341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ayyy sevdiceğimin anasıda aradı ilk defa benii

sanırım sabah beni aradığında onuda aramış ama o duymamış telefonu

üzülmüş...

bende merak etme iyi geliyodu sesi eğitim bitmiş aramış dedim...

çok konusamadık gece rahat uyudun mu diye sordum evet merak etme herşey yolunda dedi dedim...

aynı mesajı iki kez yollamışım. aynısı bir altta görünüyo.. bunu sildim....

Son düzenleme:

hiç canını sıkma. o 1 kere gördüğü insanlardan ayrılmak senden ayrılmak kadar koymayacaktır ona. en doğrusunu yapmışsınız. bizim o kadar zor oldu ki, ankara'ya gitmesine rağmen, evden uğurladık, kendime hala gelemedim. sıradan bi gün gibi değildi yani. gerçekten değişikti. ve ne yap ne et, iyi telefonda konuş. biz dün ilk gireceği zaman aradığında karşılıklı ağladık, sonrasında babası anlatıyor, öğürmüş, çok kötü olmuş ben ağlayınca, o da ağlayınca.
zırıl zırıl ağlarken ben, telefon çaldı, aradı, gece. ses tonumu aniden öyle değiştirdim ki, o da iyi konuştu benimle :)
ve hep tavsiye verdi arkadaşlar, ne yap ne et, hep alttan al, orası gerçekten bambaşka bir yer, bambaşka bir duygu, ve gerçekten çok sıkıcı. insan sevdiği insana çok ihtiyaç duyuyor orda dediler...allah kavuştursun hepimizi

Kızlaaar Selam
Bende geldim

Yüreklerinize sular serpilsin hepinizin askerleri teeek teeek arasın sizii. inşşşşşş.
Benim askerim dün 2 defa bugün de öğle saatlerinde aradı beni
Canıım benim yaaaaaaaa
Usta birliğide iskenderun yazıyordu ama bugün aradığında dağıtım olacakmış dedi.
Birde ayın 26snda yemin töreni varrr. çok fazla konuşamadık kafam karıştı yaa...
14 gün acemi sürecek enterasaaaaan :44:

uf beni bugün aramadı. dün 2 kez konuştuk rahat rahat, ama bugün ses seda yok.
evet 26sıymış, bayram olduğu için öne çekiyolarmış ama dağıtımları sanırım tam 28 gün sonra olucak..
jandarmaların zaten 15 gün ama normallerinde 15 gün olabilirmiş...

Canım bende havalimanından uğurladım o kadar zordu ki, annesi, ben tutamadık kendimizii moral vermemiz gerekirken moralini bozdukkkk
Ama napayım tutamıyoki insan kendini hala daha kendime gelemedim

Canım bende havalimanından uğurladım o kadar zordu ki, annesi, ben tutamadık kendimizii moral vermemiz gerekirken moralini bozdukkkk
Ama napayım tutamıyoki insan kendini hala daha kendime gelemedim

aynen öyle ya. dünden beri evin her köşesinde ağlıyorum. bi şey görüp. en son 1 hafta önce bizde kalmıştı, 1 haftadır eve uğramıyodum, hep onlarda kaldım ettim, eve bi geldim, geliş o geliş. bi yerde su bardağı bi yerde pijaması.
aklımı kaçırıcağımı filan sanıyorum. bi de bugün filan aramadı, bi moral bozukluğu oluştu. ama akşama filan arar herhalde..

aynen. benimki de dişlerini sıka sıka evden çıktı.
ben dayanamayıp hüngür şakır ağladım.
sabır şart sabır şart...

Bi yolunu bulunca arar canım sen içi ferah tut
Denizci benimki daha eğitim başlamamış kayıtlar sürüyor dedi, bakalım ne olacaaaaak...

Senin askerin nerde canım? Okuyorum herkez 2-3 kez aramış. Bi de benim sevgilimin gittiği yerde çok telefon varmış. Rahatmış. Ve c.tesi pazar yani aramaları gerekirdi diye düşünüyorum şu saate kadar..

benim askerim ist.da,ben de ist.dayım ve gidene kadar çok mutluydum ist.çıktı diye...bak seninki de aramış kötü ayrıldık dediğin halde.bizim bi sorunumuz da olmadı ama hala ses çıkmadı.telefon kartı da almıştık hemen arayabilmesi için

benim ki öğlen 1-2 gibi teslim oldu,işlemleri bugüne kalsa bile akşam yatmadan önce arayabilirdi diye düşünüyordum ama ne oldu anlayamıyorum.acaba telefon numaramı yazıp yanına almayı unuttu mu diye düşünüyorum.ezbere bilmiyordur çünkü:44:

Sen içini ferah tut arkadaşım merak etme arayamadığına göre muhakkak bir sebebi vardır.
Kayıt işlemleri uzun sürüyor ve başlarında komutanları var sıkı tutuyorlardır herhaldeeee..

canımmm çok sağol,içimi ferahlattın,iyiyim diyor ama senden de duyunca iyi bir yer olduğunu çok sevindim,çok sağol canım,bir an önce gelsinler inşallah :)

Telefon numaranı yazıp almayı unutmuş olabilir dediğin gibi tatlım Bi de çok sıra varsa belki bekliyordur. Offff aklım ermiyor ki, neden arayamadı acaba? Biz çok kötü düşünüyoruz ama büyük ihtimalle yerleşemediği için arayamamıştır. Çünkü bugün kamuflajdı, kıyafetti bir sürü şeyle uğraşmışlar. Bugün arayamasa bile bu işlemlerin hepsi bugün bitmiş olur ve yarın kesin arar..Biliyorum ne desem boş ama bende tam umudumu kestiğim anda aradı. Gezmeye çıktık işlerimiz bitti, aradım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…