• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum, çok içimde kaldı. Benim sevgilim benimle vedalaşmadan askere gitti. Onu ben götürücektim İskenderun'a istemedi. Buradan garajdan da uğurlamamı istemedi. Gitmeden bi önceki gün yemek yedik ve gidiş o gidiş. Herkes yanındaydı bir ben yoktum özellikle istemedi çok kırılgım,üzüldüm vedalaşmadan gitti diye sebebi ne olabilir ki?Ne bu yaptığını haklı çıkarabilir:(

ayrılması daha zor olur diye düşünmüştür...
benimkinide arkadaşları bursadan ankaraya kadar götürdü arabada yer vardı yine de gelmemi istemedi
orda vedalaşırsak daha kötü olurum dedi...

Kesin bugüne kalmıştır işlemleri. Bir de ilk gün kaos oluyor, kart bulmakta güçlük çekiyorlar sudan çıkmış balık gibi dolanıyorlar bir o yana bir bu yana(baba mesleği gözlemlerim bunlar).Malesef seni çok kötüydü 5 yıldır beraberiz hiç böyle duymadım ama belki benimki biraz daha düşkün ondandır diye avutuyorum kendimi. En yakın zamanda ulaşırsınız hepiniz inşallah

Teslim olmadan bir sürü kart almıştı. Ama dediğin gibi işlemleri bugüne kalmıştır. Kendisi pek rahatına düşkündür. Sıraya girmemiştir kesin :( İnşallah en kısa zamanda bende sesini duyarım. Beklemek çok kötü bişeymiş.

Ama biz ertesi gün görüşürüz diye konuşmuştuk yani şöyle anlatayım.Sırf ben gelmiyim diye arabayla gitmedi, otobüsle gitti tamam dedim burdan uğurlarım eve bıraktı ve gitti.Sarılmadık hatta acelemiz vardı ayrılırken birbirimizin yüzüne bile doğru düzgün bakmadık böyle ayrılma mı olur:(acaba başka bir şey düşünmüyordur değil mi çok gücendim çünkü. Hayatında en tanımadığı 1 kere gördüğü insanlar bile onun yanındaydı giderken ben yoktum. Kendimi çok istenmez hissettim Allah kimseye yaşatmasın.Herkes arayıp sen nerdesin dediğinde cevap bile veremedim:( Şimdi de kötü konuştu.Kendimi frenliyorum kötüye yormayayım diye ama elimde değil ki

339. dönem yareniyim cnm benim sevgilimde mebs de acemi birliğinide orda yaptı usta birliğinde de aynı yerde kaldı...
biraz yorulabilir askerin eğitimler filan sıkı o yönden, çok kalabalık ve çok askerin olduğu biryermiş bütün üst düzey komutanlarda orada olduğu için pek fazla boş kalma durumları olmuyor... telefon konusunda da ilk zamanlar 2 dakikadan fazla konuşamayabilirsiniz... gün içinde fırsat bulamayor die kahvaltıya gitmeyip beni aradığını biliyorum sevdiceğimin...alışmasına bağlı canım şartları kabullenmesine ve uyum sağlamasına nerede olursa olsun askerlik zor ama geçiyor... inşalhh iyi insanlarla karşılaşır...
askerine ve sana kolaylıklar diliyorum bizim de 35 günümüz kaldı umarım sizin içinde bütün asker bekleyenler içinde günler su gibi akıp geçer...

allahtan 26 sına acemiliği bitiyo ve gata ya geçicek ordan yani usta birliğinide ankara gata da yapıcak.senin adına çok sevindim inşallah çabucak kavuşursunuz. biz daha yeni başlıyoruzz :43:

Ama biz ertesi gün görüşürüz diye konuşmuştuk yani şöyle anlatayım.Sırf ben gelmiyim diye arabayla gitmedi, otobüsle gitti tamam dedim burdan uğurlarım eve bıraktı ve gitti.Sarılmadık hatta acelemiz vardı ayrılırken birbirimizin yüzüne bile doğru düzgün bakmadık böyle ayrılma mı olur:(acaba başka bir şey düşünmüyordur değil mi çok gücendim çünkü. Hayatında en tanımadığı 1 kere gördüğü insanlar bile onun yanındaydı giderken ben yoktum. Kendimi çok istenmez hissettim Allah kimseye yaşatmasın.Herkes arayıp sen nerdesin dediğinde cevap bile veremedim:( Şimdi de kötü konuştu.Kendimi frenliyorum kötüye yormayayım diye ama elimde değil ki

Tatlım aynı şeyi bende yaşıyorum. Yemeğe çıktık açıklanacağı gece, yemek dönüşü evin önüne arabayla bıraktı, sarılmadı felan..Yani cadde üzerinde duramadı bastı gitti. Sonra zaten kayıp, hep oyaladı. Daha da aramadı, bak seninki aramış. Bende anlam veremedim. Kendimi dışlanmış hissettim. Kesinlikle ne uğurlamaya ne de 1 sene içinde yanıma gelmeni istemiyorum dedi. O kadar kırıldım ki..Haketmedim..Dediğin gibi benden başka herkes oradaydı ve herkesle benden fazla görüştü.

