339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

evet evliyken zor oluyormuş çocuk yok annemlerle beraber kalıcam bakalım umarım çabucak geçer.

Bu arada 337.dönem giden arkadaşların yakınları giderken neler koydunuz fazla bişey götürmelerine gerek yok sanırım ordanda veriyolarmış ama yinede belli başlı şeyleri koymak lazım bilgi verirseniz sevinirim.

evet fazla bişey götürünce yer yok koyamıyorlar
genel şeyler aslında, ordan veriyorlar ama verdikleri dandik oluyor genelde
eşofman takımı, traş takımları, özellikle nemlendirici krem, her türlü krem hatta.. soğuktan- sıcaktan dudakları, elleri, traş olmaktan yüzleri kötü oluyor,
sizinki yaz dönemine geleceği için içlik lazım olur mu bilemiyorum.
bizimki kış dönemi olduğundan 2 kat içlik giyiyordu, onun dışında bol bol çorap, iç çamaşırı.
telefon şu aşamada kullanamacağı için telefon kartı, ilk gittiğinde kantinde kalmayabilir o yüzden yanına alsın.sonra kantinden alır ucuz oluyor

aklıma bu kadar geldi şimdilik, olursa yazarım

wakeupcall günaydın nasılsın kaç gününüz kaldı ? Birde ilk acemi birliğine gittiğinde telefon kartı olarak ne aldınız şu telekom un aile kartı nasıl acaba ondan alsak mı?

wakeupcall günaydın nasılsın kaç gününüz kaldı ? Birde ilk acemi birliğine gittiğinde telefon kartı olarak ne aldınız şu telekom un aile kartı nasıl acaba ondan alsak mı?

günaydın şekerimm:80: iyiyim sen nasılsın
60 günümüz kaldı
evet aile kartından almıştı, o ordan kullanıyor ev faturasına yansıyor galiba öyle bi sistemi vardı.

günaydın şekerimm:80: iyiyim sen nasılsın
60 günümüz kaldı
evet aile kartından almıştı, o ordan kullanıyor ev faturasına yansıyor galiba öyle bi sistemi vardı.

iyiyim canım sağol bizde ondan almayı düşünüyoruz ama cep çok yazar herhalde beni cepten arıyabilecek çünkü.Birde yanında cep tel hattınıda götürücek eğer ordan birinden tel bulursa takmayı düşünüyo inşallah bulabilir.Az kalmış sizin artık bitti sayın su gibi geçer inşallah.

evet cep telefonu çok yazıyor, sabit hattan cep telefonunu aramak gibi düşün.

o zaman 50lik 100lük kontörlü kartlardan alsın, beni cep telefonumdan arıyodu çabuk bitiyordu ama 3-5 dk kouşuyorduk her gün..

hattını götürsün tabi, eğer rahat bi yerse mutlaka telefon kullananlar vardır. sevgilim arada başkasından telefon alıyordu 2-3 mesaj bile olsa atıyodu öyle iyi geliyodu ki o mesajlar...

çok sağol canım cevapların için durmadan soru soruyorum burdan hani nasıl rahat olur diye.rahat bir yere düşerse konuşuruz inşallah.

Merhaba :)
Benimde eşim nisan döneminde gidiyor inş.
Birbirimize destek veririz artık kızlar...

Hoşgeldin canım hayırlısı ile gidip gelsinler çabucacık eşlerimize kavuşalım bizde burdan birbirimize destek olucaz emin ol zor günlerimizi hiç değilse dertleşerek atlatırız biraz olsun.

canım benim aşkm beni cepten arıyodu acemi birliğindeyken..cep telefonları için kartlar oluyomuş askeriyede..gittiği yerde de olursa o kartlardan alır tabi her ihtimale karşı kart alsın yanına gitmeden ne olur ne olmaz :)

Son düzenleme:
'Hoşgeldin canım hayırlısı ile gidip gelsinler çabucacık eşlerimize kavuşalım bizde burdan birbirimize destek olucaz emin ol zor günlerimizi hiç değilse dertleşerek atlatırız biraz olsun. '

Hoşbuldum canım benimmm evet dertler paylaştıkça azalır derler,dediğin gibi hayırlısıyla gidip dönsünlerde..şimdiden gün sayıyorum ben..gönderirken çok zorlanıcam

339.Kısa Dönem Yarenleri,Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum 337.Kısa Dönem Olarak...Allah kolaylık ve sabır versin.........
Şafak 56

bizim 337lerde burdaymış,yakaladım sizi
şimdiden hayırlı tezkereler torunlar,bizim dönüş biletimizsiniz

canım benim sevgilim de farklı bir kart kullanıyormuş cep telefonlarını ucuza aramak için özel bir kart varmış o orada kantinden alıyor ama her yerde olur mu bilmiyorum bir araştırın bence çok hesaplı oluyor

benimde sevdiğim gidecek ama işin kötü tarafı onu sevdiğimi bilmiyo içimde fırtınalar kopuyo ((

sağol canım artık gitmeden burdan kart alırız sıkıntı çekmemesi için sonrada ordan kantinden uygun olanı alır.Peki uzun süre konuşabiliyomusunuz o aldığı kartla yani hemen bitmiyordur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…