Benim askerim de orada canım
Evet etimesgut ta orası var zaten..Zırhlı Birlikler...AÇıkcası söylemek gerekirse askerin yapması gerekenleri yaparsa hiçbir problem yok benim ki hiçbir sorun yasamadı..Zırhlı Birlikler diğer birliklere nazaran daha ağır olur...Ankara olmasından ötürü sürekli selam verecek askerin olsa olsa budur zorlugu...Dikkat etmesi gerecek adım bası rütbeli var çünkü...Bişicik olmaz merak etme..Güvenli bir yer..Allah korusun diyelim başta bütün askerlimizi
Evet bende de ilk öyle yazıyordu..Sonradan ögrendik kaçıncı bölükte oldugunu...Ögrenirsiniz sizde...
Şimdi gördüm,anladım canım askerinin ustabirliğinde olduğunu.. Benim askerim daha aramadı..Psikolojisi bozuk sanırımbana bir garip davrandı. Ordan nereye düşecek çok merak ediyorum.
He seninki acemilikte canım uzun yapıyor yani...Yazılarını okudum aranızda problem mi var..Ne kadardır birliktesiniz ?
Sizin kaç ay kafam karıştı benim 12 ay yapıcak ?
Çok soru sordum biliyorum...:93:
insallah yarın güzelce konusuruz öğrenirim herşeyi ondan...
Evet aynen öyLe...Sıkıntı yapmayın ilk zamanlar yemin törenine hazırlık oldugu için yogunluk olacaktır..Konuşamazsanız bunları düşün...
Dünyanın en büyük 2.tümeni orası..Çoook kalabalık telde sürekli sıra oluyor...Benim askerim uzun konuşalım diye sabah 1 saat erken kalkar akşam 1 saat geç yatardı düşün ...Bunları söylediğim için kızma bana ...Amacım yardımcı olmak canım tamam mı ?
Geçtim çünkü o yollardan..O bölgeyi karış karış biliyorum resmen :86:
Evet canım uzun dönem. 12 ay. 3 ay sonra sınava girecekmiş. İlk üçe girerse istediği yeri seçebiliyormuş. Bizim 3 seneyi geçti birlikteliğimiz. Benim açımdan bir problem yok ama o gitmeden önce bana garip davranmaya başladı. Yani kaçmaya çalıştı anlamıyorum. Babası bile arkanda birini bırakma demiş. Sanki tüm acısını benden çıkarıyor şuan. Ben aramasam aramayacaktı son gün..Hep yarın konuşuruz dedi..Ertesi gün yine kısa konuştu..
yok kızmıyorum canım dedim ya zorlu olacagını biliyoduk aslında...
bu arada nerede yasıyosun ben nasıl gidebilirim oraya
3sene önce ankaraya gittim hemde etimesguta
ama yarm saat durup döndük nikaha gitmiştik özel araçla
nasıl ulaşım rahat mı oraya
He ben 15 ay sandım canım bizim öyle oldugumuz için..Neyse ki bizim de 10 gün sonra tam 1 sene kalıyor....
Hayırlısı olsun canım umarım istediği yere düşer..Allah allah bazı kişilerde denk geliyorum gitmeden önce böyle sorunlarla karsılasıyorlar,, askerlik psikolojisi demek istemiyorum bana çok büyük bir bahane geliyor açıkcası...Ama ne kadar da olsa işleri zor kolay değil belki de kabuguna çekilmiştir...Anlamak zor olabilir..Benim demek istediğim bazı askerler psikoloji denen şeyin altına sıgınıp can yakabiliyor onlara kızgınlıgım...
Umarım herşey düzelir..Ama eminim düzelir canım merak etme...Bi yerleşşin düzeni kursun da daha iyi idrak edebilecek herşeyi..Sıkma canını...Ayrıca yeni daha kısa konusması olagan...Şartları bilemiyorsun değil mi..Dur bakalım zamana bırak.
walla koyverdim artık,kaç gecedir berbat durumdayım uyuyamıyorum,sürekli arıcak diye gözüm telefonlarda.... şimdi o uyuyomudur uyumuyordur kesin yadırgamıştır yerini,kimbilir neler düşünüyordur..kıyamam ben ona kıyamam..
Yok bugün hiç aramadı, yani teslim olduktan sonra..Önceki günlerde kısa konuştu benimle..Herşeyin hayırlısı ne diyim..Belkide ayrılmak istiyordur. Bir sene çok uzun bir zaman, umarım sizinki su gibi akıp geçer, bizim çok zorlu olacak belli oldu :)
Olsun herşeyin sonu var oda bitecek...Bizim daha 12 ayımız var
Ben istanbul da yasıyorum..Otobüsle 5 saatte gittim..Aştide indiğim zaman sözlümün abisi ve annesi beni aldılar...Onlar memleketlerinden gittiler oraya...Bende İstanbul'dan...Yani özel arabayla geçtik etimesgut'a..
Askerimden ögrenmiştim..Aşti de iniyorsun ya direk etimesgut dolmusları varmıs zaten...Zırhlı Birliklerin önünde inersin ..Kolay yani...Yol problemli değil...
çok saol canım ya insallah yemin törenine gidebilirim ben suan bursadayım ama ailem istanbulda çarşamba günü istanbula gidicem ve bidaha eylül ortasına kadar oradayım.insallah gider görürüm.telefon etme olayları nasıl oluyo.ankesörlü telefonları istedikleri her zaman kullanabiliyolar mı
kızlarrr kısa dönem yapanlar için acemi birliği ne kadar? 14 gün diye duydum doğru muuu????
kızlarrr kısa dönem yapanlar için acemi birliği ne kadar? 14 gün diye duydum doğru muuu????
Rica ederimUmarım gidersin...Gitmeye bak derim sana o günü o görselliği yaşa..Askerimi kamuflajlar içinde gördüğüm anı anlatamam yeniden aşık olmuştum...Bak döndüm gene o güne ahhh ne gündü ya ...Gidip görürsen anlarsın ancak yasarsan anlarsın...
Canım dediğim gibi orası çok kalabalık kolay kolay sıra gelemiyor bazen..Askerimin 1 saat sıra beklediğini bilirim...Bazende geliyor tam o sırada komutan çağırıyor...Bazı saatlerde kitli oluyor telefonlar...yaaa acemi birlikhiç anlatmayayım sana,,,zamanla görürsünüz canım...
Şükret ki kısa dönemsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?