mu
Senin askerin nerde canım? Okuyorum herkez 2-3 kez aramış. Bi de benim sevgilimin gittiği yerde çok telefon varmış. Rahatmış. Ve c.tesi pazar yani aramaları gerekirdi diye düşünüyorum şu saate kadar..
belki işlemleri bitmemiştir daha bayağı bir kayıt sağlık işleminden geçiyorlar, birliğine geç teslim olanlarınki ertesi güne kalıyor.Tabi telefon etmek isteyen binlerce asker sırasını da unutmayın arkadaşlar.. benim sevgilim de ilk yarım saat önce aradı.gerçi aramasaydı daha iyidi de denebilir o şekilde duyduktan sonra
ohhh bahriyeliii :)
aynen ya, heycanlıyım bende onun kadar sanırım. gerçi ne hissettiğimi bilmiyorum ahahahah :)
benim askerim ist.da,ben de ist.dayım ve gidene kadar çok mutluydum ist.çıktı diye...bak seninki de aramış kötü ayrıldık dediğin halde.bizim bi sorunumuz da olmadı ama hala ses çıkmadı.telefon kartı da almıştık hemen arayabilmesi için
benim ki öğlen 1-2 gibi teslim oldu,işlemleri bugüne kalsa bile akşam yatmadan önce arayabilirdi diye düşünüyordum ama ne oldu anlayamıyorum.acaba telefon numaramı yazıp yanına almayı unuttu mu diye düşünüyorum.ezbere bilmiyordur çünkü:44:
'p1d2 ve telomer' ben ankarada yaşıyorum ve anladığım kadarıyla askerleriniz il jandarmada. içiniz çok rahat olsun babamın mesleğinden dolayı çok iyi bilirim il jandarmayı, çok rahat edecekler burada.Özellikle jandarmanın yemekleri süperdir aç kalmazlargözünüz hiç arkada kalmasın kızlar hayırlısıyla hep beraber atlatacağız bu dönemi. Eğer aynı şekilde Ankara'da yakını olan varsa merak ettiklerini cevaplayabilir istediği konuda yardımcı olabilirim.Allah hepimize sabırlar versin...
benim askerim ist.da,ben de ist.dayım ve gidene kadar çok mutluydum ist.çıktı diye...bak seninki de aramış kötü ayrıldık dediğin halde.bizim bi sorunumuz da olmadı ama hala ses çıkmadı.telefon kartı da almıştık hemen arayabilmesi için
benim ki öğlen 1-2 gibi teslim oldu,işlemleri bugüne kalsa bile akşam yatmadan önce arayabilirdi diye düşünüyordum ama ne oldu anlayamıyorum.acaba telefon numaramı yazıp yanına almayı unuttu mu diye düşünüyorum.ezbere bilmiyordur çünkü:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?