339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

kızlarrrrrrrrrr kavuştum sevgilime görüştük anlatılamaz bir mutluluk ilk gördüğün anda o sarılmak hiç bir şeye değişilmez Allahım hiç ayırmasın bir daha.. şafak saymaya devam eden güzeller darısı başınıza...

Gözün aydın canım.Biz hala dediğin gibi şafak sayıyoruz.Biz de pazarlık yaptık şimdiden.İlk kime sarılacaksın diye.Aşkımda en son sana sarılayım kı uzun süre sarılırım dedi bende kabul ettim.Amasya da acemi birliğinde ziyarete gittiğimizde ilk bana sarılmıştı annesi babası kardeşi varken.Çok sevinmiştim

bizde dün akşam iş çıkışı görüştük doya doya sarıldım sevgilime:)bana künyesinin getirmiş.kızlar darısı başınıza sizde kavuşursunuz kısa zamanda inşallah.

kızlarrrr kızlarrrrrrrrrrrr
geliyo geliyoooooooooo
eşim yolda otobüsdeeeee çoook mutluyum şükürler olsun ki bittiiii yaaaaaaaaaa kavuşmaya saatle kaldı inşallahhhhhh

Rabbim birdaha ayırmasın hiçbirimizi eşimle ve kızımla mutlu mesut sürsün hayatım inş

kavuşmayı bekleyenler iseeee sizleride Rabbimkavuştursunnnn

Kızlar gözünüz aydınn
darısı başımıza artık cuma akşamı burda olacak sabırsızlıkla bekliyorum

Çok sevindim canım Allah bir daha hiç ayırmasın sizi.Tüm asker yolu bekleyen anneler,sevgililer,eşler askerlerine kavuşsun en kısa zamanda.

Herkes askerlerini buldu topiği unuttu.Yarın Elif'in sözü var kızlar Allah kısmet ederse.Pazar günü de nişanı var.Çok heyecanlı.İnşallah her şey istediğin gibi olur arkadaşım.Çok mutlu olursun.Seni seviyoruz 339. dönem güzeli

Kızlar topiğin ilk evlilik adımları geliyor
Elifcim canım tebrik ederim çok mutlu ol inşallah
Bizim nişanımız da yarın
Herşey o kadar hızlı gelişti ki
Şu an yoldayım Bursa'ya gidiyorum ailemin yanına
Yarın sabah erkenden koşuşturmaca beni bekliyor neler olacak napcam bilemiyorum :26:
Umarım hepiniz çok mutlu olursunuz,iyi ki varsınız kızlar

Son düzenleme:

kızlar hepinize mutluluklar ablamında yani burcu1983 ün nişanını da dün yaptık Allah tamamına erdirsin hepinizinkini darısı bizim başımıza.

kızlar.....geldi...geldi.....geldiiiiiiiiiiiiiiiii.......

durduk bi süre bakıştık sadece....bişey söyleyemedim....tek kelime diyemedim....sonra sarıldık;

sarıldık yine sarıldık........çok farklı bişiy ya....baya bi süre şoku atamadım...elini sıkı sıkı tuttum...o da öyle hiç bırakmadı.....kızlar kelimeler anlatmıyo....herkes kavuşsun inşallah inanılmaz bi mutluluk...

Canım ya benim de askerim Sivas'ta. Nerede yaptı Sivas'ta eşin askerliğini? Daha önemlisi nasıl geçti tabi.. Çok merak ediyoruz.. Bugün gitti. Her şey belirsiz..

canım senmi bursalısın?bende bursalıyım da:)) bu arada Rabbim bir daha hiç birimizi ayırmasın sevdiceklerinden...

Canım ya benim de askerim Sivas'ta. Nerede yaptı Sivas'ta eşin askerliğini? Daha önemlisi nasıl geçti tabi.. Çok merak ediyoruz.. Bugün gitti. Her şey belirsiz..

Allah kavuştursun canım :) nerden gitti sivasa? biz şükürler olsun bitirdik geldik ama nasıl geçti hiç bilmem yani seninki nereye gitti sivasta eşim orgeneral kemal yamak kışlasındaydı benimm:)) yaa askerlik işte nasıl olabilir ki benim eşim için biraz zordu çünkü o askerdeyken bebeğimiz oldu çok fazla dayanamadı işte öle yani ama iyi geçenlerde vardı da yemeklerden memnun değillerdi de diğer yerler nasıldır bilmem nerde senin asker ???

kızlar hepinize selamlar.... nasılsınız??? herkes sağ sağlim kavuştu askerine inşallah.... ben de kavuştum sevdiceğimeeeeee.. hem de söz nişan vesilesiyle askerliğin bittiği günün ertesi günü... heyecan mutluluk dolu bi haftasonuydu... herşey istedğimiz gibi oldu çok şükür ki..ilk gün ilk karşılaşma çok heyecan vericiydi.. çiçeği almşm aşkımın elinden ama çikolatayı unutmuşum nişanda daha rahat ve az heyecanlıydım... asker modundan tam çıkamamış da olsa, oynamayı sevmeyen sevgilim nişanda baya bi döktürdü yne özlem girdi araya belki ama mutluluğm özlemimi bastırıyo bugün :44: Duygucum çok teşekkr ederim güzel dileklern ve beni düşündğn için.. seviyorum sizleri.. diğer nişanlanan arkadaşları da tebrik ediyoruuuuuuum... Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu.. darısı düğünlerimize

Gözünüz aydın kızlar kavşmaya başlamışşınız yavaş yavaş. Çok sevindim. kavuşanları görünce umut artıyor
aranızda nişanlananlar da varmış. Allah mutlu etsin Allah tamamına erdirsin

Şu an Koyulhisar'da. Oradan 2 ilçeye daha dağıtım olabilirmiş. Koyulhisar İlçe Jandarma'da kalma ihtimali de varmış.. Yanii güzel şeyler söylememiş oradaki askerler. Nasıl geçicek bu 3.5 ay. Sen kavuşmuşsun gözünaydıınn. Darısı başımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…