• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bebeğim bitmez dediğimiz nasıl dayanacaz dediğimiz şu 160 günü arkamızda bırakıyoruz bu gece.ve sen gittiğinde batan o güneş.daha bir parıldayarak doğacak bu gece.canım kocam gece uyumadan gökyüzüne bak bugece gökyüzü daha bir aydınlık olacak bu gece bizim gecemiz.en güzel şarkılar bizim için söylenecek.artık önümü görebiliyorum artık nefes alabiliyorum.sevgilim herşeyim hayatımın anlamı zorlu sınav bitti.seni herşeyden çok seviyorum .iyiki varsın iyiki benim kocamsın:)

periiiiiiiimmm :23:
ay atıyoruz depükleri çok mutluym şuan gerçektn sanki bn yarın kavuşcm :69:
o zaman ilk depüğün benden gelsin
al sana alll alllllllllll :57:

eminimki bu ayrılık yaşanıcak güzel günlerin başlangıcıydı allh seni ayırmasn sevdigindn ömür boyu karabiber pilav gbi yakışın ve birlikte olun :9::9:
şişştt sen şmdi akşam böyle olursun ! :23: ypmaktn bizi görmezsn :9:

kırmızılım sana yandı canm :27:
aşkın bekliyoo seni hadii koşşşşşşş tepüğüm vatana millete hayırlı olsn :9::9:
eminimki aşkın sürprizlerine bayılcak hpimiz için çok güzel günlere yaklaştk :69:
Ya bebeğimmmm canımsınnnnnn!!!!!!!!!!! Ağlıyorum yaa... Mutluluktannnn. Canımsın! İnanamıyorum yaa biz burda gerçek hayattaki dostluklardan bile daha güzel daha özel şeyler yaşadık... Beraber güldük beraber ağladık yeri geldi kızdık birbirimize, bu tepki de dostluğumuzun göstergesiydi...
Hepinizi öyle çok seviyorum ki... Eğer sizleri ufacık kırdıysam incittiysem, hep sevgimdendi emin ol, özür dilerim, ben hepinizi çok seviyorum, kalbimle seviyorum! Siz olmasanız bu günler çok daha sancılı geçerdi... .
335'im, sen öyle cici öyle sevimli bişeysinki. Seni çok seviyorum! Sen :23: bundan daha önemlisin o yüzden yarın seni depüklemek için burda olucam!! Ama yavaş vur mor popoyla gitcem aşkımın yanına sonra bu :23: yarım kalcak kim yaptı dicek bana :19::57:

ATIN DEPÜKLERİMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ CANLARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :24::24::27::27::52::52::52:

bebeğim bitmez dediğimiz nasıl dayanacaz dediğimiz şu 160 günü arkamızda bırakıyoruz bu gece.ve sen gittiğinde batan o güneş.daha bir parıldayarak doğacak bu gece.canım kocam gece uyumadan gökyüzüne bak bugece gökyüzü daha bir aydınlık olacak bu gece bizim gecemiz.en güzel şarkılar bizim için söylenecek.artık önümü görebiliyorum artık nefes alabiliyorum.sevgilim herşeyim hayatımın anlamı zorlu sınav bitti.seni herşeyden çok seviyorum .iyiki varsın iyiki benim kocamsın:)

yaa kızlarr bakın benm şafağım daha 12 şu sözlerr beni delii gibii ağlatıyo burdaa ayyyyyyy kötüü oldumm yaa bi daha hiçç ayrılmayınn kimse sevdiğinden ayrılmasın çok zor çokk
:60::60:

inanımırsın hem ağlıyorum hem deli gibi gülüyorum.Allahım inanamıyorum gözümde büyüttüğümüz o günler bitti geçti.destek olan olmayan herkese burdan sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.sizleri çok seviyorum kaderdaşlarım..
hadi bu gece depükkk gecesiiiiii bugece bizim gecemizzzzzzzzzzzzzzzzzzz:9::9::64::65::65::65:

