341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

insallah yarın güzelce konusuruz öğrenirim herşeyi ondan...

Şimdi gördüm,anladım canım askerinin ustabirliğinde olduğunu.. Benim askerim daha aramadı..Psikolojisi bozuk sanırım bana bir garip davrandı. Ordan nereye düşecek çok merak ediyorum.

He seninki acemilikte canım uzun yapıyor yani...Yazılarını okudum aranızda problem mi var..Ne kadardır birliktesiniz ?
Sizin kaç ay kafam karıştı benim 12 ay mı yapıcak ?

Çok soru sordum biliyorum...:93:

Son düzenleme:
He seninki acemilikte canım uzun yapıyor yani...Yazılarını okudum aranızda problem mi var..Ne kadardır birliktesiniz ?
Sizin kaç ay kafam karıştı benim 12 ay yapıcak ?

Çok soru sordum biliyorum...:93:

Evet canım uzun dönem. 12 ay. 3 ay sonra sınava girecekmiş. İlk üçe girerse istediği yeri seçebiliyormuş. Bizim 3 seneyi geçti birlikteliğimiz. Benim açımdan bir problem yok ama o gitmeden önce bana garip davranmaya başladı. Yani kaçmaya çalıştı anlamıyorum. Babası bile arkanda birini bırakma demiş. Sanki tüm acısını benden çıkarıyor şuan. Ben aramasam aramayacaktı son gün..Hep yarın konuşuruz dedi..Ertesi gün yine kısa konuştu..

insallah yarın güzelce konusuruz öğrenirim herşeyi ondan...

Evet aynen öyLe...Sıkıntı yapmayın ilk zamanlar yemin törenine hazırlık oldugu için yogunluk olacaktır..Konuşamazsanız bunları düşün...
Dünyanın en büyük 2.tümeni orası..Çoook kalabalık telde sürekli sıra oluyor...Benim askerim uzun konuşalım diye sabah 1 saat erken kalkar akşam 1 saat geç yatardı düşün ...Bunları söylediğim için kızma bana ...Amacım yardımcı olmak canım tamam mı ?

Geçtim çünkü o yollardan..O bölgeyi karış karış biliyorum resmen :86:

yok kızmıyorum canım dedim ya zorlu olacagını biliyoduk aslında...
bu arada nerede yasıyosun ben nasıl gidebilirim oraya
3sene önce ankaraya gittim hemde etimesguta
ama yarm saat durup döndük nikaha gitmiştik özel araçla
nasıl ulaşım rahat mı oraya

He ben 15 ay sandım canım bizim öyle oldugumuz için..Neyse ki bizim de 10 gün sonra tam 1 sene kalıyor...
Hayırlısı olsun canım umarım istediği yere düşer..Allah allah bazı kişilerde denk geliyorum gitmeden önce böyle sorunlarla karsılasıyorlar,, askerlik psikolojisi demek istemiyorum bana çok büyük bir bahane geliyor açıkcası...Ama ne kadar da olsa işleri zor kolay değil belki de kabuguna çekilmiştir...Anlamak zor olabilir..Benim demek istediğim bazı askerler psikoloji denen şeyin altına sıgınıp can yakabiliyor onlara kızgınlıgım...

Umarım herşey düzelir..Ama eminim düzelir canım merak etme...Bi yerleşşin düzeni kursun da daha iyi idrak edebilecek herşeyi..Sıkma canını...Ayrıca yeni daha kısa konusması olagan...Şartları bilemiyorsun değil mi..Dur bakalım zamana bırak.
.

Son düzenleme:
il jandarma komutanlığı/ankara çıktı canım. merkez mi oluyo bilmiyorum.. acemilikten sonra ankaranın ilçelerine dağıtım olacakmış.
sizinde mi ankara çıktı?
[/QUOTE]

canım benim sevgilime de ankara il jandarma komutanlığı çıktı,kısa dönem,oradan da trabzona gidecek,şu anda belki bir aradadır bizimkiler:)sabah gitti bitanem,öğlen 2 gibi falan varmış aradı istasyondan beni,akşam da 7 buçuk gibi konuştuk,yemek yedik yerleştik falan dedi,sesi biraz yorgun gibiydi,bir de saat 11 gibi görüştük,ben uyumuşlardır çoktan diyordum,bugün böyle oldu normalde 10da uyunuyormuş sanırım dedi ,iyi geceler demek için aradım seni dedi:)akşam aradığında tekrar arayabilecek misin demiştim,arayabilirsem ararım,sıra var burada yoğun demişti:)aradığın numaralardan arayayım mı ben seni dedim,ben seni ararım,herkes bu telefonlardan konuşuyor dedi,hastaydı bitanem haplarını falan aldın mı dedim,iyiyim ben dedi,ağlayasım geldi ama belli etmedim,onu da oralarda üzmeyeyim diye 2-3 dakika falan konuşabildik iki konuşmada da,gerçi buna şükür,siz konuşabildiniz mi canım?nasılmış neler dedi? aynı yerdeler ya birbirimizden haberdar olalım canımm,irtibatı koparmayalım:)

