Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet bilinmeyen bir ağrı olunca insan daha çok korkuyor ilginiz için çok teşekkür ediyorum Amin inşallah hayırlı bir şekilde alirim atlatirimHiiic korkmayın klasik br laf var normal doğumda çocuk doğunca tüm ağrılar geçiyor gerçekten bebek cikarkenden tüm ağrılar bitiyor.dlgumlarda birinin öncesi var birinin sonrası ben normal doğum yaptım çok sevdim çok kolaydı diyemem ama çok güzeldi Allah sağlıkla kucaklamayi nasip etsin size
Evet ben de uyutulatim sezaryen olsun bitsin kurtulayım diyorum ama normal doğum sanırım en rahatı ilginiz için çok teşekkür ediyorum Amin inşallah kolaylıkla atlatırım sağlıklı bir şekilde alirim kucağıma korkumu atlatırım inşallah2 normal dogum yaptim, asla ayy cok kolaydi diyemem ama gulunu seven dikenine katlanir derler. Birinin uzerinden 14 yil digerinin 4 yil gecti hala guzel bi ani olarak anlatirim hep. Cok guzel 2 dogumdu.
Ama 1 yil once bir sezeryan oldum, sezeryan diyince bile dikislerim agriyo okadar soyleyim
Mecbur kalmadikca sezeryani secmeyin
Eger mecbur kalirsanizda kabullenin, ben biturlu kabullenemedigim icin cok agir geldi bana
Rabbim yar ve yardimciniz olsun
Allahim Bebeiginizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
2 normal dogum yaptim, asla ayy cok kolaydi diyemem ama gulunu seven dikenine katlanir derler. Birinin uzerinden 14 yil digerinin 4 yil gecti hala guzel bi ani olarak anlatirim hep. Cok guzel 2 dogumdu.
Ama 1 yil once bir sezeryan oldum, sezeryan diyince bile dikislerim agriyo okadar soyleyim
Mecbur kalmadikca sezeryani secmeyin
Eger mecbur kalirsanizda kabullenin, ben biturlu kabullenemedigim icin cok agir geldi bana
Rabbim yar ve yardimciniz olsun
Allahim Bebeiginizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
Ay inşallah canım çok sağ ol ilgin için bilinmeyen bir ağrı olunca insan daha çok korkuyor inşallah kolaylıkla atlatırımKorkma dicem ama kendin gene bilmediğin için korkacaksın insan bilmediğinden korkar canım ben ilk doğumumu yapıncaya kadar o kadar çok korkuyırdum ki anne olan herkese büyük bir mucize yapmıs gibi bakıp nasıl gözümde büyüttüm anlatamam ama o doğum anı bir anda çabucak olup bitiyor 3 4 günde agrın acın azalıp yavaş yavaş normal hayata dönüyorsun o yüzden millet 2.3. Doğuruyor. Bende gebelik zehirlenmesi geöirdim çok zordu inan bebeğim çok erken doğdu 24 haftalık ama hepsi geçiyor emin ol her kadında dogurabilmek gibi mucizevi bişey var ve çok büyük bir şans anne olmak. Sen Allah'a inan kendin bebeğin ona emanetsiniz umarım kolay olur doğumun direk bebeğini kıcagına alırsın ve o anı yaşarsın emin ol o kadar acı çekiyorsın ama evlat herşeye bedel dedirtiyor insana.
Seker kontrollerine gidiyorum dikkat etmeye çalışıyorum Allah dan küçük bebek 5 haftalikken seker komasına geçirdim doktorlar güçlü bir bebek dediler çok şükür işte benim en büyük korkum doğum ilginiz için teşekkür ederimBebeğin kilosuna mutlaka bakın, şeker hastalığı varsa bebek iri olabilir o zaman sezaryen yaparlar. Beslenmenize çok dikkat edin, tatlıdan karbonhidrattan uzak durun. Bu kadar da stress yapmayın. Evde doğum yapanlar var hala.
Aslında egitim sektöründeyim cocuk gelisimi ve eğitimi branşım tüm ayrıntıları biliyorum ama korkunun en büyük sebebi 4 yaşındaki geçirdiğim deprem onu atlatamadım inşallah sağlıkla alirim kucağıma siz de inşallah sağlıkla alın kucaginiza ilginiz için teşekkür ederimBen doğumdan değil doğum sonrasından korkuyorum ya. Benimki sezaryen olacak onu kabul edeli çok oldu o yüzden o konuda sıkıntım yok ama sonrası korkutuyor accuk
Korkma canım çoğu canlı doğum yapıyor bu bir süreç sen kendini rahatlatacak şeyler yapmaya çalıs mutlaka bu dönemde çok fazla düşünme her bebek kendi doğumunu kendisi belirliyor ve ona göre doguyor allah hayırlısını ve kolayını versinAy inşallah canım çok sağ ol ilgin için bilinmeyen bir ağrı olunca insan daha çok korkuyor inşallah kolaylıkla atlatırım
Çok istiyordum 6 yıldır olmuyordu mucize bir bebek ama benim işte korkular ve altta yatan farklı şeyler olunca işin içinden çıkamıyorum ilginiz için teşekkür ederimDoğuma değil doğumdan sonrasına odaklanın. Bir abla vardı doğumdan korkuyorum dediğimde onu yaparken çıkacağını bilmiyor muydun demişti haklıydı :) zor bir süreç kolay değil ama sonunda evladınıza kavuşacaksınız onu düşünün sadece
Anın çok teşekkür ederim inşallah kolaylıkla atlatırım ilginiz için çok teşekkür ediyorumKorkmanız çok normal ama süreci biraz yönetmeye çalışabilirsiniz belki.Olumsuz bir şey dinlemeyin bazıları vajinal doğumu bazıları sezaryeni çok güzel geçiriyor.Herkesin doğum hikayesi kendine özel.Gebe eğitiminde hemşire şunları söyledi; siz kendinizi ne kadar kasarsanız kasın ne kadar strese girerseniz girin doğum öyle ya da böyle olacak.Bunu düşünmek yerine doğum yaklaştıkça size iyi gelen şeyleri düşünün.Loş gürültüsüz bir ortamda nefes egzersizleri yapın bebeğinizle konuşun.Eşinizle bol bol sarılıp birbirinize destek olun dedi.Umarım hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Haklı bir korkuBen doğumdan değil doğum sonrasından korkuyorum ya. Benimki sezaryen olacak onu kabul edeli çok oldu o yüzden o konuda sıkıntım yok ama sonrası korkutuyor accuk
Bu arada korkum ameliyat ya da ameliyat sonrası acı falan değil ya, halledilir onlar fiziksel bi şey. O yoğunluk, nereye düştüğümü bilemeyecek olmam falan korkutanHaklı bir korku
Ben de tam olarak onu kastettim zaten ben de ameliyat filan olmadım ama ciddi lohusa depresyonu yaşadım hadi onu geçtim herkes yaşamıyor onu ama bebekli yaşama geçiş uykusuzluk vs :) ama her şey gibi onlar da geçiyor merak etmeyin. Sağlıcakla kavuşunBu arada korkum ameliyat ya da ameliyat sonrası acı falan değil ya, halledilir onlar fiziksel bi şey. O yoğunluk, nereye düştüğümü bilemeyecek olmam falan korkutan