34 günlük bebeğime mandalina suyu vermiş

Yine de böyle düşünmeyin, bebeğinizin sorunu olsa sizin kadar kimse düşünmez koşturmaz. Çocuğunuzun alerjik reaksiyon vermesini dilemek yerine siz tavır koymalısınız. Karşınıza ki cahil biri ise siz istediğiniz kadar yasak diyin yine bildiğini okur. Rabbim şifa versin

Al işte, bi damladan bir şey olmaz diyenler ne diyecek buna acaba? Hangi çocukta ne alerjisi çıkacağını bilemezsiniz o yüzden dikkat etmek zorundasınız.

Yalnız konu sahibi, sizin de bebeğinizde böyle kapsamlı bir alerji çıkmışken hala işinize geldiğini söylemeniz, hala onlar ekseninde yorum yapmanız hiç sağlıklı değil. Garip geldi yani.

Mandalinanın suyunu emmiştir ya abartmayın
Siz çok saygısızsınız bu arada
Biri bunu benim anneme yapıcak bırak boşamayı elimde kalır
Ne demek tabak çanak fırlatmaj falan
Siz ne sanıyorsunuz kendinizi?
O kadın eşinizi büyüten kadın
Uzaklaştırma al falan yazmış birileri
Kv ye uzaklaştırma kararı gerçekten çok değişik insanlar var

Rica ediyorum bu konudaki aşağıda verdiğim mesajımı okuyun, konu çok uzun görmemiş olabilirsiniz.

Sakın ama sakın allerji oldu vermezler diye düşünmeyin net kuralları söylemeniz lazım.
Yakından gözlemleyin.

Şu konuda haklısınız artık “bişiy olmaz” savunması işlemeyecek.

Kadını kovmak dan beter yapmışsın benim de kaynanam vardı rahmetli oldu bana yapmadığını bırakmadı oda bebeklerime çok karıştırdı herşeye bana karıştırdı üstüme başıma ama yinede hürmet gösterdim elbette ki bebeğime bile isteye zarar vermez garez i bana idi ama seviyor du çocukları mı kalp kırmaya gerek yok bence çünkü sen ne yaparsan yap o bildiğini yapacaktır sonunda herşey yoluna girecektir şimdi vefat etti ve ben her zaman mezarına gider dua ederim hakkımı helal ettim

Alerji nin ne demek olduğunu bilseydiniz böyle konuşmazdınız.çocuğuma dokunuyor diye aylarca doğru düzgün bişey yiyemedim.Bir de alerjisi yıllarca süren çocuklar var.Kadın defalarca güzellikle anlatmış ama hanımefendi aksini yapmak için elinden geleni yapmış sağlık bu başka bişey değil! Küçücük arı iğnesi az kalsın annemi bizden koparıyordu neden alerjisi varmış arı sokmasına.Bu kadar basit olmamalı ya !!!

Halâ abartma diyo ! Ya kardeşim siz şakamısınız ya. Çocukta alerji varmış. Alerjinin nasıl ciddi sonuçları var bilmiyorsunuz belli ki.Neyse okuyun aşağıdakileri azıcık nasiplenirsiniz belki !

Halk arasında “şok” olarak bilinen anafilaksi gıda, ilaç, kauçuk, böcek, çayır ya da farklı nedenlere bağlı ortaya çıkan alerjik reaksiyonlar sonrasında, nefes almada güçlük ve bilinç kaybıyla birlikte ölümle sonuçlanabilir.​

Uzmanlar, fıstık, ceviz, fındık, deniz kabukluları, balık, süt, yumurta ile antibiyotiklerin ilk sırada gelen alerjenler olduğu ve ağır anafilaksiye
neden olabildiği, astım atağı, yorgunluk, panik atak, yabancı cisim aspirasyonu, kardiyovasküler hastalıklar, nöbet ve inme gibi hastalıkların varlığının da anafilaksi riskini artırdığı uyarısında bulunuyor.