Tatlım aynı şeyi bende yaşıyorum. Yemeğe çıktık açıklanacağı gece, yemek dönüşü evin önüne arabayla bıraktı, sarılmadı felan..Yani cadde üzerinde duramadı bastı gitti. Sonra zaten kayıp, hep oyaladı. Daha da aramadı, bak seninki aramış. Bende anlam veremedim. Kendimi dışlanmış hissettim. Kesinlikle ne uğurlamaya ne de 1 sene içinde yanıma gelmeni istemiyorum dedi. O kadar kırıldım ki..Haketmedim..Dediğin gibi benden başka herkes oradaydı ve herkesle benden fazla görüştü.

Kaderimiz aynıymış:( Çok çok kötü bi duygu.Benimki aradı da o aramadan uyumayacağımı bildiği içindir 36 saattir uyumuyorum çünkü.Yoksa dediğim gibi inanılmaz rahatına düşkün.Eminim sana söylediği şeyde vazgeçer yanına gitmen konusunda. Orada anlayacaktır en büyük gücün sevdiğinden geldiğini. Benim sevgilim aradığında 17 saniye konuştuk o araya sıkıştırdı 26sında yemin töreni var diye ki asla gelmiceksin kavga ederiz ayrılırız ilişkimizi bozma diye.Hemen kararı değişivermiş. İlk fırsatta senin sevdiceğin de arıcaktır eminim, onu ne kadar sevdiğin her halinden belli o da aynı şekilde seviyodur seni merakta bırakmaz eminim.Hep beraber atlatıcaz inşallah.Şu ilk günler geçsin daha kolaylaşıcak:(

bizim acemi manisa
usta kıbrıs kısmetse..
yemin töreni 26sında olacakmış,acemilik 14gün sürecek yani...kıbrısa kendilerimi gidecek onlar mı götürecek bilmiyoruz şimdilik...
ben bir ara kıbrısa gidip sürpriz yapmayı çok istiyorum nasip tabi daha çok var o zamanlara...
Allah kavuştursun inşallah cümlemizi :5:

Kaderimiz aynıymış:( Çok çok kötü bi duygu.Benimki aradı da o aramadan uyumayacağımı bildiği içindir 36 saattir uyumuyorum çünkü.Yoksa dediğim gibi inanılmaz rahatına düşkün.Eminim sana söylediği şeyde vazgeçer yanına gitmen konusunda. Orada anlayacaktır en büyük gücün sevdiğinden geldiğini. Benim sevgilim aradığında 17 saniye konuştuk o araya sıkıştırdı 26sında yemin töreni var diye ki asla gelmiceksin kavga ederiz ayrılırız ilişkimizi bozma diye.Hemen kararı değişivermiş. İlk fırsatta senin sevdiceğin de arıcaktır eminim, onu ne kadar sevdiğin her halinden belli o da aynı şekilde seviyodur seni merakta bırakmaz eminim.Hep beraber atlatıcaz inşallah.Şu ilk günler geçsin daha kolaylaşıcak:(

Gözlerim yaşlı bekliyorum bir umut.. Umarım düzelirler..Daha da zora sokuyorlar. Bunu nasıl görmüyorlar anlamıyorum. Seni çok iyi anlıyorum, ne hissettiğini biliyorum. İnşallah fikri değişir. İsterse her haftasonu giderim, bunu çok iyi biliyor. Kafası karıştı, uzun dönem çıkınca, 6 ay seni nasıl bırakacağım diyordu. Uzun dönem çıkınca devam etmez diye düşünüyor biliyorum. Çünkü arkada............... derken aradı :D İnanamıyorum, umudumu kesmiştim. Canım nasıl mutlu oldum..sesi çok iyi geliyodu. İyiyim dedi, asteğmen kıyafetleriyle resim çektirdik. Şimdi geziyoruz dedi. Ya dışarı çıkma ihtimalleri var mı? Soramadım. Sen dışarda mısın diye? 1dk 37sn konuştuk.

Gözlerim yaşlı bekliyorum bir umut.. Umarım düzelirler..Daha da zora sokuyorlar. Bunu nasıl görmüyorlar anlamıyorum. Seni çok iyi anlıyorum, ne hissettiğini biliyorum. İnşallah fikri değişir. İsterse her haftasonu giderim, bunu çok iyi biliyor. Kafası karıştı, uzun dönem çıkınca, 6 ay seni nasıl bırakacağım diyordu. Uzun dönem çıkınca devam etmez diye düşünüyor biliyorum. Çünkü arkada............... derken aradı :D İnanamıyorum, umudumu kesmiştim. Canım nasıl mutlu oldum..sesi çok iyi geliyodu. İyiyim dedi, asteğmen kıyafetleriyle resim çektirdik. Şimdi geziyoruz dedi. Ya dışarı çıkma ihtimalleri var mı? Soramadım. Sen dışarda mısın diye? 1dk 37sn konuştuk.

