benim aşkım ankara mebs de yapıyo askerliğini bilginiz varmı orası hakkında ?
bir o kadar süre daha yapmasına gerek yok zaten belirli süre izin hakları ve artı durumlar var askerliğinin süresinin uzaması söz konusu değil için rahat olsun:)
sizin de içiniz oldukça rahat olsun orası genellikle ünlülerin askerliğini yaptığı yerdir burdan da sanırım ortamnının ve yaşam şartlarının bir çok yere göre daha iyi konumda olduğunu anlayabiliriz:) Ankara askerliğin temel kalesi gibi görülen şehir olduğu için en iyi imkanlara sahiptir, sevdiklerinizi biraz yorabilirler eğitimleri ile ama bir o kadar da onlara bir şey olmazın diye gözlerinin içlerine bakarlar çünkü tüm komutanları burdadır
sizin de içiniz oldukça rahat olsun orası genellikle ünlülerin askerliğini yaptığı yerdir burdan da sanırım ortamnının ve yaşam şartlarının bir çok yere göre daha iyi konumda olduğunu anlayabiliriz:) Ankara askerliğin temel kalesi gibi görülen şehir olduğu için en iyi imkanlara sahiptir, sevdiklerinizi biraz yorabilirler eğitimleri ile ama bir o kadar da onlara bir şey olmazın diye gözlerinin içlerine bakarlar çünkü tüm komutanları burdadır
hani etimesguttan tüyo yok mu?:44::44:
benim aşkım ankara mebs de yapıyo askerliğini bilginiz varmı orası hakkında ?
arkadaşlar ben de ulaştım sonunda ama 17 saniyecik konuşabildik...sesi inanılmaz kötüydü ve titriyoduben de fena oldum şimdi. 26 sında yemin töreni olduğunu söyledi. darısı diğer haber alamayan arkadaşların başına..
benimki de aynıydı gülüp oynayacak değiller ama ne bileyim üzülüyo insan sesini öyle duyunca
etimesgut içinde tesekkürler canım
günaydın 341.dönem yarenleri,bi tek aranmayan ben mi kaldım yaaa
Bi de benAz önce ev telim çaldı. Tamam dedim aşkım arıyor. TTnetmiş..Kapatır mısınız önemli bir telefon bekliyorum dedim. Belki cepten değil evden arar diye düşündüm..
ben de her telefon sesine yerimden sıçrar oldum ama hala ses yok askerimden
Senin askerin nerde canım? Okuyorum herkez 2-3 kez aramış. Bi de benim sevgilimin gittiği yerde çok telefon varmış. Rahatmış. Ve c.tesi pazar yani aramaları gerekirdi diye düşünüyorum şu saate kadar..
belki işlemleri bitmemiştir daha bayağı bir kayıt sağlık işleminden geçiyorlar, birliğine geç teslim olanlarınki ertesi güne kalıyor.Tabi telefon etmek isteyen binlerce asker sırasını da unutmayın arkadaşlar.. benim sevgilim de ilk yarım saat önce aradı.gerçi aramasaydı daha iyidi de denebilir o şekilde duyduktan sonra
Saat 15:00 gibi teslim olacaktı. Haklısın belkide bu güne kalmıştır işlemleri. Sesi çok mu kötüydü?Allah yardımcı olsun tüm askerlerimizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?