339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

ben ben ben:18:yaa kızlar ne kadar zor bişey bu yaa 1 hafta sonra gitçek cumartesi gecesi belli olcak gidecekleri yerler ama çook korkuyorum inşallah kısa dönem ve yakın bir yer çıkar...uçuk çıktı dudağımda sıkıntıdan böyle ağlamak gelio içimden ama tutuyorum kendimi.bir de sınavlar başlıo pazartesi çok fenalardayım

dün eşim sınava girdi haftaya ayın 10 da nereye gideceği kısa dönemmi uzun dönemmi olacağı belli olacak 12 de birliğe tesim olacak işin acı yanı eşim giderken bebeğimiz 4 günlük olacak. şimdiden acsısı içime oturdu ama allahtan hep hayırlısını diliyorum rabbim bütün asker yakınlarına sabır versin.

kızlar çoğu kişi aralık ayında gittiği için uzun dönem çıkma ihtimali daha çok yazıyor her yerde

kızlar çoğu kişi aralık ayında gittiği için uzun dönem çıkma ihtimali daha çok yazıyor her yerde

Canım benim eşin yada sevgilin nişanlın sözlün ne ise biraz mesleğe bakıyorlar asker adayın. Hayırlısı ne ise hakkınızda o olur inşaallah bak benimde eşim bilgisayar mühendisi hep dediler mühendislere 12 ay çıkıyor ama çok şükür kısa dönem çıktı ama şuanda Hakkari Çukurcada ama çok şükür ki 42 günümüz kaldı bazen zor bazen hasret özlem dolu ama sevginiz büyük ise bunun varlığı ile bile o sevgi ile onun varlığının verdiği huzur ve mutluluk ile sayılı gün geçer diyerek bitiyor günler...

canım benim sevgilim işletme mezunu o da bana büyük ihtimalle kısa dönem çıkar diyor ama ülkemizde malesef bir terör gerçeği var bu yüzden çok korkuyorum nereye çıkar diye sürekli aklımda.sizin de birşeyiniz kalmamış artık hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah

mrb arkadaşlar ben de nişanlımı göndereceğim nisan döneminde. sizlele aynı durumdayım bir kaç gündür takip ediyorum nette yorumlarınızı aynı durumda olup derdimi paylaşcak kişilerin bulunması yüreğime biraz da olsa su serpti. nişanlım dün sınava girdi. günlerdir uyuyamıyorum kısa dönemmi olur yoksa uzun mu* nerey çıkar gb sizler gb. yanındayken onu üzmmek için gülüyor şaklaşaıyorum fakat tek başıma kaldığımda tutamıyorum artık kedimi. Allah hepimize sabır versin tek dileğim sağ salim gidip gelmesi. Umarım sizlerin de sevdikleri sağ salim gider gelir.

kızlar kimse yok mu yaaaaaaaaaaaaaaa.....

ben burdayım ama sen çıkmışsın herhalde canım Allah hepimize sabır versin bir an önce sevdiklerimize kavuşalım inşallah.Ben her an ağlamamak için zor dayanıyorum hele eşim gidipte yanlız kalınca daha da kötü olucam biliyorum.Düşündükçe kötü oluyorum onada belli etmek istemiyorum kötüyüm yani.

ben de aynı durumdayım bir an önce belli olsa belki biraz rahatlarım diye düşünüyourm kısa dönem mi yoksa uzun dönem mi olacak diye çok merak ediyorum

ya burda nie kimse yok sizin askerlerin nereye gideceği kısa dönem uzun dönem mi olacağı hepsi bugün belli olacak hakkınızda hayırlısı diyim,ben 337. kısa dönem de eşimi gönderdimm zaman öle veya böle geçiyo zor oluyo ama geçiyo allah hepinizin şimdiden yardımcısı olsun.

merhaba kızlar..ben 337.dönem asker yarenisizinde nereye düşceği acıklanıcak yakında inşallah iyi hayırlı yerlere düşerler..bi şekilde geciyo zaman ama ilk zamanlar cok zor oluyo bunu söyliyim..ama uzun dönemlere göre yinede iyi tabi..simdiden allah sabır versin hepinize...

kızlar bugün sizin sonuçlar açıklanacak 1 saat sonra biz 337.dönemler açıklanacağı gün hepimiz dakikaları sayıyorduk topikte nerdesinizzzzzzzzz

kızlar ben sonuç bekliyorum inşallah hayırlısı olur çok heycanlıyım

canım şu an açıklanmış olabilir ben bu saatte öğrenmiştim çünkü ay bizde heycanlıyız sizin adınıza hadi öğrende yaz bizedeeinşallaaah kısa dönem çıkar hepinizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…