- Konu Sahibi fakeangell
-
- #2.101
kızlarrrrrrrrrr kavuştum sevgilime görüştük anlatılamaz bir mutluluk ilk gördüğün anda o sarılmak hiç bir şeye değişilmezAllahım hiç ayırmasın bir daha.. şafak saymaya devam eden güzeller darısı başınıza...
kızlarrr iki gün kaldı sadece 2 ....çok farklı bi duygu...anlatılamaz....
kızlarrrr kızlarrrrrrrrrrrr
geliyo geliyoooooooooo
eşim yolda otobüsdeeeee çoook mutluyum şükürler olsun ki bittiiii yaaaaaaaaaa kavuşmaya saatle kaldı inşallahhhhhh
Rabbim birdaha ayırmasın hiçbirimizi eşimle ve kızımla mutlu mesut sürsün hayatım inş
kavuşmayı bekleyenler iseeee sizleride Rabbimkavuştursunnnn
Kızlar topiğin ilk evlilik adımları geliyor
Elifcim canım tebrik ederim çok mutlu ol inşallah
Bizim nişanımız da yarın
Herşey o kadar hızlı gelişti ki
Şu an yoldayım Bursa'ya gidiyorum ailemin yanına
Yarın sabah erkenden koşuşturmaca beni bekliyor neler olacak napcam bilemiyorum :26:
Umarım hepiniz çok mutlu olursunuz,iyi ki varsınız kızlar
kızlarrrr kızlarrrrrrrrrrrr
geliyo geliyoooooooooo
eşim yolda otobüsdeeeee çoook mutluyum şükürler olsun ki bittiiii yaaaaaaaaaa kavuşmaya saatle kaldı inşallahhhhhh
Rabbim birdaha ayırmasın hiçbirimizi eşimle ve kızımla mutlu mesut sürsün hayatım inş
kavuşmayı bekleyenler iseeee sizleride Rabbimkavuştursunnnn
Kızlar topiğin ilk evlilik adımları geliyor
Elifcim canım tebrik ederim çok mutlu ol inşallah
Bizim nişanımız da yarın
Herşey o kadar hızlı gelişti ki
Şu an yoldayım Bursa'ya gidiyorum ailemin yanına
Yarın sabah erkenden koşuşturmaca beni bekliyor neler olacak napcam bilemiyorum :26:
Umarım hepiniz çok mutlu olursunuz,iyi ki varsınız kızlar
Canım ya benim de askerim Sivas'ta. Nerede yaptı Sivas'ta eşin askerliğini? Daha önemlisi nasıl geçti tabi.. Çok merak ediyoruz.. Bugün gitti. Her şey belirsiz..
canım senmi bursalısın?bende bursalıyım da:)) bu arada Rabbim bir daha hiç birimizi ayırmasın sevdiceklerinden...
Allah kavuştursun canım :) nerden gitti sivasa? biz şükürler olsun bitirdik geldik ama nasıl geçti hiç bilmem yani seninki nereye gitti sivasta eşim orgeneral kemal yamak kışlasındaydı benimm:)) yaa askerlik işte nasıl olabilir ki benim eşim için biraz zordu çünkü o askerdeyken bebeğimiz oldu çok fazla dayanamadı işte öle yani ama iyi geçenlerde vardı da yemeklerden memnun değillerdi de diğer yerler nasıldır bilmem nerde senin asker ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?