Ya bebeğimmmm canımsınnnnnn!!!!!!!!!!! Ağlıyorum yaa... Mutluluktannnn. Canımsın! İnanamıyorum yaa biz burda gerçek hayattaki dostluklardan bile daha güzel daha özel şeyler yaşadık... Beraber güldük beraber ağladık yeri geldi kızdık birbirimize, bu tepki de dostluğumuzun göstergesiydi...
Hepinizi öyle çok seviyorum ki... Eğer sizleri ufacık kırdıysam incittiysem, hep sevgimdendi emin ol, özür dilerim, ben hepinizi çok seviyorum, kalbimle seviyorum! Siz olmasanız bu günler çok daha sancılı geçerdi... .335'im, sen öyle cici öyle sevimli bişeysinki. Seni çok seviyorum! Sen :23: bundan daha önemlisin o yüzden yarın seni depüklemek için burda olucam!! Ama yavaş vur mor popoyla gitcem aşkımın yanına sonra bu :23: yarım kalcak kim yaptı dicek bana :19::57:
ATIN DEPÜKLERİMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ CANLARIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :24::24::27::27::52::52::52:
aglama yarın aglıcaksn :57:
şişştt gel bkım biii :42: bn :23:bundn önemlimym iyi dşün bak yarın :23: eminmsn :60::60:
topiş mor kırmızı pembe hiç farketmz bnce :9: ama hadi morartmıym bn :16:
oyy perim wlla çok mutluym çokta seviyorm sizii sınavlarımı atlatıym sürekli burdaym artık :16:
hpinize iyi geceler çıkmk zrundaymm :14:
ududubb koca bi depükte benden sana gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :57: :16:

perim bu benden sana gelsin $imagesCA4AP850.webp

:14::14::14::14::14::14::14::14::5::5::5::5::5::5::5::5::60::60::60::60::60::60:

perimm gelde ağlama yaaaaa ağlattın beni burda inşş bi daha hiçç ayrılmazsınız inşşşş
Canımsın ağlama kuzummm artık gülme zamanıı çok az kaldı bak senindee senide depüklicem musurum ağlama artık hep gülücezzzzzzzz
:46::46::46:ALLAH BİZİİİİ HİÇÇÇ AYIRMASIN artık canmmmm seni de depüklicez tabiii :52:

canım benim zorlu bir sürecin bu gece sonuna geldin...hep beraber üzüldük,sevindik herşeyimize ortak çareler bulmaya çalıştık ama artık bu gece onsuz 160 günü geride bırakıp yarın aşkına kavuşup hayata bembeyaz sayfa açacaksın...dilerimki 2011 yılı sizin yılınız olur ...inşallah ilk ve son ayrılığını zolur cnmmm...

buda depüğüm :52:

kickout1.gif

BUGÜN GÜNEŞ SİZİN İÇİN DOĞUYOR...
2091.jpg

BİR DAHA ELLERİNİZ HİÇ AYRILMASIN İNŞALLAH...
hep huzurlu,mutlu ve aşk dolu kalın...

2095.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Darısı diğer depük bekleyenlerin başına inşallahhhh...

canım benim zorlu bir sürecin bu gece sonuna geldin...hep beraber üzüldük,sevindik herşeyimize ortak çareler bulmaya çalıştık ama artık bu gece onsuz 160 günü geride bırakıp yarın aşkına kavuşup hayata bembeyaz sayfa açacaksın...dilerimki 2011 yılı sizin yılınız olur ...inşallah ilk ve son ayrılığını zolur cnmmm...

buda depüğüm :52:

kickout1.gif

BUGÜN GÜNEŞ SİZİN İÇİN DOĞUYOR...
2091.jpg

BİR DAHA ELLERİNİZ HİÇ AYRILMASIN İNŞALLAH...
hep huzurlu,mutlu ve aşk dolu kalın...

2095.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Darısı diğer depük bekleyenlerin başına inşallahhhh...

Oyyyy depüğüne kurbann annemmm ne tatlı depükledinn severekkk canm benimmmmmm bayıldım doğan güneş resmineee canım benim yaa çok teşekkür ederim. Çok az kaldı tuttimm bu sene hepimizin senesi olacak inşalaahhhhhhh Allah başka ayrılık vermesin bize... :48::16:

’Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün…’’

**İŞTE EN GÜZEL BAYRAMDA..
AŞKLARIN EN GÜZELİ HAYATIMIN NEŞESİ, BİRTANEM GELİYOOR KOCACIM GELİYORRRRR

’Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün…’’

**İŞTE EN GÜZEL BAYRAMDA..
AŞKLARIN EN GÜZELİ HAYATIMIN NEŞESİ, BİRTANEM GELİYOOR KOCACIM GELİYORRRRR

ududupp sana da kocaman bii DEEEPPPÜÜÜKKKKKKKKK kocanıı bekletmee hadii bakalımmmmmmmmmm Allah ayırmasın bundan sonraaaa:52::52::52::52::60::60::60:

Back
X