Olsun herşeyin sonu var oda bitecek...Bizim daha 12 ayımız var
Ben istanbul da yasıyorum..Otobüsle 5 saatte gittim..Aştide indiğim zaman sözlümün abisi ve annesi beni aldılar...Onlar memleketlerinden gittiler oraya...Bende İstanbul'dan...Yani özel arabayla geçtik etimesgut'a..

Askerimden ögrenmiştim..Aşti de iniyorsun ya direk etimesgut dolmusları varmıs zaten...Zırhlı Birliklerin önünde inersin ..Kolay yani...Yol problemli değil...

Yok bugün hiç aramadı, yani teslim olduktan sonra..Önceki günlerde kısa konuştu benimle..Herşeyin hayırlısı ne diyim..Belkide ayrılmak istiyordur. Bir sene çok uzun bir zaman, umarım sizinki su gibi akıp geçer, bizim çok zorlu olacak belli oldu :)

bende o gitmeden önce son 1 aydır her gece dua ediyorum ağlıyorum gitmeden bu hale gelmiştim.bugün gidince dağıldım resmen çok kötü oldummm bide her gece her sabah her gün konuşuyoruz birden insan çok büyük bi boşluğa düşüyo.ama iyi olsunlar gerisi önemli değil aslında biz ne kadar kötü olsak da belli etmemiz lazım yeterki onlara bişe olmasın canım sende biraz düzelmeye çalış inan düzelicek ben inanıyorum

Anladım canım...Ne diyeyim umarım hersey sizin içinde güzel olur...
Bizde ne bileyim ağlaya zırlaya3 ayı bitirdik..Geçiyor galiBa..

Aslında bakarsan biz uzun yıllar birlikteyiz Askerliğimiz kaldı bir tek...:97:
Zor yani...Asker beklemek kadar acı birşey yok..Tesellisi hiç çok..Öylece beklemek, sadece beklemek

çok saol canım ya insallah yemin törenine gidebilirim ben suan bursadayım ama ailem istanbulda çarşamba günü istanbula gidicem ve bidaha eylül ortasına kadar oradayım.insallah gider görürüm.telefon etme olayları nasıl oluyo.ankesörlü telefonları istedikleri her zaman kullanabiliyolar mı

Rica ederim Umarım gidersin...Gitmeye bak derim sana o günü o görselliği yaşa..Askerimi kamuflajlar içinde gördüğüm anı anlatamam yeniden aşık olmuştum...Bak döndüm gene o güne ahhh ne gündü ya ...Gidip görürsen anlarsın ancak yasarsan anlarsın...

Canım dediğim gibi orası çok kalabalık kolay kolay sıra gelemiyor bazen..Askerimin 1 saat sıra beklediğini bilirim...Bazende geliyor tam o sırada komutan çağırıyor...Bazı saatlerde kitli oluyor telefonlar...yaaa acemi birlik hiç anlatmayayım sana,,,zamanla görürsünüz canım...

Şükret ki kısa dönemsin

bende bitanecik nişanlımla şimdi görüştüm arayamam demişti teslim olmadan önce ama aradı çok sevindim ağlamayayım dedim ama yine göz yaşlarımı tutamadım yaa ona okadar alışmışımki anlatamam her dakika her saniye aklımda derdimi biz size yazıyorum insanın ailesi bile duygularını anlamıyor ama iyi ki siz varsınız cancağızlarım amasyada askerleri olanla irtibata geçebiliriz çok güzel olur benimki siirtte ordan amasyaya gitti sesi güzeldi uyucaklardı ben ağlayınca bir daha ağlarsan açmam dedi ama ne yapiim elimde değil bu arada 26 sında dönceklermiş belki bayram izni verebilirlermiş buda sevindirici haber ama belli değil yine gelişmelerden haberdar ederim kızlar:))))))))

şükrediyorum canım şükrediyorum teşekkür ederim herşey için çok soru sordum ama ne yapayım merak onunla konusamayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…