• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

askim aradi hicbirsey sormadim..
direk biliyorum cok kizdin bana dedi, özür dilerim dedi..
sabaha kadar komutani oturmus muhabbet etmis son gün diye felan..
bu sabahta dayanamayip uyumus o yorgunlukla, ilceye gelince cep telefonunu bi acmiski, icinde sacma sapan bir sürü mesaj.. emanete verdiginde birileri kullanmis telefonu.. bataryasini ezmisler, icine birseyler koymuslar felan.. yeni cep telefonu almis oda kendine.. hala tezkeresi yazilmamis suan onun bitmesini bekliyormus ve yarin sabahta cikacak ordan..
essek sormadi bile sinavin nasil gecti diye bende söylemedim:63:

gördün mü çağlom boşuna kuruntu yapmışsın canını sıkmışsın eniştem aradı yoksa hadi içelim senin depük gecen değil mi bu:7::7::7:

hahaha özom ya aşkım aradı babanla konuş falan dedi ruhsat töreni varmış 1 şubatta yanımda olmanı istiyorum gözlerine bakmak istiyorum ruhsatımı aldığımda dedi o sıradada babam işten geldi babama hala söyleyemedim annemde saolsun hiç yardımcı olmuyor söyle diye bir ışık yaksa annem söyleyeceğim babama offf kayınvalidem falan hep gelsin diyormuş benim için....gitmem lazımm:95:

özom ben geldim sen yoksun şimdi....
:84:

llh msabır ver bana ya :97:
aradı şmdi knuştuk bi hevesle açtm telefonu mutlu mutlu knuştum sabah 8 e almış biletini
oo dedm oley fln ama bi iki saat işim olablr aşkm dedi inme indi bana orda :53:
hayrdr dedm bitane çocuk takılmş pşine istanbuldn 6 da kalkcakmş otobüsü gezdir die tutturmş snki hayır işleri müdürü bizmki ya :47: atlatmaya çalışcm aşkm dedi :69:
ama yani sinir oldm sesi bi mutsuz bi yorgun bitkin insanda azcık heyecan olur ya ayy sinir etti bni akşam akşam :63::63::63:

335dc enişte ayarlar sen dert etme en büyük sorun bu olsun takma kafana benim ki kadar büyük bir sorunun yok en azından izin almak gibi :1:
ayarlar cnm zatn syledi bn demedn ama ona sinir olmadm ki yani ses tonu mutsuz heves yok ay blmiyorm ya of sinir oldm :47::47:
cnm annenle knuş ya bak normalde izin vermeyebilirdi baban ama bu ruhsat işi iyi olmş bi bahanen oldu .. seninle gelebilck yakn bi arkadaşn yokmu öyle biri olsa dha kolay olur izin alman :97:

llh msabır ver bana ya :97:
aradı şmdi knuştuk bi hevesle açtm telefonu mutlu mutlu knuştum sabah 8 e almış biletini
oo dedm oley fln ama bi iki saat işim olablr aşkm dedi inme indi bana orda :53:
hayrdr dedm bitane çocuk takılmş pşine istanbuldn 6 da kalkcakmş otobüsü gezdir die tutturmş snki hayır işleri müdürü bizmki ya :47: atlatmaya çalışcm aşkm dedi :69:
ama yani sinir oldm sesi bi mutsuz bi yorgun bitkin insanda azcık heyecan olur ya ayy sinir etti bni akşam akşam :63::63::63:

cnmm muhetemelen yorgundur o çocuğuda kıramamıştır boşverr dert etme yarine kavuşunca hepsini unutursun inşşş
şit şitt sakin ol sinirlerine hakim ol:24::9::9:

hahaha özom ya aşkım aradı babanla konuş falan dedi ruhsat töreni varmış 1 şubatta yanımda olmanı istiyorum gözlerine bakmak istiyorum ruhsatımı aldığımda dedi o sıradada babam işten geldi babama hala söyleyemedim annemde saolsun hiç yardımcı olmuyor söyle diye bir ışık yaksa annem söyleyeceğim babama offf kayınvalidem falan hep gelsin diyormuş benim için....gitmem lazımm:95:

