341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende konuştum aslında ama bunu sormak aklıma bile gelmedi, sesini duyunca tuhaf oldm ağlamak da istemedm:43: bi gelsiinn ah bi gelsn sağ salim hiiç üzmicem onuu yok yere vıdı vıdı etmicemm, ne çok seviyomuşum meğerr:43:

bende konuştum aslında ama bunu sormak aklıma bile gelmedi, sesini duyunca tuhaf oldm ağlamak da istemedm:43: bi gelsiinn ah bi gelsn sağ salim hiiç üzmicem onuu yok yere vıdı vıdı etmicemm, ne çok seviyomuşum meğerr:43:

buraya not düşüyorum bende dırdırı bıraktım.ah ah diye ağlarken aklıma geliyor bu sefer susamıyorum ağlamaktan:31:

14 mü emin misiniz kızlar ya o kadar az olmamalı

kızlar bence de 14 gün az değil mi?keşke öyle olsa da ben 28 gün diye biliyorum kısa dönem askerlikteki acemilik süresini:( ben bitaneme sormadım ama umarım dediğiniz gibidir :)bulundukları yerlerden mi kaynaklanıyor acaba?yani şehir şehir değişiyor mu ki süreleri?

yok canım yerine göre falan değişmez belki hava-kara-denizde farkedebilir ki öyle olacağını pek sanmıyorum..14 gündür o 14;)

şükrediyorum canım şükrediyorum teşekkür ederim herşey için çok soru sordum ama ne yapayım merak onunla konusamayınca

Hiç önemli değil..Yard. olabildimse ne güzel...

kızlar sevgililerimiz 12 ağustosta teslim olduklarına göre ben 28 gün diye biliyorum acemiliği,eğer öyle olursa 9 eylülde yemin töreni olur:)9 eylülde gelirler yanımıza :66: :66: :66:

herkese iyi geceler kızlar büyük ihtimal uyuyamicam ama başım çatlıyo günlerdir doğru düzgün uyuyamadım

kızlar biz de asker gibiyiz baksanıza,şu anda 10 kişi bu konudayız ,sevdiklerimizi düşünüyoruz:)şaka bi yana da şimddiden çooooooooook özledim ben:(

yaaa ne zaman gelecekler dağıtıma şimdiiiiii:((( ona göre rapor ayarlıcam ben...

aynen canım benim de bitanemin gelmesine göre rapor almam lazım,ben 9 eylül diye düşünüyodum(28 gün diye düşündüğüm için) ama arkadaşlar da farklı söylüyorlar,14 gün ya da 35 gün diye,ama belli olur 3-4 güne herhalde canım,ona göre ayarlarız biz de durumumuzu.

kızlar hepinize cevap veriyorum 14 gün ben sormadım kuzum kendisi söledi 14 gün sonra ustabirliğine geçicez die bu arada az önce okumadan önce bende aynı şeyleri düşünüodum hayırlısıyla bi gelsin bidaha alışveriş die yormucam aşkımı ve hiç bişi için ASLA üzmücem :50:

kızlar hepinize cevap veriyorum 14 gün ben sormadım kuzum kendisi söledi 14 gün sonra ustabirliğine geçicez die bu arada az önce okumadan önce bende aynı şeyleri düşünüodum hayırlısıyla bi gelsin bidaha alışveriş die yormucam aşkımı ve hiç bişi için ASLA üzmücem :50:

canım inşallah öyledir,çok sevinirim valla :)bitanem gelsin, bi sarılcam hiç bırakmıcam :)

KIZLAAAR!! az önce askerim aradı gerçekten ayın 26sı dağıtım olacakmış!!!!!!!!!!
benimki denizci olduğu için söylüyorum:onlar tekrar dağıtılacaklarmış yerleri de haftaya belli olacakmış..
Allah herkesin gönlüne göre versin:69:

Back