• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Yaa azaltcazz ya evettt. Bugün ben miktarı söyleyince benmki kudurdu bırakcaksın dio başka bişi demio walla. Tutim bugün pek anlayışlısın cigara ikramları felan yakarım valla bi tane. :delphin:

owwwwwww sabah dersi olanlar işi olanlar yallahhhhhhhhhhh yatağaaaaaaaaaaaaaa
YatakOdasi_03.jpg

anammm o yatakta ben 365 gün yatarım kalkmadan :roflol:
bettycim hayırlı olsun inşallah garip yazdığıma bakma ben de türkçe öğretmeniyim de cıvıtıyom burda:roflol:

Yaa azaltcazz ya evettt. Bugün ben miktarı söyleyince benmki kudurdu bırakcaksın dio başka bişi demio walla. Tutim bugün pek anlayışlısın cigara ikramları felan yakarım valla bi tane. :delphin:

he sen bıde ıctgn mıktrı soluomusun:D:D bnmkı eylul basndan berı gunde 2 tane ıcıorm sanıo ya napım bıkeresnde dgruyu solıım dedım de eger eskısı gbı ıceck olrsn snı 1 hfta aramam dıe tehtıt ettı esek sevglm

sigara konusunda 1 tane olmak kaydı ile anlayışlıyımdır emmeeeeeeeee ben sigara kokusuna ve nargile kokusuna dayanamıyorummmm mümkünse yanımda içmeyin :1:

Şinci sen bu enfess yataa gösterdikten soora ben bu gariban öğrenci yatağamda nası yatam ha di bana di ? Şimdi ben seni nidem ha söyle nidemmm ???? oFFFF yatağa bakkk beeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bu yatak benim çeyiz dosyamdaydıı emme benim aşkum bu yatak için çok aradınmı bunu dedi bende eledim içlerinden size hedaye ettim rahat uyyun diyeee

yarışmacı arkadaşlra başarılar dilerim die bi iğrençlik yapmamı ister misiniz:roflol:
kıslarerr ben yatıyyoree sizi eviyoree ii geceler diliyoreeea.s.

Back