339. dönemde(nisan 2011) yakınları askere gidecek olanlar

fakeangell

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
105
7
96
Sakarya
kızlar konular arasında arattım ancak bulamadım.nisan ayında sevdiğini,eşini,abisini,kardeşini,kısacası herhangi bir yakınını askere uğurlayacak olanlar yok mu hiç aramızda? varsa buraya yazalım şimdiden birbirimizi alıştıralım derim :3:

İşte geldim burdayım... Bu nisan sevgilim askere gidiyor:25:

selam kızlar biz 337. Kısa dönemiz,askerlerimizi bekliyoruz..
bundan 4 ayönce biz de sizin gibiydik şimdi 72 günümüz kaldı çok şükür..:nazar:
darısı sizlere olsun ...
beklemek çok zor çoook:59:

allah yardımcınız olsun. çok zor=((
73 gün kaldı ama gene de geçmiyo zaman..
rabbim hayırlıca gidip gelmelerini nasip etsin

Off ya 73 gün kaldı demek bile zor
Kaldıki bizimkiler daha gitmedi bile
Zaman nasıl geçicek bilmiyorum:59:

kızlar şimdiden Allah kavuştursun demek istedim bizim şafak 71 oldu ama hala alışamadık burda birbirinize ne kadar destek olursanız o kadar iyi olur sizin için 337.dnm topic arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem az canlarım bnm hepsini ayrı ayrı çok seviom :16:

kızlar gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama ilk 1 ay zulüm :50: benim artık ağlamaktan gözlerimde yaş kalmamıştı hiç unutmam o günleri :14: şimdi şafak 70 :32: en zor zamanlarda gitmesine 2 hafta kalaydı her gün beraber olmak istiyodum olmayıncada çok ciddi sorunlar yaşamıştık inşallah sizde öyle olmaz:25: bi şekilde birbirirmize destek olarak geçirdik biz zor günleri bizim kızlarda burdaymış zaten :91: paylaştıkça daha kolay geçiyo :16:

kızlarr hayırlı olsun topiğiniz,bende 337.dönem asker yareniyim,gittiği ilk günler ve neresi çıkacak diye beklemek falan çok zordu,çok ağladık 337.dönem olarak ama şimdi yarıladık bile şafakları çok şükür:69:bakalım size nereler çıkıcak:16:şimdiden allah kavuştursun:71::72:

Topiğiniz hayırlı olsun:)Bende 337.dönem asker bekleyenlerdenim.337 ler basmış burayı:1:Herkesin dediği gibi ilk zamanlar çok zor geçiyor,geçmiyor desem yeri.Ama burada sizinle aynı duyguları yaşayan kişilerle yazışmak insanı çok rahatlatıyor çünkü seni en iyi anlayan onlar.Umarım hepinizin askeri iyi yerlerde askerlik yaparlar:34:

selam bızım alt devrelerimz :1: bende 337 asker yarenıyım..kızlar şimdiden içinizi karartmayın.olabıldıgınce çok vakıt geçirin.bol bol dopıng yapın :9: çunku oyle zamanlar gelecekkı 1 dk ya bıle muhtaç olacaksnz..şimdi ağlamayın uzulmeyın vaktınızı degerlendırın..aglamak duşunmek ıçın 156 gun kadar vaktınız olacak cunku..:61: ılk 1 ayı atlatın gerisi geliyor kızlarr.. allah sızede askerlerınızde bızlerede tum bekleyenlere ( uzun donemler var bırde oyle duşunun..) sabır versınnn..
:79::79:
şafak 67 Zonguldak Başka Yok :72: :nazar: :nazar:

Biz hesabı bundan 5 ay önce neler yapıyorduk o zmandan bu zamana çok olmuş gibi gelmiyorsa demekki 5 ay hızla geçiyordur mantığı üzerinden yapmaya çalışıyoruz. Ama insan gün sayınca geçmek bilmicek tabi. Dediğiniz gibi uzun dönemleri düşününce insan sus otur aşağı diyor kendi kendine

biz zaten farklı şehirlerdeyiz uzun süredir :5: belki bu bi avantaj olcak uzak olmayı bildiğimizden ama o ilk bir aydan nasıl korkuyorum bilseniz kızlar. biz de plaka saydığımız günleri göreceğiz inşallah :61:
ben de tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum aslında. erkekler askere gidince değişiyo derler.benim sevgilim bana asla baskı yapan biri değildir,üstüme gelmez,anlayışlıdır,alttan alır ama işte oradayken kıskançlık doruğa çıkıyomuş.öyle bi durumda ne yapmak lazım acaba birbirimizi kırmadan?gerçi o oradayken insanın hiçbir şey yapası da gelmez herhalde :5:

biz zaten farklı şehirlerdeyiz uzun süredir :5: belki bu bi avantaj olcak uzak olmayı bildiğimizden ama o ilk bir aydan nasıl korkuyorum bilseniz kızlar. biz de plaka saydığımız günleri göreceğiz inşallah :61:
ben de tecrübeli arkadaşlara danışmak istiyorum aslında. erkekler askere gidince değişiyo derler.benim sevgilim bana asla baskı yapan biri değildir,üstüme gelmez,anlayışlıdır,alttan alır ama işte oradayken kıskançlık doruğa çıkıyomuş.öyle bi durumda ne yapmak lazım acaba birbirimizi kırmadan?gerçi o oradayken insanın hiçbir şey yapası da gelmez herhalde :5:

canım benim nişanlımda hiç olumsuz değişiklik olmadı,sinirli olduğu bunaldığı günler oldu ilk zamanlar,kıskançlığa gelince benimkide dozunda kıskançtır askerdeyken belki biraz daha arttı desem yeridir,birde çok şükür biz görüşebiliyoruz ben istanbuldayım ömrüm tekirdağda asker yani 2 haftada bir yanındayım,bununda olumlu etkisi var:6:inşallah sizlerinde askerlerinizin gidecekleri yerler şehrinize yakın yerlerde çıkar,görür görür hasret giderirsiniz:13:uzakta olsa üzülmeyin inanın daha dün gibiydi gidişi bak şimdi plakalardayız:72:bu arada ne zaman belli olucak gittikleri yerler?????

