335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Felaket olurdu ordu diye bişi kalmazdı canım hepimize çürük raporu verirler hemen gönderirlerdisositososito

çürük raporunu alınca doktorlaragidip estetik raporu alıp estetik rapoumuzu komutana vermek için askere dönen yine kızlar olurduk kesin:roflol:

Son düzenleme:
düşünsenize akşamları ayna karşısındayız " kızlarrrr bu kamuflajlar beni şişman göstermiyor di miiii" diye fikir danışıyoruzzz :roflol::roflol:

kesinlikle bana şimdiden diyor aşkım mümkünse geldiğimde yeşil bişey giyme alma yeşil renk görmek istemiyorum diyor bende yeşili sevmem allahtan...

ben mavi severim ama aşkımda lacivert ve maviden nefret ettim diyor . tabi o kadar zaman hep aynı renkleri görmek bıktırıyorr .

bizim kamuflajlar ne renk olmalı sizce kaydirigubbakcemile3

evet tatlım benim aşkımda havacı.
havalı havacı askerim diyorum ona çok gülüyor
yerimseniben

bana da öle dio hvacı karısı olcan çok hvalı olcan. diyarbakırdan özel kürk yaptırcam sana dior:roflol::roflol::roflol:

ilk gittiğinde değişik bi moda girmişti ben şşakasına teli açarken kimle görüşüyrum diodum gönlünün birincisiyle konuşmak isteyen havacı diodu. baazen de şakasına telde ben ona trip atıodum o da bana diodu hemen alıştın havacı avratı oldunn:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…