335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ududb'cum buda benden sana depüğün...

rabbim sizi bir daha ayırmasın cnm hep çok mutlu olun....inşallah ilk ve son ayrılığınız olur...
güneşiniz hiç batmasın canım..

MUSUR OZELEĞİTİM canımsınız saolun depükleyen ayaklarınız dert görmesin ve enkısa zamanda sizi depüklemeye inşallah.ALLAHIM BİR DAHA AYRILIK YAŞATMASIN KİMSEYEEE

canımsın öpüyorum kocaman depüğüne kurbannnnn...
Allah allah allah tutmayın beniiiEki Görüntüle 127877

Beklenendin, gelmiştin,

Geldin
Öyle sarıldın ki
gözlerime gözlerinle
Kanatları yaralı kuşlarım
havalandı gökyüzüne
Hazırım,
Kenarda köşede kalmış maviliklerimi
Senle çoğaltmaya
Hoş geldin sevdiğim…

perim insallah Allah birdaha baska ayrılık gostermez enısteyle cok ama cok mutlu bır omur surersınız yolun acık olsun pericikkkkkk
ududub canımmmm seni de cok cok tebrik ediorum yediniz şafakları kızlarrrrrrrr

HER GÜN DOĞAN GÜNEŞİNİZ OLUR İNSALLAH

Son düzenleme:
hadii kızlarrr yarın aşklarınıza kavuşuyosunuz

efettttttttttttttttttttt kociş yarın yanımda aman allahımmmmmmmm
Ankara ankara duy sesimi kocişsiz kasvetli günlerin yarın sonlanıyorrrr.evimin neşesi kalbimin hazinesi nefesim geliyorrrr l lo lo lo lo lo
halay başı kim çeker halay başı kim çeker bir edalı kız çeker bir edalı kız çeker

SON 7 SAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UDUDUB AL Bİ TEKMEDE BENDEN SANAA HEMDE UÇAN TEKME BAKK
Kocişe hemen uç diyeee

Özoşşşş o nası sarılma hiç beğenmedimm çok tutkusuzz ben aşkıma böyle sarılmayı çok severim koşup atlicam kucağına böyleeeeeeeee

Son düzenleme:
hahahhahhahahh oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çalsın davul zurnalaaaaaaaarrrrrrrrr 335ler aşklarına kavuşuyorlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…