335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kuşum eyi geceler canım sabaha öğrencilerine kısa dönem asker beklemenin nasıl bir şey olduğu hakkında bilgi ver ki ilerde asker beklediklerinde bizim gibi terellelli olmasınlar

ama dusunsene bnm absurdlugu lısansım kamu yonetımı yuksegım yonetım pskljısıkaydirigubbakcemile3ammaaann nyse bnmkı gelsnde baktm iş bulamıom o calsssın o baksn bnaa aaaaklava:

canım illaki bulursun iş bende şuan çalışmıyorum zaten şimdi iş bulursam evlenirsem başka şehire gidicem artık gelin gittiğim yerde iş bulup çalışırım daha iyi...

ben geldm kızlarrr,doktra gıttım kan testlerı elktrolr vs bı ton seyle ugrstm,kansılk cıktı bıde youn stres ortmnda kaldnmı dıo doktr evet dedım stres olmamak mumknmu ya ahh ahh,bunlr sebp olms

miracle canim gecmis olsun. kansizlik dedigin demir vitamini eksikligi mi? bende de öyle. demir vitaminin siniri 15 olmaliymis, bende 6ymis. yani yüksek derece tehlikeliymis. bu yuzden unutkanlik ve konsantre arti asiri sinirlilik yapiyormus, kalp carpintimda bu yüzdenmis
yarin kan vericem ardindan 2 saat sonra tekrar vericem hap aldiktan sonra ki bakicaklar kanim hapi kabul ediyor mu diye. etmezse enjekte edecekler

bu arada bitanemin üst disi cekilmis ve 3gün yatak istirhati vermisler yani o kadar kötüymüs yoksa kolay kolay vermezlerdi suan cok üzülüyom

cok saol guzlm,valla demır eksıklıgı deıl sanırım bole bıseyden bashetmedı doktr bna kan degerlerın dusuk dedı snra babam baktı evde test sonucuna da hemoglobınmı ne ole bısylerden bahsettı cokda anlamıorum acıkcası:s
sana ve enişeteye de cok gecmıs olsn tatlım yaa

merhaba kızlarr miracle çok geçmiş olsun cnmmm
ewettttttttttttt dün erkek arkadaşımın bir arkadaşı cep telefonundan dolayı yakalanmışşşşşş moralim çok bozuk dedi burda zaman geçmiyor dedi herkesi dağa çıkarıyorlarmış benimki karakolda kalıyormuş hep hava çok soğuk dedi bitanemin canı çok sıkkın akşam 9 da arayacağım bütün gün tw izliyormuş gazinoda =)

tuticim cnm saolasın.
moral ver sende enişteye bak en azından karklda oturuo bosver tv ızlesın nerde olrsa olsn ztn zmn gecmıcektı askerlk bu sncta hepsı aynı seyden sıkayt edıp duruolr...moral vermemıze ıhtıyclrı var

aynen cnm ya birde dıoki askerlık 4 ay olcakmı gercekten dedim sen ona ümitlenme şimdi tr burası öyle derler yapmazlar dedim bana diyorki aşkım amerikayamı yerleşsek dedi dedim sen kafayı yemişsin napim ya sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım diyor hahahah kıyamam ona yaaa

o kadar çok işim varki duş almam lazım odamı düzenlemem lazım owwwwwwwwwwwwww ben akşama gelirim miraclem kusura bakma size bakmak için girdim ama şu işlerimi düzene sokayım gleyim aranıza olurmu ????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…