Çok çok çok sevindim:66:günahını almışız demek sevdiceğinin bak nası aradı hemen:) Asteğmen ise için tümden rahat olsun onlar mesai şeklinde çalışıyorlar;şöyle düşün memur ama tayini çıktı.Hatta isterse orada hafta sonları rahat bi şekilde evci de çıkabilir. İnanılmaz sevindim darısı diğer haber bekleyen aşıkların başına.Bu arada beni arayan numaradan sürekli arıyorum karşı tarafı hala meşgul yani haber bekleyen arkadaşlar panik yapmasın kuyrukta hepsi sizlere ulaşmak için

Çok çok çok sevindim:66:günahını almışız demek sevdiceğinin bak nası aradı hemen:) Asteğmen ise için tümden rahat olsun onlar mesai şeklinde çalışıyorlar;şöyle düşün memur ama tayini çıktı.Hatta isterse orada hafta sonları rahat bi şekilde evci de çıkabilir. İnanılmaz sevindim darısı diğer haber bekleyen aşıkların başına.Bu arada beni arayan numaradan sürekli arıyorum karşı tarafı hala meşgul yani haber bekleyen arkadaşlar panik yapmasın kuyrukta hepsi sizlere ulaşmak için

:) Canım benim ellerim titriyor hala..o kadar heyecanlandım ki telefonu açarken :) Evet 3 ay sonra ustabirliğinde sabah 9 akşam 5 çalışacakmış. Birde personel yani askere alım işlemleri felan. Çok rahat olacak. İnşallah gelmemi isterde, bende haftasonları giderim yanına...Tabii İzmir'de 1 ay felan çıkamayacak diye biliyorum. Ama dışardayız geziyoruz dedi. Anlamadım. Sence kışlanın dışındalar mıdır?

' telomer ' arkadaşım,mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamadım sana,burdan yazayım,canım sevgililerimiz aynı yerde askerliklerini yapıyorlarmış yani ankara il jandarma komutanlığı değil mi?doğru okumuşumdur inşallah yazdıklarından,canım irtibatı kesmeyelim seninle,konuştukça sevgililerimizle aldığımız bilgileri paylaşırız,70-80 kişilik koğuştalarmış konuştuğumuzda öyle demişti,gece 10da yatıyorlarmış sanırım,bugün biraz geç yatmışlar,telefon sırası varmış,2 kez konuştuk akşam 7 buçuk ve 11 de,2-3er dakika konuşabildik,bi de forumlarda okuduğum kadarıyla ankara il jandarma çok rahat bir yermiş,umarım askerlerimiz de rahat ederler de güzelce gelirler yanımıza,canım ben yarın yemin töreni ne zaman olacak diye soracağım,sorabilrsen sen de sor canım,aynı yerdeler sonuçta bi bilgimiz olsun :)

canm merhaba :70: evet il jandarma komutanlığı/ankara. çok sevindim aynı yerden olmalarına.. bizimki gitmeden netten araştırmıştık çok iyi hatta torpillilerin yeri falan yorumları vardı. inşallah bizimkilerde rahat eder.. dün saat 3 gibi ankaradaydı benim askerim. dün bütün gün telefon elimde bekledim. iftar vakti 10 dakika bıraktım sadece elimden o arada aramıştı. açamadım diye nasıl ağladım anlatamam. zaten üzüntüden dudağımda uçuklar çıktı :( sonra 9 buçuk gibi birdaha aradı. 37 saniye konuşabildik sadece. iyiyim,yerleştik, rahatım dedi. ben bişey diyemedim ağlamaktan. çocuğun moralini bozuyorum iyice. ona destek olacağıma o bana destek oluyo.. bugün de görüşürüz inşallah sorarım canım. tam olarak hangi bölük, kaçıncı koğuş falan bunlarıda öğrenelim :)

'p1d2 ve telomer' ben ankarada yaşıyorum ve anladığım kadarıyla askerleriniz il jandarmada. içiniz çok rahat olsun babamın mesleğinden dolayı çok iyi bilirim il jandarmayı, çok rahat edecekler burada.Özellikle jandarmanın yemekleri süperdir aç kalmazlar:66: gözünüz hiç arkada kalmasın kızlar hayırlısıyla hep beraber atlatacağız bu dönemi. Eğer aynı şekilde Ankara'da yakını olan varsa merak ettiklerini cevaplayabilir istediği konuda yardımcı olabilirim.Allah hepimize sabırlar versin...
içimi rahatlattın :71:..

aşkım aradııııııı:69::69: amasya ekibi yemekler çok güzelmiş karnıyarık yemişler:) temiz koğuşlar yataklar falan dedi, içim rahatladı.... sizler de rahat olunn:64:

Ne oluyor ya forumda problem mi var ?

Son düzenleme:
Takılıyor yazdıklarım karıştır birbirine :9:
Neyse bakalım yarenler hepinize sevgiler :71:

Back