özom ben geldim sen yoksun şimdi....
:84:

canım ya inşallah gidebilirsin bir yolunu bulmalısın sürekli düşünec eğine bir kere söyle kafan rahat olsun:27:

cnmm muhetemelen yorgundur o çocuğuda kıramamıştır boşverr dert etme yarine kavuşunca hepsini unutursun inşşş
şit şitt sakin ol sinirlerine hakim ol:24::9::9:
yani çocugada üzüldm 5 saat tek beklick ama napıym yni banane ya :19::19:
o da gtmek istemiyo uydurck bişeyler ama banane yorgunsa yorgun musur ya son güne yorgunlk mu kalır ..
insan ölse yorgunluktn bi heves olur ya adamın içine komutan kaçtı askerligi özlüyo snrm :60::60:

ayarlar cnm zatn syledi bn demedn ama ona sinir olmadm ki yani ses tonu mutsuz heves yok ay blmiyorm ya of sinir oldm :47::47:
cnm annenle knuş ya bak normalde izin vermeyebilirdi baban ama bu ruhsat işi iyi olmş bi bahanen oldu .. seninle gelebilck yakn bi arkadaşn yokmu öyle biri olsa dha kolay olur izin alman :97:

ses tonu yorgunluktandır cnm benimkininde dün sesi isteksiz gibiydi telde konuşurken tam böyle neyin var diyecekken aşkım çok yorgunum hastayım artık koca bebeğin yoruldu dedi sana bunu yansıttığım için özür dilerim dedi eniştede yorgundur cnm ondan sesi öyle geliyordur...annemle konuşuyorum hep dedim ruhsat töreni varmış aileside yanında olmamı istiyor dedim ay kıyamam dedi dedim kıyma o zaman yardım et bana dedim söyle babana dedi saol ya dedim:9:

canım ya inşallah gidebilirsin bir yolunu bulmalısın sürekli düşünec eğine bir kere söyle kafan rahat olsun:27:

özom söyleyeceğimde ben babama aşırı bağlıyımdır sanki bu izin olayı yani şuan aramızda söz nişan yok ya benimki ile aramızda sanki saygısızca bir yaklaşım olucakmış gibi geliyor babamın kalbini kırmaktan çok korkarım ben gerçi benim babam çok modern bir insandır yani bana yeri gelir abim gibi davranır yeri gelir babam gibi davranır ama ne bilim bu tarz olaylara karşı çok kasılıyorum babamın karşısında...mektup mu yazsam babama:1:

yani çocugada üzüldm 5 saat tek beklick ama napıym yni banane ya :19::19:
o da gtmek istemiyo uydurck bişeyler ama banane yorgunsa yorgun musur ya son güne yorgunlk mu kalır ..
insan ölse yorgunluktn bi heves olur ya adamın içine komutan kaçtı askerligi özlüyo snrm :60::60:

:9::9::9::9::9:ee cnmm alışcazz o pskolojiden kurtulmaları zman alcakk düşünsene sen ismiyle seslenince emret komutanım dermiş :9::9::9:

ses tonu yorgunluktandır cnm benimkininde dün sesi isteksiz gibiydi telde konuşurken tam böyle neyin var diyecekken aşkım çok yorgunum hastayım artık koca bebeğin yoruldu dedi sana bunu yansıttığım için özür dilerim dedi eniştede yorgundur cnm ondan sesi öyle geliyordur...annemle konuşuyorum hep dedim ruhsat töreni varmış aileside yanında olmamı istiyor dedim ay kıyamam dedi dedim kıyma o zaman yardım et bana dedim söyle babana dedi saol ya dedim:9:
bilmiyorm tuticim wlla son gün yorgunlk kabul etmem :19::19:
cnm izin alcaksn sn içime öyle doguyo sebepsz olsa gitmeni hoş karşılamayabilirlerdi ama özel bign yanında istiyo seni gayet normal bi durum .

:9::9::9::9::9:ee cnmm alışcazz o pskolojiden kurtulmaları zman alcakk düşünsene sen ismiyle seslenince emret komutanım dermiş :9::9::9:
wlla içinde bi komutan yatıyomş bnmkinin sivil hayata alışamıck bu anlaşıldı :60::60:

Back
X