Sağlık Bakanlığı Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Alerji Klinik Şefi Prof. Dr. İlknur Bostancı, anafilaksinin ani başlayan ağır alerjik bir reaksiyon olduğunu, nefes almada güçlük, bilinç kaybı ve ölümle sonuçlanabildiğini söyledi.

Doktorculuk oynama bana
Biliyoruz

Eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlarmış.Beni anlamadan yargılayanşar da o hesap..Bir süre kafa dinlemek için anneme geldik eşim de haftasonunu geçirmek için geldi buraya.Kv günde 4 5 kez görüntülü arıyor eşimi.Sürekli o bebek taklidi sesi kulaklarımda çınlıyor ben onlardan kaçtım onlar burada da buldu.Benden yüz bulsa hala beni arar da bulamıyor artık yıldım iyice görem kızımı görem kızımı agulasa gugulasa tamam da ağlıyor uyanıyor uyuyor rutin bu yani neyini görecek sevgi bu değil ya saplantı

Nelere sustuğumu bilsen sen de amma kafasızmışsın dersin o yüzden bekara hanım boşamak kolay derim her zaman

Kv çok itici. Ne cok abarttı bebegi.başka işi gücü yok herhalde.. Ay bence bi süre kal orda kafa dinle

Siz şuan lohusasınız biraz hassassınız hak veriyorum. Ama burda ki bayanlara ne oluyorda sizi daha fazla gaza getiriyorlar anlamıyorum? AğZım açık okudum yorumları yok saçından sürüklerim falan.
Haklısınız ama çözüm bu olmamalı. eşinizin annesi en nihayetinde. Burda ki yorumlara aldanıpta gaza gelip daha kötü olmaya değer mi eşinle?

İyi siz doğurunca anneniz veya kauınvaldeniz yenidoğanınıza mandalina verip, poposuna sabun sokarsa ses etmezsiniz. Güzellikle defalarca anlatsanız da bildiğini okuduklarında sinirlenmezsiniz.

Tamam tabak çanak fırlatmak bana göre de değil fakat kadın çıldırmış artık o noktaya inatlaşıp da getirmeselerdi di mi ama?

Ah hanımefendiciğim başına gelmeyen anlamıyor. İlk oğlum alerjili bir çocuk, özellikle paketli ürünler zinhar yasak. Fakat kp dinlemez habire cips alır illa yiycek diye inat ederdi. Eşim kayınvaldem kızarlardı ama adam safi inat. Bikaç defa doktorun yanında da denk geldi, paketli gıda asla yemiycek dediğini kulaklarıyla duydu. Ama ben yokken en büyük boyunu alıp vermiş eline. Oğlum da hastalanmış ve epey kusmuş. O ara bi duruldu, ama yine de vazgeçmedi. Babacım ıvır zıvır zehir alacağına meyve al çocuğa diyordum. Yookk illa cips. En son alerjiye bağlı üst üste enfeksiyon geçirdi oğlum, sonra her yeri şişti, ve biz acil çocuk hastanesine gidene kadar iç kanama başlamış. Ölümden döndü benim yavrum.

Gerçi doktor ölebilir bile dediğinde gözümden boşalan yaşlara bile ne ağlıyosun be sanki çocuk öldü diye sadece bana merhameti ölmüş bi insan kendisi.

Oğluma yatış verildi on gün kadar yattık. Çok şükür artık iyi. Fakat küçük yaşlarda dikkat edilirse ilerde iyileşme şansları yüksek fakat aman nolucak arada bir yesin derseniz o şansı elinden alıyorsunuz.

Aile büyükleri durması gerektiği yeri bilmeli. Evet torunlarını seviyorlar ama bi çocuğu ana babası kadar hiçkimse düşünemez.

Bilmezmiyimmmm hiç .Aynıları benim başımda da vardı İnan bana küçük bi cinnet herkesi yola getiriyor.Çünkü güzel kelimelerden asla anlamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…