canım benim nişanlımda hiç olumsuz değişiklik olmadı,sinirli olduğu bunaldığı günler oldu ilk zamanlar,kıskançlığa gelince benimkide dozunda kıskançtır askerdeyken belki biraz daha arttı desem yeridir,birde çok şükür biz görüşebiliyoruz ben istanbuldayım ömrüm tekirdağda asker yani 2 haftada bir yanındayım,bununda olumlu etkisi var:6:inşallah sizlerinde askerlerinizin gidecekleri yerler şehrinize yakın yerlerde çıkar,görür görür hasret giderirsiniz:13:uzakta olsa üzülmeyin inanın daha dün gibiydi gidişi bak şimdi plakalardayız:72:bu arada ne zaman belli olucak gittikleri yerler?????

teşekkürler iyi dilekleriniz için :61: bir an önce allah kavuştursun sevdiklerinize.
sanırım gitmeden 2-3 gün önce belli oluyormuş gidilecek yer.yani daha uzun bi zaman var.sınava bile girmediler henüz.of ne sıkıntılı zamanlar şunlar.

canım biz de ayrı şehirlerdeyiz kolay olur sanmıştım ama zorlanıyosun gerçekten.. evet her hafta buluşma gibi bi lüksümüz olmadığından onun eksikliği olmuyor ama eskisi gibi haberleşememek zor oluyor.

askere gidince tabi bazı değişiklikler oluyor, bu herkeste farklı olur ama benim sevgilim daha fazla merak etmeye başladı beni, yani nerdeyim napıyorum kimleyim. aklı hep ben de. geçen gün dışardayım, akşam 11de eve döndüm biraz geç kaldım, uyumadı beni bekledi eve gidene kadar.. normalde 10da falan uyuyor düşün, ben de hatamı anladım, o gelene kadar aklı bende kalmasın diye daha dikkatli davranmaya çalısıyorum. biraz alttan almak ve duruma göre davranmak gerekiyor

Son düzenleme:
canım biz de ayrı şehirlerdeyiz kolay olur sanmıştım ama zorlanıyosun gerçekten.. evet her hafta buluşma gibi bi lüksümüz olmadığından onun eksikliği olmuyor ama eskisi gibi haberleşememek zor oluyor.

askere gidince tabi bazı değişiklikler oluyor, bu herkeste farklı olur ama benim sevgilim daha fazla merak etmeye başladı beni, yani nerdeyim napıyorum kimleyim. aklı hep ben de. geçen gün dışardayım, akşam 11de eve döndüm biraz geç kaldım, uyumadı beni bekledi eve gidene kadar.. normalde 10da falan uyuyor düşün, ben de hatamı anladım, o gelene kadar aklı bende kalmasın diye daha dikkatli davranmaya çalısıyorum. biraz alttan almak ve duruma göre davranmak gerekiyor

doğru söylüyosun dikkatli olmak,oradaki psikolojilerini anlamak lazım.sanırım artık çoğu asker cep telefonu kullanabiliyor değil mi?gündüz de görüşebiliyo musunuz yoksa belli bi saatten sonra mı.bi de ilk bi ay yani acemilikte çarşı izni yok dimi:59:

doğru söylüyosun dikkatli olmak,oradaki psikolojilerini anlamak lazım.sanırım artık çoğu asker cep telefonu kullanabiliyor değil mi?gündüz de görüşebiliyo musunuz yoksa belli bi saatten sonra mı.bi de ilk bi ay yani acemilikte çarşı izni yok dimi:59:

yerine göre değişiyor cep telefonu olayı, ben bu konuda çok şanslıyım :nazar:
sabahtan akşama kadar aralıklı da olsa mesajlaşabiliyoruz, her akşam da 1 saat falan konuşuyoruz
ama bunlar usta birliğine geçtikten sonra oldu, acemilikte her gün 3-4 dk konuşuyoduk o kadar
zaten o yüzden çok zorlanıyosun.

yemin töreni olana kadar çarşı izni olmuyor, eğer jandarma olursa 2. hafta yemin töreni oluyor, ama diğerlerinin töreni 1. ay sonunda oluyor genelde.

Arkadaşlar nerelerdesiniz bende aranıza yeni katıldım benimde eşim nisan 12 de teslim oluyor hayırlısı ile gidip gelsin tüm askerler inşallah.

Arkadaşlar nerelerdesiniz bende aranıza yeni katıldım benimde eşim nisan 12 de teslim oluyor hayırlısı ile gidip gelsin tüm askerler inşallah.

Sizi de Allah kavuştursun. Evliyken gitmek daha zor olmalı. Çoluk çocuk var mı? Yalnız mı kalıcaksın evde?

Back